FIV in Ungaria - 64
Raspunsuri - Pagina 4
Kariris spune:
cu mare drag cand vrei si poti si tu! acum tu ai prioritate ca esti cu bebeii la purtator! eu le pot deja lua in masina si pleca cu ele dupa mine! hai sa vorbim si cu sheri si sa o punem de o intalneala pana nasti. o sa iti scriu pe PM. puuuup!
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
luck spune:
Fetelor ,
o sa-mi beau cu voi diminetile urmatoare pentru ca sunt in concediu !!!
tamaryllis
da-mi si mie un exemplu de raspuns rautacios ca de cand tot caut unul si un gasesc
Sa stii ca inainte de fiv-ul trecut si eu am luat 3 luni de vitex si raspunsul a fost super bun.
pogonici
cand ai trimis mail dr-ului ?As vrea sa fac si eu acelasi lucru si sunt curioasa cam prin ce luna a ajuns cu programarile.
goggy
off , cand va aud parca vreau si eu !!!!
Multa bafta !!Te asteptam cu vesti bune !!
Avalon
primul meu fiv a fost inceput in z2 a CM doar cu stimulare,in z 14 si 15 orgalutran iar rezultatul nu a fost prea bun adica 11 foliculi , 6 ovocite , 4 imature si doar 1 transferat de 2 celule.
catalina
Am o rugaminte la fetele care au scris dr K ,daca au folosit o schema anume vreau si eu !!!Please !!!
luck spune:
Avalon
am vazut ca tu le-ai ajutat pe fete cu o schema pt analizele de trimis dr K.
Te rog frumos daca poti sa ma ajuti si pe mine !!
Multumesc !
luck spune:
Fetelor
iuhuuuu ,citind informatiile de pe prima pag despre dr.Kovacs am vazut ca ...and he is investigating different ovarian stimulation protocols mainly for poor responder patients.
hmmmmm , tare bine imi suna ....
bitza20 spune:
Buna fetelor, dupa o IA nereusita la noi, as vrea sa incerc sa merg in Ungaria la dr Kovacs, pentru ca din cele relatate de voi imi da mai multa incredere si siguranta.
Vreau sa va intreb, pentru o prima consultatie, ce analize imi trebuiesc? trebuie sa fac lista de analize recomandata pt FIV? sau sa merg pur si simplu la el si va vad ce-mi recomanda el?
Multumesc, sa aveti un wk minunat
Isa78 spune:
Buna fetelor
Multumesc pt incurajari, dar nu mai rezist. Stau de 3 zile numai in pat, ma ridic doar la baie si sa mananc. Asa de greu trece timpul. Tot numar pe zile, cand sa-mi fac un test de urina. Voi ce ziceti? Credeti ca daca am facut ET joi si dupa 7 zile il fac va fi concludent. Voi cate zile a-ti stat numai in pat si nu v-ati plimbat deloc? Sunt speriata ca nu am nici un simptom. Pana acum ma dureau sfarcurile de cand am inceput stimularea, acum nu ma mai dor.
Nu mai am rabdare.
Va pup pe toate si va urez numai bine
Isa78 spune:
Si inca ceva: mie nu imi e somn de la medicamente (utrogestan). Oare nu-si fac efectul?