Bucurii de sept-oct 2006 in sarbatoare! (171)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Yoanna, multa sanatate lui Mitzu! Dar cum s-a pricopsit asa brusc cu faringo-amigdalita? A luat de la gradi?
Gety, Maria cum mai e? Imi pare tare rau ca iar trebuie sa ia antibiotic! Un mare de la noi!
Crisnemes, Victor cum se mai simte? Sper ca e mai bine!
Adriana, sper ca Dudu nu mai are niciun fel de usturimi sau dureri!
Roxana, puii tai ce fac? Cum mai e Dariuta cu glezna?
Multa sanatate tuturor Bucuriilor si surioarelor/fratiorilor!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

'neatza!

Tzup...si eu...

Gety, multam de cafea......Dar...bag o cana maaaaaaare cu ceai cald, pentru raceala si gripa si cu muuuulta lamaie... Nu se mai poa'... sunt infundata rau, gatul in pioneze, tusesc si capul doareeee- doareeee...

Crisnemes, multumesc frumos! Mey... ce zi minunata a avut Victor... asteptam pozicile......
Ma bucur ca micutul se simte mai bine... Multa sanatate!

Beatrix, ! Crede-ma...m-am invatat minte...centura e pe primul loc...
Ups...si tu bolnavioara?! A inceput sezonul......Multa sanatate!

Azi, mi-am dus puiul la gradi'...dar la cat de infundata si plecata de pe traiectorie sunt ...n-am apucat sa dezbat problemele... plus ca aveam si un servetel la gura... In schimb...am elucidat misterul saptamanii trecute... Cand, fii-mea a facut pipi de doua ori pe ea... Deh...azi dimineata, cand am ajuns la gradi, Mitzu a cerut la baie...si, evident ca m-am dus, eu, cu ea...So...in sala de baie sunt doar 3 vase de toaleta... Doar atatea...la doua clase cu,,,cate 30 de copilasi, fiecare.. .Am ramas masca...Asa ca, presupun ca pana a venit randul fii-mii...aceasta nu s-a mai putut tine...si...
Cand am intrat in sala de clasa, am fost surprinsa sa vad cat de putini copilasi erau prezenti... Nush' daca erau 15 in total... E clar... micutii s-au imbolnavit pe banda rulanta... Fii-mea a inceput sa planga... a luat-o educatoarea si am iesit rapid sa nu transmit virusii...

Deh...in doua cuvinte...sunt varza... sa nu mai spun ca, azi-nopate, am dormit cu masca de unica folosinta pe fata...

Va tzuc... de la distanta ca sa nu va molipsesc....

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Lexi, multumesc!...Pai... cred ca e sigur de la gradi'...caci pana vineri nu avea nimic...iar eu si sotul nu am fost bolnavi... si,in contact cu alte persoane nu am intrat...
Pe mine, ma lua de ieri, dupa-amiaza... cred ca am luat-o de la fii-mea... si...uite asa...lantul slabiciunilor...

Yuhuuu!!! Inseamna ca Maria incepe sa se acomodeze la gradi'... Ma bucur nespus de mult!!!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Yoanna, Beatrix, multa sanatate!

S-a confirmat diagnosticul de infectie urinara la Maria, dupa analiza de la laborator. Cea de azi dimineata si-a revenit la normal.

Nu este de la raceala, ci de la un microb, mi s-a explicat. Deci ori nu a fost stearsa la fundulet corect, ori de la veceu infectat, cine stie...

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna, am aparut; mai inainte am intrat in casa, am fost cu Diana la vaccin.
Eu-s cu gatul in pioneze, bucuria consortului, vorbesc mai putin
Ioana, Diana a ales de pe tavita mingea, rujul si banii (a 3-a optiune a fost indelung gandita , am avut de asteptat). Sanatate multa!
Mamici de Bucurii si Bucurii bolnavioare, multa sanatate!
Beatrix, daca te-ai hotarat sa faci si reteta mea, trebuie sa-ti zic, nu mai stiu daca am scris si de lingura de miere pusa la 1 litru de apa, pe langa celelalte ingrediente. Sanatate!
Mira, bine ai revenit, acomodare rapida lui David la gradi!
Lexi, superbe pozele cu Maria, asa de mult mi-a placut cum ii statea in rochita alba, foarte draguta fetita voastra Si tortul a fost foarte frumos!!
Gety, imi pare rau ca Maria are infectie urinara sa treaca.
Crisnemes, astept si eu pozici.

Azi am sedinta la gradi, o astept cu interes.
A, uitam, va las link cu ceva fotografii (inclusiv cele ratate de Gety, cele cu Mathias, de asta vara, sunt primele 5, parca; restul de la ziua fetelor, de la gradi...): POZE

Mergi la inceput

Superbe poze, Xandrutza! Vaai, cat de mari si frumoase sunt Narci si Dia! Iar Mathias e un adevarat barbatel!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

intru si eu, sa va spun ca ieri daria a plans toata ziua la gradi. mi-au spus doamnele ca din cauza ei nu au dormit mai multi copii, ca plangea foarte tare si nu au reusit s-o linisteasca. drept urmare azi am luat-o la pranz acasa. am lasat-o plangand, am gasit-o plangand. au facut azi un desen, un copacel il aveau de colorat. mai toti copiii desenasera ceva pe foaia aia. cand m-am uitat la foaia dariei, nu era nici macar un punct pe ea. nu desenase nimic! de atat plans deja s-a iritat pe fata si are ochisorii rosii. sper sa-si revina repede, ca eu nu stiu cat mai rezist. mi se rupe inima ca o vad ca se chinuie asa tare si, in acelasi timp, nu inteleg de ce nu reuseste sa se acomodeze. imi dau seama ca educatoarele (cel putin una dintre ele) isi dau silinta sa-i fie bine.

xan, am apucat sa vad pozele voastre. sunt superbi copilasii!!! recunosc ca atunci cand am auzit ca vei face al treilea copil m-am speriat si ma gandeam ce curajoasa esti. acum, insa, cand va vad, mi se pare ca ai niste copii extraordinari si viata voastra este intreaga cu toti trei. si imi dau seama ca este greu, dar satisfactiile si bucuriile pe care vi le aduc fiecare dintre ei sunt infinit mai mari decat greutatile.

muuulta sanatate tuturor copilasilor bolnaviori!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Off, Roxana, imi pare tare rau de Daria! Nu exista posibilitatea ca macar o perioada, pana se acomodeaza, sa o lasi la gradi doar pana la pranz? Ma gandesc ca poate e prea mult pentru ea programul lung... Sper din suflet sa depasiti cat mai repede aceasta perioada!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Buna dimineata/seara la voi
In primul rand LA MULTI ANI SA CRESTETI MARI SANATOSI SI VOINICI:

SARAH REBECA, VICTOR, MAYA-MARIA, MARIA-CORNELIA, RARES-NICOLAS, DAVID-STEFAN, MATTEO, ANDREA-MARIA
Revin dupa ce citesc din urma ..., sper ca ati avut un weekend placut
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

[quoteAm si eu cateva poze.
[/quote]

Frumoasa printesa ai o , sa-ti traiasca, si tortul yummy .
Cred si eu ca i-a placut.
Sa va bucurati de ea zi sa va aduca numai bucurii.

Mergi la inceput