FIV in Ungaria - 64

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Avalon

Ralucapaun te-ai imprietenit cu printesa? Ti-am admirat pozele de graviduta frumoasa? Cu unguroaica nu pui poze? Cu colicii cum stati?

Lachi m-am bucurat mult cand te-am vazut pe aici! Ce fac fetele? Ne-a spus Sheri ca sunt cuminti si disciplinate Nu ne pui si noua poze mai recente cu ele?

Goggy, draga mea tiza, ma bucur ca esti multumita de intalnirea cu dr Kovacs. Abia asteptam sa vad cu ce impresie o sa te intorci.

feli iti tin pumnii tare, tare pe 18! Nu cred ca e o problema ca mergi fara sot. De la gara iei metroul (care e chiar la iesire) si mergi pe aceeasi linie (linia rosie, parca) pana la statia Deli pu sau Moskva Ter. De acolo se ajunge usor cu mijloace in comun terestre. Din pacate nu mai stiu combinatia. Daca vrei harta orasului scrie-mi pe PM.

Andrada mami de Mara si Teodora (06.11.2008)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Isa , eu tocmai m-am intors din Budapesta .... ieri am facut ET
.... 2 embrio si mai avem 2 la congi .
Mie mi-a dat Dr.Peter Kovaks o hartie cu instructiuni dupa ET
printre ele cea legata de testul de sarcina . Scrie ca pot face
test de sange la 12 zile sau la 14 zile dupa ET test de urina .
Si in ceea ce priveste Utrogestan-ul ...nici mie nu mi-e somn .
Iti tin pumnii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Isa, utrogestanul intravaginal nu da stari de somnolenta.
Incearca sa nu te mai strsezi cu simptomele, ca poti foarte bine sa fii gravida si sa nu simti nimic. Adica nimic, nimic.

Toata lumea ma astepta cu vesti carevasazica...
Da domnle', vorba lui Avalon...numai bile albe pentru mister Kovacs.
O sa-mi iasa peri albi inca o luna jumate...

Mergi la inceput

Hai ca va mai intreb o data : urolog bun stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

bitza..draga mea..daca doresti o consultatie la dct kovacs..ii trimiti un email cu tot istoricul tau...si ca doresto o discutie cu el

asa am procedat si eu...iar acum pe 22 merg la o prima discutie...

va povestesc ce si cum

sfatul meu incepe cu un email cu dct..si te vei hotari tu apoi

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

luck-imi pare rau ca lucrurile au decurs asa, te urmaream din umbra pentru ca suntem din aceeasi categorie ; in cazul meu ,desi s-a folosit aceeasi medicatie de stimulare in doze doar usor schimbate, am avut un raspuns mult mai prost la a doua incercare pentru care ma pregatisem (cred eu) mult mai bine...
balanta tm- eu am trecut printr-o interventie asemanatoare pentru un chist (endometriozic in cazul meu) pe OS; ulterior, monitorizand repetat ovulatia, am constatat acelasi lucru- ca doar OD functioneaza; am fost foarte necajita dar nu la fel de surprinsa pentru ca inainte de operatie mi s-a spus ca, din cauza dimensiunii chistului, la ecografie se mai distingea doar o lama fina din OS ;
nici dr.Kovacs nu a sesizat dimensiunile reduse ale OS, nu ati discutat despre temerile tale ? Sa pleci la drum cu curaj pentru ca sunt destule reusite cu un singur ovar si cred ca nu este exclus sa constati ca dupa stimulare raspunde si OS.
Avalon-iti multumim ca-ti faci timp si pentru noi!

va pup pe toate, tea

balanta tm - constat ca din graba si din obisnuinta ti-am scris la acest subiect, nu la FIV, scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui teacdrn
balanta tm- eu am trecut printr-o interventie asemanatoare pentru un chist (endometriozic in cazul meu) pe OS; ulterior, monitorizand repetat ovulatia, am constatat acelasi lucru- ca doar OD functioneaza; am fost foarte necajita dar nu la fel de surprinsa pentru ca inainte de operatie mi s-a spus ca, din cauza dimensiunii chistului, la ecografie se mai distingea doar o lama fina din OS ;
nici dr.Kovacs nu a sesizat dimensiunile reduse ale OS, nu ati discutat despre temerile tale ? Sa pleci la drum cu curaj pentru ca sunt destule reusite cu un singur ovar si cred ca nu este exclus sa constati ca dupa stimulare raspunde si OS.

balanta tm - constat ca din graba si din obisnuinta ti-am scris la acest subiect, nu la FIV, scuze

teacdrn, multumesc ca mi-ai impartasit experienta ta si multumesc de incurajari.
Nu, nici dr K nu a sesizat ca ceva nu e ok cu ovarul stang. De discutat nu am discutat, fiindca eu la momentul respectiv habar nu aveam ce mai ramasese din ovarul meu stang; plus ca ma gandeam ca daca din Aprilie si pana in Iulie ma vazusera trei medici renumiti si nici unul nu a zis nimic de rau de ovarul operat, precis ca ovarul stang e ok. Insa de la jumatea lui August a inceput 'distractia' in sensul ca doctorita tanara de la Medlife m-a pus pe ganduri cand nu imi gasea ovarul la eco; in urma cu 8 zile am avut confirmarea unui mare ecografist de la TM ca ce mi-a spus doctora de la Medlife era adevarat (am si poze cu ramasita de ovar )...
Asta e viata, trebuia sa trec si prin asta .
Nici o problema ca mi-ai scris aici si nu la 'FIV'.

Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

goggy din cate stiu eu sotul Cezarei e urolog si il gasesti la Dacia. Acuma... nu stiu cat e de bun.

Andrada mami de Mara si Teodora (06.11.2008)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Goggy, eu urolog il stiu doar pe Damian, stiu ca poate fi gasut destul de usor la centrul de palnificare familiala de langa Giulesti. Nu am avut experinete "directe" cu el, deci nu stiu cat e de bun.
Avalon, merci mult pt pumnii stransi! La fel si Andrada! Pupici printeselor!
Bitza, poti sa ii ceri lista cu analize, desi e aceeasi care apare si la inceputul capitoluli, si pe site-ul clinicii. Eu zic ca e mai bine sa faci aanlzele inainte, daca esti hotaata sa faci fiv in perioada urmatoare.
Isa, nu stiu daca statul in pat de ajuta, in conditiile in care te perpelesti cu gandul la ce se intampla in burtica! Mai bine iesi la plimbare, fa ceva care sa iti abata atentia de la test!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Andrada, multumesc mult. Da, intr-adevar e urolog si am fost de cateva ori la el. Nici eu nu pot sa-mi dau seama cat de bun e. Problema e ca al meu sot i-a spus de vreo doua ori ca are o durere testiculara nu foarte intensa dar suficient de deranjanta iar Bucur nu a facut decat sa-l palpeze si sa-i spuna ca totul e ok, fara eco. Treaba e ca a trecut ceva timp si durerea e inca acolo, ma gandeam ca o a doua opinie nu strica niciodata.

Felicia, ar fi o varianta, multumesc. Oare il pot gasi undeva in privat?

Mergi la inceput