Bucurii de sept-oct 2006 in sarbatoare! (171)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Beatrix, sa stii ca si mie imi place tare mult conopida murata , sau fiarta cu maioneza, dar sa stii ca n-am o reteta fixa, anume. Noi am pus castraveti la murat.
Daca vrei sa afli cum se pun aici, pe la noi, scrie.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Urez si eu mult succes bucuriilor ca incepa gradinitza anul acesta! Si acomodare cat mai usoara!

Dudu si acum (dupa un an de frecventat gradi) are zile cand spune ca vrea sa stea acasa. Din experienta noastra, un rol important in acomodarea celor mici il joaca educatoarea, modul in care aceasta reuseste sa se apropie de ei.

Noi inca ne luptam cu recuperarea emotionala dupa operatia de fimoza; ii este teama sa faca pishu, desi durerea a disparut aproape complet. Zilele trecute a facut doar sub dus, astazi a reusit sa faca la WC si sper sa fie din ce in ce mai bine.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare tuturor!

Azi e prima zi de gradinita - cu multe emotii din partea mea. si tot odata cusincer un pic de dezamagire-dar abia astept sa ma duc dupa el si sa-mi povesteasca.

Spun dezamagire pentru ca nu mi-a placut de primirea facuta de educatoare - dupa ce a ajuns in grupa bietul copilas a ramas in mijlocul grupei si nimeni nu a mers la el sa-i spuna ceva desi el nu plangea ci era doar curios. Am notat ce trebuie sa duc la gradinita - era notat pe usa si intre timp a deschis cineva usa sa mai intre un copilas iar Victor era in mijlocul camerei exact in locul unde l-am lasat .

Vreau sa urez "La multi ani!" - sa creasca mari si destepti - sa fie sanatosi toti copilasii sarbatoriti !!!

Multumesc pentru urarile de ziua mea tuturor.

Lexi , ramo, Adinaf !!

Mai intru si va spun de Cristina Goji- m-am intalnit cu ea.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Pup toate mamicile si toti copilasii!

La noi primele doua zile de gradi au fost cam asa:

- ieri pana la masa de pranz nu a plans deloc, a fost putin retras, insa a fost oarecum atras de ce se intampla pe acolo, in schimb la masa s-a pus pe plans de nu il mai putea opri nimeni; am discutat cu el acasa si mi-a zis asa cu tristete in ochisori: "mami, am pus caputul pe masa si am plans si te-am strigat, mami" m-am simtit atat de vinovata... Mi-a mai spus ca a plans pentru ca nu i-a placut mancarea si nu a vrut sa pape. La ora 1, cand l-am luat, desi avea ochisorii rosii de plans, nu a zis nicio clipa ca nu ar mai vrea la gradi.

- astazi a fost ok cu mancarica, adica a papat si la micul dejun si la masa de pranz, ajutat de ingrijitoare (pe care le-am "atentionat" in prealabil cu ceva); in schimb, de rusine, nu a vrut sa faca pipi la baie si a scapat putin pe el; a mai plans si astazi putin, dar i-a trecut repede; cand m-am dus sa il iau, era printre copii, se juca frumos;

Sa vedem cum se va comporta si maine...

Ceea ce ma incanta foarte mult este comportamentul educatoarelor. Sunt foarte calde si atente cu copilasii, ii iau in brate atunci cand plang, vorbesc foarte frumos si au foarte mare grija de ei.

Urez tuturor puisorilor sa treaca repede si usor peste pragul acesta!

Va pup pe toate!
O zi frumoasa!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Crisnemes, felicitari lui Victor cel curajos pentru ca nu a plans la gradi! Cat despre faptul ca nu a fost bagat in seama, cred si eu ca ai fost dezamagita. Mie mi-ar fi sarit tandara pe educatoare!
Princess, felicitari si lui Rares, a fost si el foarte curajos, chiar daca a plans putin, cred ca a plans ca i se facuse dor de tine. Dar sunt convinsa ca se va obisnui repede si nu va mai plange deloc!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

la noi inceperea gradinitei a fost exact asa cum eu imi imaginam
Vlad a acceptat cu bine gradinita, i-a placut
ieri a reusit sa bata jumatate din colegii de grupa, impreuna cu alti 2 crai si nu i-a lasat sa doarma, s-au foit intruna
azi a si mancat bine, a halit 2 iaurturi la plecare, nu a plans deloc
a zis el la un moment dat ca n-ar mai vrea sau ca sa nu plec, dar doar asa, ca vroia sa fiu si eu cu el, in rest ma tot intreba de ce plang copii

fug acasa
intru mai tarziu sa vad ce ati scris si voi despe prima zi de gradinita a Bucuriilor

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mamici, impresii dupa a doua zi nu am, doar ca mama a ajuns pe la 16,oo sa o ia si Maria era singura care mai dormea. Lumea se trezise, se strangeau paturile si Mariuca mea...

