FIV in Ungaria - 64

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

clipsy, daca tu poti sa faci dragoste dupa punctie cred ca intri in cartea recordurilor
Si apropo de , mie mi s-a spus ca inainte de punctie nu e recomandat, ca e risc sa se sparga foloculii. Acu' daca o fi adevarat sau nu...

no....cam asa ma gandeam si eu
la mine,dupa punctie....daca imi punea careva pistolul la tampla si zicea:"presteaza sau te omor.....apai....apasam eu singura pe tragaci".....da' am zis ca-i la mine defectiunea

eu am urmatoarea strategie:din ziua in care incep stimularea si pana dupa Bhcg....suntem cumintei.....tocmai de asta l-am calarit la greu pe sotior in vacanta.....si-l mai calaresc si pana incepem urmatoarea stimulare....si apoi.....aproape sfinti o luna de zile

hai cam inceput sa vorbesc prostii...ca mie nu-mi trebuie mult

va sarut si va imbratisez cu drag
sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Hello!
Unul dintre motivele pentru care nu se face sex inainte de punctie este ca spermograma iese mai bine dupa 3 zile de abstinenta. Pana atunci se recomanda activitatea sexuala normala, adica sotul trebuie pus sa presteze normal :)dupa care 3 zile pauza. La noi doctorul chiar a insistat sa avem activitate sexuala inainte cu 3 zile de punctie.
Nici abstinenta de o luna nu e buna :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

clipsy
si eu sunt de acord 100% cu zapp , adica se poate presta pana inainte cu 3 zile de punctie cand trebuie abstinenta.
tamaryllis

Avalon
cum stai cu zugravitul , ce culoare pregatesti bebicilor ???
Si acum fetelor supriza cea mare , si mie mi-a raspuns dr Kovacs super repede si super frumos , asa ca nu am incotro decat sa subscriu si eu la vorbele frumoase spuse despre el.Ii scriu inapoi ca sa stabilim intalnirea care probabil va fi pt luna noiembrie , dar eu nu ma grabesc avand in vedere ca anul asta nu mai am concediu si cel mai probabil noua incercare , si cea norocoasa de altfel , va fi la inceputul anului viitor.
Doamne Ajuta !!!
isa , fancy mona
va asteptam cu cele mai bune vesti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine in club???
O parte din fete ma stiu de la subiectul FIV.
Va spun si aici povestea mea: FIV 1 - nereusit, in februarie 2008 la Giulesti cu dr. Cezara Bucur, laparoscopie in august 2008 (scos un chist ovarian, desfundat o trompa, gasit endometrioza), 6 inseminari, FIV 2 - nereusit, in iulie 2009 tot la Giulesti , tot dr. Cezara Bucur.
Noi deocamdata analizam problema cu FIV in Ungaria si mai exact as vrea in Budapesta. Prea mult il laudati voi aici pe dr. Kovacs...
Numai ca noi deocamdata strangem informatii despre costul total (analize, consulturei, procedura, medicatie, drumuri, cazare) la tot ce implica acest FIV. Cine ma poate ajuta in aceasta privinta, poate mai e cineva care si-a facut o astfel de lista, imi poate trimite si pe mesaj personal. Apropo Goggy ti-am trimis un mesaj .
Va rog frumos nu ma judecati, dar mai nou ne confruntam (si eu si sotul) si cu somaj tehnic la firma (venim 3 zile pe saptamana si suntem platiti cu 75% pana la sf. anului). Asa ca unde incepusem sa ma imbarbatez ca gata fac, acum trebuie sa analizez ffff. amanuntit daca ne incadram.
Si apropo fetelor care sunteti "la pat" acum, eu la primul FIV am stat acasa ~4 zile dupa si apoi am mers la servici, unde am avut multa bataie de cap...la cel de-al doilea, si-asa nu aveam de lucru in firma, am stat acasa pana la test, si nu va exagerez dar in prima saptamana nu m-am ridicat din pat decat la wc, papa si dus, ATAT... si degeaba, asa ca ... daca e sa se prinda, se prinde, daca nu, nu. Asa ca sfatul meu este sa nu faceti efort, dar in rest nu pote afecta.
Bafta celor in focuri si astept si eu putin ingaduinta, fie pe forum , fie pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

puffy ine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta.
Pt ca tocmai am primit un mail de la dr.Kovacs m-am gandit ca pot sa-ti fiu de folos cu raspunsul la o parte din intrebarile tale si anume:
The total expense of an IVF treatment is made up of three parts. The
evaluation (consultation, labs, ultrasound etc.) is about 300 EUR if done
by us. Most of the evaluation can be performed by your local physician as
well. An IVF cycle is 1500 EUR, if ICSI is needed as well it is an
additional 500 EUR. If the medications are purchased in Hungary on average
they cost 600-800 EUR. Medication costs vary however based on ovarian
response.
Referitor la cazare nu te pot ajuta dar poti sa intri pe prima pagina unde sunt afisate niste locuri si preturi care am inteles ca pot fi negociate.
Bafta !!!

Mergi la inceput

Luck iti multumesc pentru promptitudine!
Incet, incet adun si eu informatii... voi vedea intr-un final unde voi face. De un transport cu trenul stie cineva? cat costa Bucuresti-Budapesta? si ce fel de cursa este? se cumpara bilet dus-intors? Probabil o sa folosesc si trenul, macar in tren poti dormi, pe cand in masina...nu prea reusesc (intretin atmosfera pentru sotul sofer).

Mergi la inceput

Cam cat dureaza de cand il contactezi pe dr. pana iti raspunde? dar pentru programare cat se asteapta? daca ar fi sa fac la budapesta, ca si zile libere ar fi ok, doar ca pana la sf. anului... ca doar ne-a cam dat acasa,... si sa stiu asa ca idee cat de repede se misca situatia.
Va pup pe toate si bafta multa!

Mergi la inceput

hello....asa o fi fetelor,cum ziceti voi....numai ca ,din punctul meu de vedere,sexul este ultimul lucru din lume la care ma pot gandi in perioada stimulare/punctie/embriotransfer si de care am chef.....si sotiorul e cam pe aceeasi lungime de unda cu mine....da' poate suntem noi defecti

i-am scris dr.K ...sa vedem cat ma costa toate analizele daca le fac la Budapesta...abia astept raspunsul

Mergi la inceput

puffy...dr. K este foarte prompt...raspunde maxim a2a zi...iar ca programari....cred ca prin Octombrie-Noiembrie s-a ajuns acum...sper sa nu ma insel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui zapp

Hello!
Unul dintre motivele pentru care nu se face sex inainte de punctie este ca spermograma iese mai bine dupa 3 zile de abstinenta. Pana atunci se recomanda activitatea sexuala normala, adica sotul trebuie pus sa presteze normal :)dupa care 3 zile pauza. La noi doctorul chiar a insistat sa avem activitate sexuala inainte cu 3 zile de punctie.
Nici abstinenta de o luna nu e buna :D

Ete ca nu ma gandeam la abstinenta de o luna . Domnul se poate juca de-a spermograma in baitza . Stiam de treaba cu cele trei zile, doar ca eu am avut de fiecare data multi foliculi si ma cam durea totul pe dinauntru, asa ca stimabilul s-a sacrificat.

Mergi la inceput