FIV in Ungaria - 64
Raspunsuri - Pagina 22
goggy spune:
puffy, da, am facut profilul de trombofilie de la mine putere ( de fapt, Avalon m-a pus pe ganduri si mi-a explicat ce ar trebui sa fac ). Dealtfel si pe cel lipidic... Cezara se pare ca nu le considera prea importante
.
Legat de motivele pentru care nu se implanteaza un embrion...pot fi multe...si la fel de multe analize. Eu am facut tot ce mi-a bubuit in creier, de la histeroscopie pana la profil imunologic, celule NK, test de compatibilitate intre soti, cariotip...trebuie sa o iei prin eliminare.
zapp spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goggy Ce ai vrut sa spui cu rezultatul Fiv-ului, Kovacs si experimente, ca nu prea am inteles ![]() |
Goggy, am vrut sa spun ca omu' si-a schimbat parerea legata de trombofilie din iunie, cand am fost eu prima data la el si pana acum. Atunci l-am intrebat ce parere are despre analizele astea de trombofilie, sa le fac sau nu. Mi-a raspuns ca daca le fac si nu ies bine el oricum NU DA TRATAMENT, pentru ca parerea lui este ca acest tratamnet (clexane) NU influenteaza rezulttaul FIV-ului (mai exact nu influenteaza implantarea). Deci, fie si-a schimbat parerea fie vrea sa vada ce rezultate obtine daca sfatuieste pacientele sa ia heparina.......Anyway, e spre binele nostru...
Si apropo de bube rele
samira33 spune:
hmmmm...goggy,zapp....voi ma bagati la idei 
ma duc sa papa ceva si.....sa procesez informatia
revin ![]()
pogonici1977 spune:
feyelor am o intrebare aveti cumva idee daca la clinica kalii din budapesta se face HSG??? ca eu vreau neaparat sa repet acest HSG ..e ffffff important ptr mine..ptr a vedea daca mia reaparut hidrosalpinxul pe partea stanga si daca cea din dreapata e ok.....
sau in budapesta oare imi da dct o trimitere sa o fac ?? oare se poate daca ii cer acest lucru???? insist ca vreau sa repet aceasta analiza
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
ALRAK spune:
tuturor
Azi am avut punctia. Rezultatul 1 ovocit matur.
Ma rog sa fie cel cu reusita.
Acum sunt in asteptari.
Am o mare rugaminte la tine Avalon, sa-mi spui ce ar trebui sa fac in aceste 2-3 zile pana la ET, pentru a imbunatatii conditiile (aici in primul rand ma refer la endometru). Multumesc anticipat pentru informatii 
.
Dna dr. mi-a recomandat sa iau urmatoarele:
-femibion 1/zi
-aspirin protect 1/zi
-vit C 500 1/zi
-metypred 5 zile
-magne B6 3/zi
-utrogestan 7/zi.
Imi amintesc ca spuneai ceva de laptisor de matca - bun pentru endometru, sau royal jelly , dar nu mai stiu unde sa caut
.
Help me , please !
tuturor si o noapte linistita
Doamne Ajuta!
samira33 spune:
Doamne-ajuta alrak....m-am gandit azi la tine 
pogonici...din cate stiu eu nu se face la Kaali HSG.
noapte buna fetelor
goggy spune:
pogonici, pe mine m-a intrebat Kovacs daca mi s-a pus vreodata diagnosticul de endometrioza sau hidrosalplinx. Cand i-am spus ca nu, a zis ca totusi ar vrea sa faca o eco sa se convinga de faptul ca nu exista acumulare de lichid in trompe. Daca ar fi existat, nu s-ar fi apucat de Fiv pana nu rezolvam problema. Ce vreau sa spun este ca nu cred ca trebuie sa faci vreun efort sa-l convingi ca vrei sa repeti analiza....
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 hmmmm...goggy,zapp....voi ma bagati la idei ![]() ma duc sa papa ceva si.....sa procesez informatia revin |
hmmmmm....ai procesat?
Sa-ti spun cum am gandit-o eu : mai bine dau acum 690 ron si stau linistita, decat sa ratez inca un Fiv si sa pierd cateva mii de euro. Sau, mai rau, sa reusasca Fiv-ul dar sa pierd sarcina pentru ca nu stiam ca am trombofilie....
goggy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui zapp
Goggy, am vrut sa spun ca omu' si-a schimbat parerea legata de trombofilie din iunie, cand am fost eu prima data la el si pana acum. Atunci l-am intrebat ce parere are despre analizele astea de trombofilie, sa le fac sau nu. Mi-a raspuns ca daca le fac si nu ies bine el oricum NU DA TRATAMENT, pentru ca parerea lui este ca acest tratamnet (clexane) NU influenteaza rezulttaul FIV-ului (mai exact nu influenteaza implantarea). Deci, fie si-a schimbat parerea fie vrea sa vada ce rezultate obtine daca sfatuieste pacientele sa ia heparina.......Anyway, e spre binele nostru... Si apropo de bube rele ![]() |
Am priceput
Avand in vedere cat de mutanta esti, sunt mai mult ca sigura ca au fost avorturi micute. Si la mine cred ca a fost la fel. Studiile legate de influenta trombofiliei asupra implantarii am inteles ca sunt foarte noi. Si e suficient sa vina cateva ca mine, fara bhcg pozitiv vreodata dar totusi cu mutatii, ca sa te puna pe ganduri.
Eu i-am spus ca hematologul mi-a zis sa revin dupa ET pt clexane dar nici nu a vrut sa auda. Mi-a scris pe schema de tratament cu litere groase si cu semne de exclamare ca trebuie sa incep heparina din Z4 de stimulare si a insistat sa ma duc din nou la hematolog.
Stimularea hormonala creste foarte mult riscul de tromboza, risc pe care noi oricum il avem destul...
claudia79 spune:
Goggy, scuze ca ma bag si eu. nu inteleg , probabil ca tu stii deja, daca incepi cu clexane din z4, la punctie il intrerupi, sau cum faci? stii ca nici sa sangerezi nu e bine pt ovocite. Ati abordat pb asta tocmai mi-a trecut si mie prin cap....eu iau aspirina doar si chiar si asa am un stres. clexan mie mi-a dat dupa punctie doar.de fapt mi-a dat Arixtra, fraxiparina.