Mi-a zis ca a papat "bos" si ca face pipi "a baie". In rest, o sa intreb maine cum papa, la educatoarea de dimineata. Hainutele mi le murdareste de papa, ca eu acasa ii mai pun babetica, dar acolo am inteles ca nu le pune.

Mai citesc maine noutati...

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna! Vin si eu cu impresii despre primele zile.
Pana acum e totul ok, nu a plans Narcisa; mananca, doarme, chiloteii i-am gasit curati, uscati (am lasat si saculetul cu schimburi multe, sa fie ). Cand ajungem acolo, eu ii zic ca merg s-o hranesc pe Diana si ma intorc dupa ea; cand merg s-o iau ma intreaba daca am hranit fetita
In rest, se plange mult, azi cam 3/4 din grupa urlau de mama focului; educatoarele si ingrijitoarele incearca sa-i consoleze pe toti, sunt foarte atente. Asistenta e mai tot timpul printre ei; meniul e bine intocmit, diversificat. Gradinita (au si grupe cu program normal) e foarte curata; nu au tv sau pc in sala de clasa, mie una imi convine. Lista de rechizite a fost una de bun simt (am auzit diverse istorii, pe la prietene, chiar nu ma asteptam); maine le ducem.
Azi nu prea a vrut Narcisa sa doarma, asa face si acasa, daca se ia cu joaca, nu-i mai arde de somn. Astept sa vad in continuare cum va reactiona.
Roxana, chiar azi am vorbit cu o mamica, baietelul ei a inceput sa planga din a doua zi, l-am vazut si eu dimineata, chiar foarte tare, abia l-au bagat in grupa; cine stie, s-o fi luat dupa colegii care au plans... Sper sa fie bine la voi, sa nu mai planga Daria.
Sephora, bine ai revenit cu vesti despre voi, aniversare frumoasa va doresc si sa va mearga toate bine!
Adina, super gemanutii tai, mi-s tare simpatici.
Lilico, la fel si Vladone, mi-i drag. Ma bucur ca-i place la gradi. Of, si cu somnul asta, e greu, sa-i iei pe copii de la joaca, sa-i bagi in pat...
Alina, acomodare usoara lui Rares! Va fi bine!
Crisnemes, imi pare rau de dezamagirea provocata de educatoare, sper sa fie doar o scapare.
Gety, ai dreptate, multi "a mia/mieu" mai sunt
Lexi, voi ce noutati mai aveti?
Ancuta, mult spor la treburi! Pana la urma cred ca o sa-ti trimit prin PM adresa mea, mess-ul e pasare rara... Aveam parca mai mult timp cand erau fetele acasa...
Beatrix, eu am pus conopida in borcane cu gogosari, la otet; am scris reteta la sfarsitul capitolului trecut. Daca vrei, o rescriu.
Adriana, recuperara usoara lui Dudu!
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani Reby, fetita frumoasa, la multi ani Yagi!
Lakioana, te mai asteptam pe la noi

Uitam, parca lipseste ceva... Ioanaaa, da-i cu cearsaful

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata dragi mamici.

In primul rand va multumesc pentru urarile adresate cu ocazia aniversarii celor 3 anisori. Cine doreste avem si ceva POZE 3 ANISORI+ PRIMA ZI DE GRADI daca tot am absentat atat macar sa venim cu ceva noutati.

" La multi ani !!! tuturor bucuriilor, sa creasca mari, frumoase si norocoase

Cum am inceput noi gradinita....in forta, ceva in genul lui Vladone. Nu a plans deloc, abia asteapta sa se duca dimineata, singura problema ar fi cu somnul....pana adoarme terorizeaza toata clasa. Mi-a spus educatoarea ca abia a reusit sa o adoarma pt ca dra avea chef de sarit in pat etc. Sper ca in curand sa invete sa doarma acolo. Altceva mi-a mai spus doar ca " doamna are foarta multa energie" de parca era o noutate pt mine.

Va urez o zi minunata si promit sa fiu mai activa.

Mergi la inceput