Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fete!

Vladimirescu mi se pare ca te-ai gandit f bine sa faci direct amniocenteza, sper sa fie totul ok!Misto faza cu programarea la Hergheliu . cat despre muncitori si ce au facut in casa...cred ca toate avem una sau mai multe experiente de genul asta...e o categorie aparte! Si nu se dezminte. Pupici lui Vladi cel constiitncios
Ioanact eu de ce nu pot vedea pozele??? si eu am o burtica tot asa maricica, desi la kg num-am ingrasat inca, am 57! Dar am o burta, moooamaa, mai ales daca mananc, zici ca-s in 6 luni! nu e aceeasi parola si pe photobucket ca si pe picassa?
dayanara si mie mi-ai facut pofta de galusti cu prune, cred ca fac si eu astazi, neaparat!!
Alice da, scumpa, se poate sa scrie altceva pe prospect, dar in general daca citesti orice prospect te ingrozesti!
ellanik e bine ca recoltezi daca te linisteste pe tine. Sa dea Domnul sa nu aveti niciodata nevoie de asa ceva!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Uite ca am uitat sa-mi schimb semnatura.
Va pup

Mihaela11+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata burticute! (la amiaza )
Ma bucur sa vad vesti bune de la voi, sper sa o tineti tot asa pana la sfarsit!!!
Mi-am scos si eu rezultatul la DT, e totul ok , astept data de 24 cand merg din nou la eco si sper sa stea bebe cuminte sa vedem ce avem , ca activitate se simte, doar, na, tac-su e sportiv....
Vladimirescu bafta la amnio, sa vii cu vesti bune de acolo!
Revin mai incolo, mi-au venit niste musafiri...
O zi buna fetelor, si pupici pe burtici
Ramona14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

REALLAURA: nu bagi si tu pe forum reteta ta de galuste cu prune? Ca m-as baga sa fac miine (cind am ajutor la bucatarie, ca vine menajera :)) Dau la schimb reteta de musaca de vinete sau ciorba de fasole in coaja de piine, dupa gust! :)

ELLANICK: de acord cu tine la tot ce ai scris Nu m-am gindit prea serios la recoltat celule stem, dar o sa ma interesez si probabil ca o sa fac asta, vorba ta, e ca o asigurare de invaliditate la ING sau AIG :) - esti sigur ca n-o sa ramii invalid, dar o faci totusi :) Eu sint genul care prefer sa-mi para rau de ce am facut, decit sa-mi para rau de ce NU am facut...
Cit despre botez, la fel, de acord cu tine - intra-adevar, iei din banii de botez si ii dai pe "asigurarea stem", mi se pare foarte eficient rationamentul... Pt botez, cum-necum, toata lumea gaseste bani, asadar cred ca trebuie schimbate doar prioritatile, asta e tot... Uite, noi l-am botezat pe Vladimir acasa, ca am fost mama nebuna care nu si-a scos copilul deloc in locuri publice de frica microbilor (si a doua oara o sa fac fix la fel !) si am chemat doar familia foarte apropiata - parinti, frati si nasi, c'est tout. Nu am privit botezul ca pe o petrecere, ci ca pe un ritual religios, caruia ii sta bine sa fie mai modest si lipsit de mondenitati, afisat de haine bune, de cadouri costisitoare etc. Bref, Vladimir a primit la botez o cruciulita de aur de la nasi si o iconita de argint de la bunici, si multa atentie si dragoste sincera. A fost foarte bine si a doua oara am sa fac la fel :)

M-am cintarit azi si am vazut ca am luat 4 kg pina acum - of, of! la mine e dramatic asta, pt ca sint deja la limita obezitatii (pe bune, nu e metafora!) Voi cum stati cu luatul la kg?
12+

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la mine! Acum m-am trezit pt a 2a oara

Vladi ce ma bucur sa te citesc si cu vesti bune.
De muncitori sa nu aud, ca noi acum 2 ani cand am luat apartamentul am dat peste cei mai rai posibili, iar acum ne chinuim in fiecare an sa reparam cate ceva din ce au stricat ei.
Pupici multi "baietelului bun". Imi aduc aminte ca imi povestea mama ce ma plangeam cand eram mica, si ma ducea la cresa. Eu am fost de la 1 an si la 6 ma trezeau. Era cica sfarsitul lumii, dar la cresa, si apoi la camin, s-a invartit tot universul copilariei mele, cele mai frumoase momente de atunci.
Drept dovada, la 2 ani cand merg la lucru, copilul meu va merge la cresa. Sunt cel mai mare dusman al bonelor, iar noi aici nu avem pe nimeni sa ne ajute. Nici un parinte (ca nici eu nici sotul nu ii mai avem, decat pe soacra "pierduta" undeva prin lume), iar toate rudele sunt la Bacau si la Suceava).

