Bucurii de sept-oct 2006 in sarbatoare! (171)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

azi Vladone mi-a urlat de mama focului, ca nu vrea la gradi si ca nu ii place am inchis usa si am fugit

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor,

noi inca plangem de mama focului. rau de tot. azi a fost intelegatoare pana a ajuns acolo. cand a vazut alti copii plangand, pac! si ea. acum a apucat-o si pipi si kk. a stat pe wc o gramada. daca nu-i spuneam ca plec si o las la toaleta cred ca statea acolo toata ziua. dezastru general! azi o iau la 11 ca mergem la ziua finutei noastre si o face la un loc de joaca. dar am tinut neaparat s-o duc, sa nu creada ca se duce cand vrea, sa stie ca e program de zi cu zi.

chiar ma gandeam ca din trupa de la Titan a mea e singura careia nu-i place deloc la gradi, dar vad ca ni s-a alaturat si vladone...

fetelor, incerc sa trec, cu greu, e adevarat, de teama ca educatoarele nu se poarta frumos cu copiii. nu mi-au dat nimic de genul asta de inteles, doar ca una dintre ele nu este pe gustul meu (cred ca este ceva spiritual care nu se leaga intre noi, din prima clipa cand am vazut-o nu mi-a placut). asta ma nelenisteste teribil, chiar daca femeia nu mi-a dat motive sa nu o plac. cealalta este foarte tanara si cred ca orice decizie este luata de cea cu "karma negativa". mi-e ca si daria are aceeasi stare in preajma ei si de aceea plange asa tare. offf, sper sa fie bine in final

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI!

REBECCA RIANA

YAGI

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

A treia zi de gradinita...

Roxana01, poate te intelegi cu persoana mai tanara sa stea ea mai mult pe langa Daria. Cred cu tarie ca trebuie sa ai vocatie sa fii doctor, preot, educator, invatator s.a.m.d.
Sa speram ca totul o sa fie bine pana la urma.

Am vazut si pozicile cu Cosminutza. Au avut si costumatii copilasii, din cate am vazut in poze...

Maria azi ne zicea sa nu plecam, un copilas era pe patut si plangea in pat, iar un altul ii zicea sotului meu sa mearga cu masina sa i-o aduca pe maica-sa.
Educatoarea a zis ca nu plange deloc, iar cu papa, mai potrivit, dar asa papa toti la inceput a zis ea.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata!
La multi ani Rebi, la multi ani Yagi! Sa fiti sanatosi, norocosi si sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata!
Lakioana, mai vino pe la noi si povesteste-ne de Rebi cea frumoasa si desteapta!
Monique, am vazut pozele, Cosmi e o frumoasa si vesela ca de obicei. Fetita ta plange vreodata? Ca eu nu mi-o pot imagina astfel. E o adevarata domnisoara!
Felicitari Bucuriilor curajoase care nu au plans la gradi! Noi inca facem parte din categoria mai mica, a celor care plang.
In rest, copil meu e intr-o verva nebuna de cand a venit buni. Se joaca si o alearga intruna pe maica-mea dar si mama are rabdare cu ea, ii canta si ii povesteste fara intrerupere.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Ramo, Yoanna, voi pe unde sunteti? Sper ca e totul OK!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, drgautelor!

Tzup si eu... ...scuze pentru absenta...abia ce incep sa-mi revin dupa o saptamana agitata rau si cu "evenimente" triste... ... Nu mai intru in amanunte... viata merge mai departe...

In primul rand... vreau sa-i felicit pe sarbatoritii zilelor ce au trecut...si, deasemenea, pe cei ai acestei zile:

LA MULTI ANI!!

Ioana
Alexia- Maria
Cosmina
Rebecca- Riana

Stefan- Andrei
Mihai- Sebastian
Eric
Matei
Yagi Alesio Tsubasa

Sa cresteti sanatosi, frumosi si voiosi inconjurati de iubire si intelegere!

LA MULTI ANI, Ana- Maria! (Itzy), precum si tuturor celor ce si-au aniversat onomastica numelui, pe 9 septembrie, de Sf. Ana!

Multa sanatate si bucurii!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI !- REBY si YAGY - sa cresteti mari si ascultatori si multa sanatate alaturi de parintii vostri si cei apropiati.

Ieri cand m-am dus dupa Victor la gradi era foarte linistit si se juca frumos cu copii in curte. Mi-a spus ca mai vrea sa vina la gradi si ca e tare frumos. Ma mai linistisem un pic si nu am mai fost asa furioasa pe educatoarea de dimineata ca l-a lasat in mijlocul grupei nebagat in seama.Doar ca bucuria si linistea au tinut pana dimineata cand am intrat la gradi a inceput circul si scandalul.Victor agatat de gatul meu spunand ca nu-i place la gradi etc..... M-am asteptat ca educatoarea sa vina si sa povesteasca cu el si sa-l duca la ceilalti copii si sa-l linisteasca- din pacate acest lucru nu s-a intamplat - acum stau si ma gandesc ce sa fac si cum sa reactionez, eu m-am dus si l-am lasat in grupa pentru ca deja eram de vreo 15 minute acolo si trebuia sa-l duc si pe Dragos la gradi - el e la alta gradi - si pe langa asta un politist dadea tarcoale la masina mea parcata nu tocmai OK- pana jos am auzit urletele diperate ale lui Victor.

Lilina - bine ai facut - cred ca si eu trebuia sa procedez la fel.

Princess- felicitari lui Rares pentru acomodarea usoara la gradi.

Monique- tu cu printesa ta COSMI sunteti tare frumoase si vesele ca intotdeauna. "La Multi Ani!"- cu intarziere si numai bucurii iar toate dorintele voastre sa se indeplineasca.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Sunt tare trista, tocmai m-a sunat sotul sa-mi spuna ca azi Maria aplans rau cand a lasat-o la gradi. Stiam ca acomodarea va dura mai mult decat daca ar fi mers la gradi in Romania, dar parca nu se mai termina odata perioada asta! Si nici macar nu se intrezareste vreo imbunatatire. Sunt tare trista, mi se rupe sufletul pentru micuta mea...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Buna dimineata dragelor

Incep prin a ura La multi ani si muuuulta multa fericire in viata bucuriilor care au implinit deja 3 anisori! Sa creasca maaaari, cuminti si sa umple viata parintilor de bucurii!!!

Acomodare usoara piticilor care au inceput gradinita!

Vad ca sunt doua categorii, daca nu chiar 3. Unii care nu plang deloc, unii care incep sa planga din a doua zi si unii care plang tot timpul. Noi facem parte din categoria a 3-a. Astazi e a 5-a zi de gradinita si tot plangem. Noi am ales o gradinita privata foarte aproape de casa unde il ducem cu program scurt pana la 12. Desi plange inca de cand plecam de acasa eu cred totusi ca ii place la gradinita ... cand il ia soacra-mea la 12 e vesel si apoi ne povesteste (de fapt mai mult raspunde la intrebarile noastre) despre cum a fost la gradinita, ce a mancat, cu ce s-a jucat ... E foooarte atasat de mine in perioada asta, ma pupa si ma strange in brate taaare tare de tot de ma topesc si imi spune asa trist "mama, azi am plans la gradinita" .... si eu ma simt putin vinovata dar cred cu tarie ca e spre binele lui sa fie intre copii, pana acum fiind mai mult in compania adultilor. Si eu sunt de parere ca despartirea la gradinita trebuie sa fie cat mai scurta si respectat un anume ritual ... ooooof ce greu e, teoria e mai simpla!!

Mergi la inceput