FIV in Ungaria - 64

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

Buna fetelor
Eu zic sa nu va mai certati, pt ca noi ar trebui sa ne sustinem una pe alta. Eu in afara de familie doar pe voi va am si va citesc in fiecare zi. Eu zic ca dr bun este cel bun pt tine, cel care e mai aproape de sufletul fiecareia.

Am un anunt important: sun in ziua 8 de la ET si mi-am facut analiza BHCG care a iesit 20,61, sper sa fie intr-un ceas bun si sa duc sarcina pana la capat. Sunt atat de bucuroasa ca am plans de bucurie cand am aflat.Eu va doresc sa aveti rezultate ca si ale mele si sa nu va dati batute.

Va multumesc pt sustinere si va pup pe toate

P.S urmatoarea analiza nu pot sa o fac decat luni pt ca sambata nu fac aceasta analiza.Sa-mi spuneti e bun rezultatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Isa: rezultatul e super, iti tinem pumnii sa creasca pana la urmatoarea analiza si sa fie totul ok pana la marea intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

balanta....inteleg supararea ta.... si stiu ce simti in momentul in care un medic,in care ti-ai pus toate sperantele ,nu-ti "vede" o problema pe care o ai....am fost si eu in aceasta situatie....si cand un alt medic mi-a vazut si comunicat problema....instantaneu mi s-a prabusit si zdrobit in milioane de bucati increderea avuta in medicul curant.

si de atunci am inteles ca trebuie sa fiu eu foarte bine documentata si cu riscul de a parea pisaloaga sa aduc eu la cunostinta medicilor toate amanuntele legate de problemelor mele.....tocmai pentru a limita la maximum posibilitatea ca acestia sa omita ceva.....nu din rea vointa.....ci pentru ca "sunt si ei oameni si pot gresi"....asa cum spuneai si tu

si mai inteleg perfect si faptul ca noua,oamenilor,ne este cu mult mai usor sa fim toleranti cand anumite lucruri se intampla altora...putem privi mai detasat si gasi circumstante atenuante....insa cand ni se intampla noua personal ceva....ceva-u ala capata cu totul alte dimensiuni pentru noi...asa ceva e de inteles.....nicidecum de condamnat

evident ca nu exista medic fara cusur.....si pentru ca vorbim aici de dr.K....cele ce au reusit cu dansul vor fi mereu de partea dansului si-l vor proslavi...cele care nu au reusit cu dansul vor fi tentate poate sa-i caute partea de vina.....si intre cele 2 categorii.....ne mai aflam si noi,cele la inceput de drum.....cu sufletul plin de incredere si nerabdare care ne agatam-cu disperare poate, de un medic si speram sa ne ajute acesta sa ne implin visul cel mai drag.....insa totul sta pana la urma in mana Domnului......stii doar cum se spune ca...."medicii sunt numai pana la un punct....mai departe e doar mana Domnului"

iti doresc sa ai reusita....indiferent de medicul pe care-l vei alege....si astept cu interes povestea ta completa cu si despre dr. K

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna - parerea mea este ca ne-am "intalnit" aici sa schimbam impresii ca niste oameni care trec prin experiente asemanatoare, sa invatam una de la alta si sa ne sprijinim reciproc. Referitor la doctori - eu as incerca sa raman obiectiva - fiecare isi da cu parerea vis a vis de cele traite - nu cred ca e cazul sa facem lobby pt nimeni si nici sa dam cu pietre- fiecare citeste si trage concluzii- despre dr Kovacs si eu am plecat cu super asteptari si orice ar fi facut nu avea cum sa fie cum mi-l imaginasem eu - adica perfectasa ca nu mi-a zis nimic de analize suplimentare, nici de TSH de 2,1 , nici cand i-am zis ca vreau sa fac histeroscopie - mi-a zis ca nu crede ca e cazul- dar am stat si m-am gandit , si am luat hotararea sa merg pe mana lui- decizia am luat-o singura si indiferent de rezultat nu o sa blamez pe nimeni de pe aici.
Va doresc numai bine si sa va vedeti visul implinit cat mai repede

