FIV in Ungaria - 64
Raspunsuri - Pagina 21
luck spune:
Fetelor ,
sunt cu
si va citesc cu drag , de.. mai am cateva zile de concediu.
rubia 
multumesc , am inteles acum cum e cu eco dinaintea fiv-ului , dar referitor la nr de zile de AC e la alegerea ta , adica poti face intre 8-18 dar poti face si 27?
samira
spor la treaba !!!!!!
Si ma da un ochi si pe la noi !!![]()
Isa78 spune:
Buna fetelor
Am o problema: de vreo 2 zile am o jena in gat, o apasare. Nu e raceala daca la aia va ganditi. Mie mi frica sa nu fie glanda tiroida. Voi ce spuneti? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
Va pup si astept raspuns
luck spune:
Isa
parerea mea este sa mergi sa faci un tsh,ft3 si ft4 si daca nu sunt in limite sa apelezi la un dr endocrinolog care sa te tina sub observatie pe toata durata sarcinii.
Se poate sa fi avut o mica problema cu tiroida care sa se accentueze acum.
Ai mai facut anal de tiroida si au fost ok?
Sanatate !!!
samira33 spune:
foarte interesant articol tamaryllis
...il iau diseara la puricat
luck...daca ma misc cu talent si-mi termin treaba repede....vin la taclale 
acu' chiar c-am plecat
puffy10 spune:
tamaryllis multumesc, o sa il citesc printre picaturi... mai am de studiat ceva si la servici ![]()
Pup! sunt cu ochii pe voi!!
samira33 spune:
fetelooooooooooooor....am o veste:
pe 30 Septembrie,in ziua in care am eu programarea la dr.K la Budapesta,imediat dupa mine are programare si o prietena de-a mea care,din cauza unor probleme de sanatate nu mai poate veni pe 30.....asadar...cedeaza programarea pentru consultatia preliminara in vederea Fiv din data de 30 Septembrie.
cine este interesat ma poate contacta prin pm
va pup
puffy10 spune:
Fetele eu am intrat decat sa va spun weekend placut... eu mai intru abia luni. Pana atunci va urez bafta si sa aveti grija de voi si de outele/embrionasi/copilasii vostri.

Tabitha spune:
Buna, fetelor.

Am primit raspuns de la dr. Zadori.
A zis ca se poate procede la un nou FIV. Asa ca m-am ambitionat, am hotarat sa facem acest FIV cat mai repede si i-am scris doctorului sa ne programeze cat mai rapid la consultatie preliminara (daca considera ca este nevoie). Abia astept raspunsul lui. Sper sa mai aibe loc si pentru noi.
Va pup dulce
si va urez un week-end numai cu vesti bune.
Tabi
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 eu la primul Fiv am avut valoarea beta= 4,99 in ziua 14 de la ET si acum dupa un an mai am in minte explicatia d-nei dr.....cica 'nici cal nici magar"....adica? ![]() atunci am fost prea socata,suparata.....si nu am fost in stare sa mai cer explicatii...parca ma prostise Dumnezeu....dar imi sta pe creier treaba asta ce s-a intamplat oare???a incercat sa se prinda dar totusi nu a reusit.de ce???oare ar fi trebuit sa ma indrume sa fac investigatii suplimentare??? ma deranjeaza teribil ca nu s-a sinchisit prea tare medicul meu de mine.....ca nu a existat o consultatie post FIV....ca cica "asa a fost sa fie acum dar,avand in vedere sarcinile extrauterine anterioare obtnute natural...sunteti o candidata foarte buna pentru un Fiv reusit" acum nu ma mai las coplesita de situatie.....am de gand sa fiu pe ele si pe mama lor....daca nu intreb si stresez pe toata lumea....pana iese bine |
Eu la primul Fiv am avut valoarea de 5 si ceva. Nu am primit nici o explicatie, nu mi s-a dat de facut nici o analiza. Acum, dupa 2 Fiv-uri ratate, am aflat ca am trombofilie....hmmmm...sa fi fost un avort micutz?
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zapp Goggy , spune-mi te rog doza de clexane pe care o iei in timpul stimularii ti-a prescris-o KOvacs sau alt dr? Mie Kovacs imi spune ca o sa am nevoie de heparina chiar si in timpul stimularii, dar ca doza trebuie sa o stabileasca un hematolog care sa ma si supravegheze.Balanta , iata-ma cautand hematologi; sincer, nu ma asteptam. Tu ce ai facut, ai mers la Ionita?Multumesc tuturor fetelor si lui Avalon in special pentru ca mi-au deschis ochii si prin postarile lor m-au determinat sa fac analizele astea...Apropo de Kovacs, si mie mi-a zis la prima vizita ca parerea lui este ca rezultatul FIV-ului este acelasi, fie ca da tratament contra trombofiliei, fie ca nu. Se pare ca si-a schimbat parerea, sau poate vrea sa experimenteze. Hematologi buni in Timisoara....stiti??? |
Cate bube rele, toate-n curu' babii mele.....asta esti tu!
Kovacs nu mi-a prescris heparina dar mi-a spus ca e obligatoriu sa o incep din Z4 de stimulare si sa o fac pana in saptamana 6 dupa ce voi naste. A zis ca trebuie sa ma duc la un hematolog care sa ma supravegheze toata sarcina si sa-mi ajusteze dozele, sa faca el asta din Budapesta ar fi cam aiurea, plus ca nu cred ca urmareste sarcini, face doar Fiv.
Ce ai vrut sa spui cu rezultatul Fiv-ului, Kovacs si experimente, ca nu prea am inteles