FIV in Ungaria - 64

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Isa78 - la mine un embrion era de 8 si unul de 6 celule.
Mi-a spus sa stau in pat in ziua cu ET si apoi sa revin la viata normala cu precizarea ... fara efort si fara ridicat lucuri grele.
Asa ca ma mai lenevesc pe acasa inca 2 zile si de joi trebuie sa ma duc la serviciu . Si eu sunt putin stresata .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Luck, daca vreau neaparat, pot sa fiu f rautacioasa.
Dar recunosc ca mi-am batut capul cu intrebarile de genul asta mult timp. Acum parca le "interpretez" altfel. Daca vrei, iti pot trimite un Pm, sa nu se sperie cineva pe aici!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie
nu am gasit (ce`i drept nu am avut prea mult timp la dispozitie sa caut) mai multe detalii despre ce ar trebui sa faci si sa nu faci inainte de punctie! Va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Clipsy, mie inainte de punctie mi-a spus dr ca trebuie sa am o viata normala; sa fac miscare(plimbari) si sa beau multe lichide. Eu am citit ca trebuie sa mananci multe proteine-lactate, carne si mult peste.
Bine, eu as fi vrut sa ma plimb cu bicicleta prin Szeged, dar ma tot gandeam ca imi pierd "outele", asa ca am renuntat la idee.
Sau tu te referi strict la ziua dinaintea punctiei; daca la acest ultim lucru de gandesti, mie mi-a recomandat dr sa nu mai mananc nimic dupa ora 18 si sa nu mai beau nimic dupa ora 22.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Clipsy, mie inainte de punctie mi-a spus dr ca trebuie sa am o viata normala; sa fac miscare(plimbari) si sa beau multe lichide. Eu am citit ca trebuie sa mananci multe proteine-lactate, carne si mult peste.
Bine, eu as fi vrut sa ma plimb cu bicicleta prin Szeged, dar ma tot gandeam ca imi pierd "outele", asa ca am renuntat la idee.
Sau tu te referi strict la ziua dinaintea punctiei; daca la acest ultim lucru de gandesti, mie mi-a recomandat dr sa nu mai mananc nimic dupa ora 18 si sa nu mai beau nimic dupa ora 22.

Exact ce mi`ai raspuns ma interesa
vreau sa merg la bazin in Mako :) asta ca sa ii dau timp si sotului sa se relaxeze :)
cu cate zile inainte de punctie nu mai avem voie sa facem dragoste
dr era pe fuga si am uitat sa il intreb

intre punctie si transfer putem face dragoste?
este clar ca dupa transfer nu dar vroiam sa stiu daca inainte putem
mai ales ca avem de asteptat cateva zile sa vedem daca se imprietenesc

Mergi la inceput

Eu parca imi amintesc ca dr a spus fara sex, dar nu sunt sigura. Noi intre punctie si transfer nu am facut nimic, caci pe mine m-a cam durut burta. Deci nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu asta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Eu parca imi amintesc ca dr a spus fara sex, dar nu sunt sigura. Noi intre punctie si transfer nu am facut nimic, caci pe mine m-a cam durut burta. Deci nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu asta!

MUltumesc din suflet pt raspuns!

Mergi la inceput

Succes si sa-ti iasa un bb inotator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna seara.

Am luat rezultatele de la analizele hormonale. Vi le spun si voua, desi stiu ca situatia nu este chiar roz.
FSH - 9,6
LH - 6,1
Prolactina - 10,3
TSH - 1,26

Sper ca aceste rezultate sa-mi permita FIV-ul mult dorit.

Va pup si va tin pumnii tuturor, spor la bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

clipsy, daca tu poti sa faci dragoste dupa punctie cred ca intri in cartea recordurilor
Si apropo de , mie mi s-a spus ca inainte de punctie nu e recomandat, ca e risc sa se sparga foloculii. Acu' daca o fi adevarat sau nu...

Mergi la inceput