Mergi la inceput

isa...eu sunt de parere ca e buna valorea ta
Doamne-ajuta sa fie bine pana la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Buna dragelor!
Multumesc tuturor pentru ajutor.
Din cate am citit in postarile voastre cam tot pe la 3300-3400 euro ajung per total cu totul.
Goggy daca esti tu draguta, dupa ce iti obti cazarea, ne spui si noua unde? si cat/noapte? si ce alte conditii ai mai aflat? Privitor la suma totala, esti de acord cu mine?
Deja mi-am format o parere despre cat inseamna un FIV la Budapesta... mai ramane doar sa facem calculele si sa luam hotararea... la Budapesta sau in tara pe undeva...
Am o intrebare, la prima intrevedere cu dr. K iti da sa faci analiza trombofilie?? Eu anterior nu am facut asa ceva. Analizele genetice si cariotip le-a facut doar sotul meu. Trebuie sa le fac si eu, nu? Mai ales ca am avut rezultate negative la 2 FIV-uri deja.
Bafta la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Mirela2 la ce concluzie ai ajuns, avand in vedere tot ce ai gasit pe aici?
Isa felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sarcina cat mai la termen.
Adresez si eu o intrebare, celor care isi fac analiza bHCG mai devreme: cum o faceti? va recoltati sange la un centru specializat? Exista cumva vreun dispozitiv "home made" pe care il poate utiliza oricine? Nu aruncati cu rosii dar cahir nu stiu...
Eu la FIV-urile anterioare asteptam data programarii (12 zile de la ET) si mergeam la spital sa imi fac analiza.

Mergi la inceput

eu la primul Fiv am avut valoarea beta= 4,99 in ziua 14 de la ET
si acum dupa un an mai am in minte explicatia d-nei dr.....cica 'nici cal nici magar"....adica?

atunci am fost prea socata,suparata.....si nu am fost in stare sa mai cer explicatii...parca ma prostise Dumnezeu....dar imi sta pe creier treaba asta
ce s-a intamplat oare???a incercat sa se prinda dar totusi nu a reusit.de ce???oare ar fi trebuit sa ma indrume sa fac investigatii suplimentare???
ma deranjeaza teribil ca nu s-a sinchisit prea tare medicul meu de mine.....ca nu a existat o consultatie post FIV....ca cica "asa a fost sa fie acum dar,avand in vedere sarcinile extrauterine anterioare obtnute natural...sunteti o candidata foarte buna pentru un Fiv reusit"

acum nu ma mai las coplesita de situatie.....am de gand sa fiu pe ele si pe mama lor....daca nu intreb si stresez pe toata lumea....pana iese bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Balanta, cred ca esti suparata pentru ce ti s-a intamplat...
si imi pare rau ca ai pierdut o bucata de ovar.
Eu recunosc ca am dat buzna la subiectul vostru si de data asta nici nu vreau sa ma cert cu nimeni.
Eu nu stiu cand ti-ai pierdut tu o bucata de ovar, dar este posibil, (inca o data subliniez ca vorbesc in necunostinta de cauza in ceea ce te priveste, dar iti dau exemplul meu), ca la ecografii sa apara ovarul ca prezent si normal ca aspect si dimensiune. Asta pentru ca in urma operatiei, dupa ce a fost scoasa o bucata din el, el sa fi hipertrofiat compensator, adica simtea ca nu face fata singur si si-a crescut dimensiunile ca sa suplineasca bucata lipsa. In cazul meu, s-a intamplat exact acelasi lucru. Am ramas fara mai mult de 3/4 din ovar si totusi, la ecografie se vede, mai mic decat normal, dar este prezent. Si surpriza, intraoperator, de fiecare data s-a scris pe bilet "Ovar absent chirurgical" Si desi este un ovar absent chirurgical are foliculi.
Asa ca se poate. Multa bafta si sa fie FIV-ul norocos
Hai ca m-am intins ca o placinta la subiectul vostru...

Avalon

Mergi la inceput

pisic77....super haioasa asta cu "de data asta chiar nu vreau sa ma cert"........m-ai facut sa rad bine de tot

Mergi la inceput