FIV in Ungaria - 64
Raspunsuri - Pagina 20
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luck samira eu nu am card international ![]() rubia in mailul pe care l-am primit de la dr K tot asa am inteles ca este nevoie doar de o vizita inainte de inceperea tratam dupa care prima eco in z6. Intrebarea mea este nu ar fi buna totusi o eco inainte de inceperea stimularii , asta asa , ca sa nu ne trezim cu un chist goggy nici eu nu stiam ca exista 2 profile de trombofilie ereditara , te rog daca tot mergi pt analize sa notezi ce contine si ereditara 1 , asta daca nu cumva ai fost deja. felicia ![]() DRUM BUN !!! Te astept cu cele mai bune vesti !!! |
Cardul international se face foarte usor. Intr-o saptamana e gata. Te duci la banca, zici ca vrei Visa/Mastercard in lei si gata.
Dr Kovacs iti face eco la prima consultatie.
Eu am facut analizele pt trombofilie si din cate imi aduc aminte, erau 2 pachete, unul de vreo 400 si asta pe care l-am facut eu, de 690. Diferenta e ca cel de 400 nu contine MTHFR-urille ( sigur ) si parca nici Leiden ( aici nu sunt sigura ).
Isa78 spune:
miki01.mersi pt raspuns. Acum m-am mai linistit.
Tabitha,samira33,puffy10,tveety,balanta_tm,tamaryllis, va multumesc pt incurajari si pt sustinere.
Va pup pe toate.
goggy spune:
| citat din mesajul lui puffy10 Buna dragelor! Multumesc tuturor pentru ajutor. Din cate am citit in postarile voastre cam tot pe la 3300-3400 euro ajung per total cu totul. Goggy daca esti tu draguta, dupa ce iti obti cazarea, ne spui si noua unde? si cat/noapte? si ce alte conditii ai mai aflat? Privitor la suma totala, esti de acord cu mine? Deja mi-am format o parere despre cat inseamna un FIV la Budapesta... mai ramane doar sa facem calculele si sa luam hotararea... la Budapesta sau in tara pe undeva... Am o intrebare, la prima intrevedere cu dr. K iti da sa faci analiza trombofilie?? Eu anterior nu am facut asa ceva. Analizele genetice si cariotip le-a facut doar sotul meu. Trebuie sa le fac si eu, nu? Mai ales ca am avut rezultate negative la 2 FIV-uri deja. Bafta la toate! ![]() ![]() |
Imi place sa cred ca sunt draguta
Legat de trombofilie nu stiu ce sa-ti zic, eu aveam analizele facute deja. Cariotipul insa a vrut sa-l avem amandoi facut.
luck spune:
tamaryllis 
rezulattul analizelor de trombofilie le ai in 6-7 zile cu exceptia MTHFR care se face in Germania si dureaza 10 zile - asta daca faci analizele la synevo.
goggy 
sa stii ca eu am sunat astazi la Synevo si mi-au spus ca ereditara 1 este 540 lei (aproximativ, nu-mi mai amintesc exact , am scris inainte) si nu contine MTHFR.Nu stiu ce sa zic....
isa
FELICITARI !!!
eu zic sa nu iti faci nici un fel de probleme , valoarea e ok.
ALRAK spune:
Isa FELICITARI e o valoare foarte buna pentru ziua a 8 a de la ET.
DD sa ajute sa creasca beta mare in continuare si odata cu beta si burticutza.
Sarcina usoara si BB la termen sanatos.

Eu ma pregatesc de ouat,maine dimineata am punctia. 
tuturor si o noapte linistita
Doamne Ajuta!
rubia spune:
luck referitor la precizarea ta cu eco dinaintea stimularii ,asta urmeaza dupa prima vizita;iti da o foaie pe care scrie urmatoarele:
-AC intre 8-18 zile ;pe la jumatatea intervalului se face eco (in localitate la tine) si daca exista chist > 2 cm continui cu AC(parca asa era nu am foaia in fata-daca gresesc sa ma corecteze fetel)
AC se pot lua maxim 27 zile
Daca nu e chist poti incepe stimularea dupa 3 zile dupa ce ai oprit AC si in Z6 mergi la Budapesta.
Cam asta e firul FIV-ului meu.
Eu oricum ar fi am hotarat sa iau AC timp de 27 zile ca sa ma potrivesc cu concediul meu.(AC nu strica oricum)
Foaia nu este completata cu datele calendaristice(se completeaza pe parcurs),in functie de cum incepi tratamentul.
Sper ca am explicat cat de cat corect ,daca as fi avut foaia cu indicatiile...promit ca verific si daca am gresit corectez.
isa eu zic ca e de bine ;sarcina usoara iti doresc.
zapp spune:
| citat din mesajul lui Avalon am luat decat complex de B-uri de la Doppel Herz sau omega 3 cu B-uri si acid folic 5 mg cate 1/zi si magne B6 2 sau 3 pe zi, plus jumatate de pastila de vitamine prenatale dupa o schema elaborata astfel incat toate B-urile sa nu fie in exces. |
Avalon, poti sa-mi spui, te rog, cand ai inceput sa iei tratamentul din acesta schema? mersi mult
puffy10 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui goggy
Imi place sa cred ca sunt draguta Legat de trombofilie nu stiu ce sa-ti zic, eu aveam analizele facute deja. Cariotipul insa a vrut sa-l avem amandoi facut. |
Goggy sa inteleg ca de fapt ai facut de la tine putere trombofilia!?! fiindca pe la Giulesti si nici Cezara nu iti cere aceasta analiza. Eu am lista cu analizele pe care le cere ea si la Dacia Medical Center (acolo am inceput eu cu ea).
Ei si de draguta... esti foarte draguta si amabila... la cate tampenii tot intreb eu si tu ai rabdarea sa-mi raspunzi
Iertati-ma dar iar mi-a venit o prostie in cap sa va intreb... ca nu sunt lamurita... Stiu ca sunt foarte multe fete care au FIV sau FIV-uri negative, la activ... pe mine ma roade gandul ca nu stiu care este analiza / analizele care se dau pentru depistarea motivului de ce nu tinem o sarcina. Nu stiu daca m-am facut inteleasa, asa suntem noi inginerii stim ce gandim, dar nu stim sa ne exprimam
Deci ca sa fiu mai simpla: ce analiza se face pentru a depista de ce nu se prinde bb???
Of ce greu a fost...
Va pup si bafta!
samira33 spune:
puffy....nu cred ca exista vreo analiza speciala care sa-ti spuna cu certitudine de ce nu s-a prins bebe!!
azi am treaba de nu-mi vad capu
o zi buna sa avem gagici
va pup
tamaryllis spune:
Puffy, poti sa citesti aici si sa iti faci o lista cu analize.
In afara de astea, am inteles ca mai exista si o investigatie numita biopsie de endometru, dar inca nu am citit nimic despre asta. Probabil ca mai sunt si altele.....
Oricum, sansele de reusita nu sunt de 100%, asa ca mai intrevine si norocul.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!