FIV in Ungaria - 64

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

puffy, da, am facut profilul de trombofilie de la mine putere ( de fapt, Avalon m-a pus pe ganduri si mi-a explicat ce ar trebui sa fac ). Dealtfel si pe cel lipidic... Cezara se pare ca nu le considera prea importante .
Legat de motivele pentru care nu se implanteaza un embrion...pot fi multe...si la fel de multe analize. Eu am facut tot ce mi-a bubuit in creier, de la histeroscopie pana la profil imunologic, celule NK, test de compatibilitate intre soti, cariotip...trebuie sa o iei prin eliminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Ce ai vrut sa spui cu rezultatul Fiv-ului, Kovacs si experimente, ca nu prea am inteles

Goggy, am vrut sa spun ca omu' si-a schimbat parerea legata de trombofilie din iunie, cand am fost eu prima data la el si pana acum. Atunci l-am intrebat ce parere are despre analizele astea de trombofilie, sa le fac sau nu. Mi-a raspuns ca daca le fac si nu ies bine el oricum NU DA TRATAMENT, pentru ca parerea lui este ca acest tratamnet (clexane) NU influenteaza rezulttaul FIV-ului (mai exact nu influenteaza implantarea). Deci, fie si-a schimbat parerea fie vrea sa vada ce rezultate obtine daca sfatuieste pacientele sa ia heparina.......Anyway, e spre binele nostru...
Si apropo de bube rele la primul meu FIV am avut un beta in urcare (desi nu se dubla la 48 de ore) care a ajuns pana la 2000, dupa care a inceput sa scada. La al 2-lea FIV am avut un beta de 4.19 (still not pozitive, but....)Asa ca ma intreb, ca si tine, sa aiba vreo legatura cu tombofilia????!!! sa fi fost niste "avorturi micute"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hmmmm...goggy,zapp....voi ma bagati la idei

ma duc sa papa ceva si.....sa procesez informatia
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

feyelor am o intrebare aveti cumva idee daca la clinica kalii din budapesta se face HSG??? ca eu vreau neaparat sa repet acest HSG ..e ffffff important ptr mine..ptr a vedea daca mia reaparut hidrosalpinxul pe partea stanga si daca cea din dreapata e ok.....

sau in budapesta oare imi da dct o trimitere sa o fac ?? oare se poate daca ii cer acest lucru???? insist ca vreau sa repet aceasta analiza

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

tuturor

Azi am avut punctia. Rezultatul 1 ovocit matur.
Ma rog sa fie cel cu reusita.
Acum sunt in asteptari.
Am o mare rugaminte la tine Avalon, sa-mi spui ce ar trebui sa fac in aceste 2-3 zile pana la ET, pentru a imbunatatii conditiile (aici in primul rand ma refer la endometru). Multumesc anticipat pentru informatii .
Dna dr. mi-a recomandat sa iau urmatoarele:
-femibion 1/zi
-aspirin protect 1/zi
-vit C 500 1/zi
-metypred 5 zile
-magne B6 3/zi
-utrogestan 7/zi.
Imi amintesc ca spuneai ceva de laptisor de matca - bun pentru endometru, sau royal jelly , dar nu mai stiu unde sa caut .
Help me , please !

tuturor si o noapte linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

Doamne-ajuta alrak....m-am gandit azi la tine

pogonici...din cate stiu eu nu se face la Kaali HSG.

noapte buna fetelor

Mergi la inceput

pogonici, pe mine m-a intrebat Kovacs daca mi s-a pus vreodata diagnosticul de endometrioza sau hidrosalplinx. Cand i-am spus ca nu, a zis ca totusi ar vrea sa faca o eco sa se convinga de faptul ca nu exista acumulare de lichid in trompe. Daca ar fi existat, nu s-ar fi apucat de Fiv pana nu rezolvam problema. Ce vreau sa spun este ca nu cred ca trebuie sa faci vreun efort sa-l convingi ca vrei sa repeti analiza....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

hmmmm...goggy,zapp....voi ma bagati la idei

ma duc sa papa ceva si.....sa procesez informatia
revin

hmmmmm....ai procesat?
Sa-ti spun cum am gandit-o eu : mai bine dau acum 690 ron si stau linistita, decat sa ratez inca un Fiv si sa pierd cateva mii de euro. Sau, mai rau, sa reusasca Fiv-ul dar sa pierd sarcina pentru ca nu stiam ca am trombofilie....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zapp

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Ce ai vrut sa spui cu rezultatul Fiv-ului, Kovacs si experimente, ca nu prea am inteles

Goggy, am vrut sa spun ca omu' si-a schimbat parerea legata de trombofilie din iunie, cand am fost eu prima data la el si pana acum. Atunci l-am intrebat ce parere are despre analizele astea de trombofilie, sa le fac sau nu. Mi-a raspuns ca daca le fac si nu ies bine el oricum NU DA TRATAMENT, pentru ca parerea lui este ca acest tratamnet (clexane) NU influenteaza rezulttaul FIV-ului (mai exact nu influenteaza implantarea). Deci, fie si-a schimbat parerea fie vrea sa vada ce rezultate obtine daca sfatuieste pacientele sa ia heparina.......Anyway, e spre binele nostru...
Si apropo de bube rele la primul meu FIV am avut un beta in urcare (desi nu se dubla la 48 de ore) care a ajuns pana la 2000, dupa care a inceput sa scada. La al 2-lea FIV am avut un beta de 4.19 (still not pozitive, but....)Asa ca ma intreb, ca si tine, sa aiba vreo legatura cu tombofilia????!!! sa fi fost niste "avorturi micute"?

Am priceput . Merci. Bravo lui, se perfectioneaza.
Avand in vedere cat de mutanta esti, sunt mai mult ca sigura ca au fost avorturi micute. Si la mine cred ca a fost la fel. Studiile legate de influenta trombofiliei asupra implantarii am inteles ca sunt foarte noi. Si e suficient sa vina cateva ca mine, fara bhcg pozitiv vreodata dar totusi cu mutatii, ca sa te puna pe ganduri.
Eu i-am spus ca hematologul mi-a zis sa revin dupa ET pt clexane dar nici nu a vrut sa auda. Mi-a scris pe schema de tratament cu litere groase si cu semne de exclamare ca trebuie sa incep heparina din Z4 de stimulare si a insistat sa ma duc din nou la hematolog.
Stimularea hormonala creste foarte mult riscul de tromboza, risc pe care noi oricum il avem destul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Goggy, scuze ca ma bag si eu. nu inteleg , probabil ca tu stii deja, daca incepi cu clexane din z4, la punctie il intrerupi, sau cum faci? stii ca nici sa sangerezi nu e bine pt ovocite. Ati abordat pb asta tocmai mi-a trecut si mie prin cap....eu iau aspirina doar si chiar si asa am un stres. clexan mie mi-a dat dupa punctie doar.de fapt mi-a dat Arixtra, fraxiparina.

Mergi la inceput