Ella eu iti apreciez punctul de vedere, si daca aveam posibilitatea, probabil ca n i-as fi cautat atatea nosuri in papura procedurii, dar asa trebuie sa ma consolez cumva.
De botez, nici noi nu facem, din aceleasi motive enumerate mai sus. Decat sa adun toate rubedeniile de prin colturile tarii, mai bine fac un botez la biserica cu nasii si atat. Fara petrecere sau alte pandalii. De fapt asa a fost si cununia noastra. Lumea a venit doar la primarie, iar acasa au venit 3 perechi foarte foarte apropiate de noi. Nu am facut nunta si nici nu vom face vreodata.

Delia eu zic "jos palaria' vorba celor de la protv, in fata greutatii tale cu greturile. Sincer te apreciez mult de tot.

Mihaela mai un pic si scapi si tu de greturi, o sa vezi.

Laurati-am trimis parola de la photobucket. E alta.
Apopo, Alina nu pui te rog pozele pe picasa, ca cele mai multe fete au parola doar de acolo si sa nu umblam cu 2 conturi. Mersi.

La kilograme eu am luat doar 1,5 pana acum. Dar am inceput sa mananc bine si cred ca o sa iau mai serios.

Am scris tare mult, acum fug si eu la bucarie. Bag o ciorba de legume si o mancarica de fasole cu scarita(coaste, asa se zice aici - scarita). Alea doar pt gust.

Oana 16+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

MAI FETELOR, AM SI EU O INTREBARE....NU VA E MILA DE CELE CARE NU LOCUIESC IN ROMANIA?..CE SCARITA,CE PAPANASI SI ALTE BUNATATI CARE LE MAI SCRIETI VOI PE AICI(CA AM INCERCAT SA MI LE SCOT DIN CAP).DE UNDE SA MA DUC EU SA LE IAU?CA ASTIA PE AICI NU FAC AFUMATURA CA NU FACE BINE LA SANATATE...CHIAR NU VA E MILA DE NOI?FETELOR,CARE NU SUNTETI IN TARA,SARITI-MI IN AJUTOR...
In legatura cu kg am pus 4 in primele saptamani dupa care am dat 2 jos.Zic eu ca 2 kg in 14 saptamani e ok.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, burtici!

dayanara salopeta e de gravida, luata cand am fost insarcinata cu Ioana (mai am una, de blugi, dar nu imi m vine ).
Alice off..imi pare rau.
vladimirescu asteptam vesti bune de la eco.
Referitor la botez, si noi tot acasa l-am facut. Avem un hol lung, si spatios..poate am fi facut la un restaurant, dar noi am vrut sa o botezam pe Ioana, la biserica din comuna, si ca sa mergem iar toti invitati, inapoi la Ct (80 km), mi s-a parut greu..asa ca am facut acasa. Eu de fapt am vrut sa fie copilul botezat, nu petrecerea, in sine.
Da, si eu m-am cantarit (ieri) si am tot 70 kg, cat am avut si acum 2 sapt.
freedelia cum asa?? Nu suporti nimic pe burta?
Reallaura ai PM.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 8+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Apopo, Alina nu pui te rog pozele pe picasa, ca cele mai multe fete au parola doar de acolo si sa nu umblam cu 2 conturi. Mersi.

Oana 16+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

As vrea sa le pun, dar parola pe care o stiam eu, nu m merge, sau poate e alta parola.
Imi trimiti parola, prin PM?
Aaa..si adresa e cea de mail, nu de g.mail.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Gata, am uploadat pozele si pe picasa.
Multumesc oana pt PM.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Vladimirescu ma gandeam ca numai eu sunt ciudata cu chestiile astea .Si pe mine ma batea gandul la botez acasa dar ma gandesc ca va fi de Paste si vrem sa facem unde ne-am cununat noi din simplul motiv ca preotii de acolo sunt niste preoti care fac totul cu daruire si har .
Eu aseara am avut un "meci" cu maica-mea ca eu vreau sa tricotez o paturica pt bebe ca si-asa stau acasa si ea nu ca nu se fac inainte, ca nu e bine,(by the way turbez cand aud asta cu "nu e bine"
) prostii de genul asta culese de la usa bisericii .Am niste nervi pe tema asta.Bine ca mi-am dresat soacra si chiar daca nu e de acord cu mine macar zice ca mine.Faza e ca nu stiu sa pun ochiurile acelea pe andrele.Gasesc undeva pe net?Sau apelez la tanti de la mercerie care vinde fire de tricotaje?

14+
Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput