FIV in Ungaria - 64

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Salut! Vad ca ati scris muuul. Pana am citit tot nu mai pot sa raspund ori pentru ca ma uitat, ori nu ma pricep.

Insa ISA felicitari sper ca luni ne dai vestea cea mare ca a crescut valaoarea. Stai cumintica nu te stresa nu se va intampla nimic rau.

Despre medici nici eu nu am incredere in ei. o sa fie fff greu sa am incredere in d-na doctor, dar sper sa fie o dulceata ca la altii. al mine prima impresie conteaza, apoi analizez ce mi-a spus si trag concluzia. Care va fi greu modificat o fi in bine sau in rau.

http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sa ma mai apuc si de treaba as zice.....ca de 4 ore bantui pe net....si ma dor toate alea deja

va pup fetelor....si ne mai scriem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisic77

Balanta, cred ca esti suparata pentru ce ti s-a intamplat...
si imi pare rau ca ai pierdut o bucata de ovar.
Eu recunosc ca am dat buzna la subiectul vostru si de data asta nici nu vreau sa ma cert cu nimeni.
Eu nu stiu cand ti-ai pierdut tu o bucata de ovar, dar este posibil, (inca o data subliniez ca vorbesc in necunostinta de cauza in ceea ce te priveste, dar iti dau exemplul meu), ca la ecografii sa apara ovarul ca prezent si normal ca aspect si dimensiune. Asta pentru ca in urma operatiei, dupa ce a fost scoasa o bucata din el, el sa fi hipertrofiat compensator, adica simtea ca nu face fata singur si si-a crescut dimensiunile ca sa suplineasca bucata lipsa. In cazul meu, s-a intamplat exact acelasi lucru. Am ramas fara mai mult de 3/4 din ovar si totusi, la ecografie se vede, mai mic decat normal, dar este prezent. Si surpriza, intraoperator, de fiecare data s-a scris pe bilet "Ovar absent chirurgical" Si desi este un ovar absent chirurgical are foliculi.
Asa ca se poate. Multa bafta si sa fie FIV-ul norocos
Hai ca m-am intins ca o placinta la subiectul vostru...

Avalon

La mine e exclus sa fie situatia asta. Eu incepand cu luna Mai si pana luna asta inclusiv, ovulez lunar doar pe ovarul sanatos. Atat la dr Z. cat si la dr K. m-am nimerit la primul consult in perioada ovulatiei si aveam folicul si endometru frumos (bine macar ca am ovarul drept sanatos care a preluat si treaba lui stangu'), asa ca probabil ca ovarul stang nu mai prezenta interes la eco. Plus, la monitorizarile lunare din TM, pe medicul care m-a operat il interesa doar ca ovulam lunar, chiar daca pe dreptul de fiecare data...
In August, cand mi s-a depistat problema de la ovarul stang in TM, doctora respectiva, m-a pus sa imi pun pumnii sub fund ca nu imi gasea ovarul stang. Ori la dr K. fusesem cu cateva sapatamani in urma...Hai sa fim seriosi, ca doar nu disparuse ovarul intre timp...
Apoi, in luna asta, m-am dus la un ecograf renumit din TM care, la fel, foarte greu mi-a gasit ovarul stang si care, cand l-a gasit, l-a studiat foarte atent si mi-a spus ca nu mai contine foliculi in el...
Eu am convingerea ca dupa laparo din Aprilie, am ramas doar cu 1.3 cm de ovar stang, dar cum luna de luna produceam foliculi frumosi, atentia era tuturor era pe ovarul 'bun', unde se produceau foliculii.
Asta e, daca nu o fi sa fie Ungaria pentru mine, mai exista Germania, Austria, Israel, Belgia...

Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Samira

Citat:
pisic77....super haioasa asta cu "de data asta chiar nu vreau sa ma cert"........m-ai facut sa rad bine de tot

Pai am antecedente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Goggy, spune-mi te rog doza de clexane pe care o iei in timpul stimularii ti-a prescris-o KOvacs sau alt dr? Mie Kovacs imi spune ca o sa am nevoie de heparina chiar si in timpul stimularii, dar ca doza trebuie sa o stabileasca un hematolog care sa ma si supravegheze.
Balanta , iata-ma cautand hematologi; sincer, nu ma asteptam. Tu ce ai facut, ai mers la Ionita?
Multumesc tuturor fetelor si lui Avalonin special pentru ca mi-au deschis ochii si prin postarile lor m-au determinat sa fac analizele astea...
Apropo de Kovacs, si mie mi-a zis la prima vizita ca parerea lui este ca rezultatul FIV-ului este acelasi, fie ca da tratament contra trombofiliei, fie ca nu. Se pare ca si-a schimbat parerea, sau poate vrea sa experimenteze.
Hematologi buni in Timisoara....stiti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

Multumesc fetelor pt incurajari, dar nu e cam mica valoarea? Inca nu sunt linistita. Si pana luni alta asteptare.

Mergi la inceput

Zapp, tare rau imi pare ca esti si tu mutanta. Chiar nu ma asteptam...
Eu am fost la Rodica Mihaescu, la dr Ionita nu am mai ajuns, ca m-am dus la dr Uscatescu la Bucuresti. Daca te duci tu la dr Ionita, sa imi zici si mie ce ai aflat.
Insa am aflat ca avem un ginecolog in TM care se pricepe la sarcini sub heparina si la mutatii (cica a avut niste fete de la Siemens pe care le-a tinut sub heparina pana au nascut, cea cu care am vorbit eu, avea deficienta de proteina S, dar se zice ca a avut paciente variate pe heparine).
La inceputul saptamanii viitoare merg la el si aflu pe pielea mea cum sta treaba(sper sa vin bucuroasa de la el ). Bineinteles ca te anunt cum a decurs treaba. E vorba de dr Olaru.

Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Felicitari Isa!
Tot valoarea asta am avut-o si eu anul trecut prin martie si era Z10 de ET. Acum sunt o mamica tare fericita! Sa nu gandesti o clipa ca nu esti insarcinata.

Citat:
citat din mesajul lui Isa78

Am un anunt important: sun in ziua 8 de la ET si mi-am facut analiza BHCG care a iesit 20,61, sper sa fie intr-un ceas bun si sa duc sarcina pana la capat. Sunt atat de bucuroasa ca am plans de bucurie cand am aflat.

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Isa78

Buna fetelor
Am un anunt important: sun in ziua 8 de la ET si mi-am facut analiza BHCG care a iesit 20,61, sper sa fie intr-un ceas bun si sa duc sarcina pana la capat. Sunt atat de bucuroasa ca am plans de bucurie cand am aflat.Eu va doresc sa aveti rezultate ca si ale mele si sa nu va dati batute.

Va multumesc pt sustinere si va pup pe toate

P.S urmatoarea analiza nu pot sa o fac decat luni pt ca sambata nu fac aceasta analiza.Sa-mi spuneti e bun rezultatul?

Isa, felicitari pt beta si sa dea DD sa fie cu noroc si in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Isa, felicitari! E sarcina!
Ia citeste www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single" target="_blank">aici o baza de date cu valorile minime si maxime ale Beta!

Vad ca s-a lansat moda analizelor pt trombofilie!
Voi merge si eu luni sa fac analizele astea si parca ma vad cautand disperata sa vad ce tratament pot lua! In cat timp iti dau rezultatele la profilul de trombofilie?
Eu am card la Medsana si ma ganeam sa merg la ei pt interpretarea analizelor, dar vad ca nu au medic hematolog...
Luck, cred ca ne tinem de mana in ianuarie(virtual doar, caci tu nu vei mai merge in Szeged).

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput