FIV in Ungaria - 64
Raspunsuri - Pagina 17
luck spune:
samira
eu nu am card international 
rubia
in mailul pe care l-am primit de la dr K tot asa am inteles ca este nevoie doar de o vizita inainte de inceperea tratam dupa care prima eco in z6.
Intrebarea mea este nu ar fi buna totusi o eco inainte de inceperea stimularii , asta asa , ca sa nu ne trezim cu un chist ![]()
goggy
nici eu nu stiam ca exista 2 profile de trombofilie ereditara , te rog daca tot mergi pt analize sa notezi ce contine si ereditara 1 , asta daca nu cumva ai fost deja.
felicia 
DRUM BUN !!!
Te astept cu cele mai bune vesti !!!
zapp spune:
Hello!
am rezultatele la analizele de trombofilie si...ce credeti?? sint probleme.
Mutatia factorului V Leiden - heterozigot
Gena MTHFR:
Mutatia C677T - genotip heterozigot
Mutatia A1298C - genotip heterozigot
in rest stau bine ![]()
stiu ca s-a vorbit mult de medicatie in cazul acestor mutatii, stiu ca exista si un topic destinat acestui subiect, dar va rog, pana gasesc eu timpul sa citesc din urma, ajutati-ma cu niste pareri. Ce medicamente se dau in acest caz, cand se incep? multumesc mult
pe toata lumea
luck spune:
zapp 
o parere neavizata , pt MTHFR se da B-uri parca cu 3 luni inainte de fiv si pt Fact V Leiden clexane.
Trimite-i dr-ului analizele si vezi ce sfat o sa-ti dea !
luck spune:
profil trombofilie ereditara I contine
-proteina C,proteina S ,antitrombina III,mutatia fac V Leiden,mutatia protrombinica
si costa 525 lei
diferenta fata de ereditara II este gena MTHFR si pretul (690 lei)
samira33 spune:
luck....poti obtine acest card de la orice banca...daca pe viitor reprezinta o optiune pentru tine
zap....nici nu stiu ce sa-ti spun...scuze...nu mai stiu...ti-au fost recomandate aceste analize sau ai decis singurica sa le faci???
samira33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui balanta_tm Of, Doamne, cata rautate pe topicul asta din partea catorva persoane... Asta e unul din motivele pentru care tac malc in legatura cu dr Kovacs, ca mi-ati sari in cap daca as indrazni sa zic altceva de el decat la superlativ... Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta! MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot |
balanta
.....eu sunt una din cele incantate de dr. K.....desi inca nu ne-am vazut face to face.....comunicarea cu dansul,atentia, rabdarea si promptitudinea cu care mi-a raspuns mereu m-au facut sa-l "privesc" cu incredere si incantare.....asa cum e si firesc sa fie,din punctul meu de vedere.in momentul de fata sunt la stadiul de "proslavire"....si sincer sper sa raman la acest stadiu.....insa daca acest dr. ma va dezamagi...cu siguranta imi voi expune punctul de vedere...fara sa-mi fie teama ca x,y,z mi-ar putea sari in cap
ce Dumnezeu?!...doar suntem femei mature....si prezenta noastra comuna pe acest site si pe acest topic in mod special cu siguranta nu se datoreaza dorintei de a "sari" una la gatul alteia
nu stiu care sunt cu exactitate motivele supararii tale....si tocmai din acest motiv nu-mi permit sa comentez mai mult pe aceasta tema.....insa am vrut sa fac aceste precizari pentru ca m-am regasit-desi nu nominalizata,in postarea ta cu vorbitul la superlativ despre dr. K.
si daca nu se referea si la mine aceasta postare.....sa stii ca nu ma bag in seama de una singura si neintrebata.....dar poate cel mai corect ar fi fost sa li te adresezi in mod direct celor pe care le consideri pline de rautate si responsabile cu "saritul in cap"....asta ca sa nu mai existe loc de interpretare....sau "victime colaterale"...asa gandesc eu....nah...sunt mai dintr-o bucata...prefer sa-mi spuna omu in fata ca...sunt urata...decat sa ma faca sa inteleg asta strambandu-se la mine.
sper sa nu te deranjeze postarea mea si sa nu-mi rastalmacesti vorbele....eu chiar sunt aici pentru a obtine informatii cat mai multe despre ceea ce ma intereseaza....de asta accept pareri si pro si contra.....doar cunoscand ambele fatete ale monedei si trecand totul prin filtrul personal al gandirii imi pot forma o impresie cat mai aproape de realitate....asadar...daca ai cunostinta despre alte pareri decat cele de pana acum despre dr. K....te rog sa ni le impartasesti si noua...eu sunt chiar interesata de ele....si sunt absolut sigura ca si fetele ,inca, aspirante au aceeasi parere
in rest....sa auzim numai de bine ...si sa ne vedem toate cu visul realizat cat mai repede
Tabitha spune:
Avalon: 

Iti multumesc mult. Sper si eu sa fie cu mai mult noroc de data asta.
Am insa o intrebare referitor la dr. Zadori. I-am trimis mail luni seara cu analizele mele. In general cand ii scriam in trecut imi raspundea imediat sau cel mult a doua zi. Stiti cumva daca este prea ocupat / sau bolnav / sau plecat / sau mai stiu eu ce? E drept ca nu arde la mine, dar totusi as vrea un raspuns din partea lui. Stiti si voi cum e, cand revii dupa 1 an de zile. Odata ce te-ai hotarat sa mai incerci inca o data, parca timpul se scurge asa de incet, in timp ce tu ai vrea sa se petreaca totul repede, sa te ia imediat in primire doctorul, sa incepi tratamentul etc etc... Uffa, as vrea sa-mi raspunda la mail ca sa stiu pe ce cale o apuc.... Ce sa fac? Sa-i retrimit mailul?
Va multumesc ca m-ati suportat. 
balanta_tm spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui samira33
balanta .....eu sunt una din cele incantate de dr. K.....desi inca nu ne-am vazut face to face.....comunicarea cu dansul,atentia, rabdarea si promptitudinea cu care mi-a raspuns mereu m-au facut sa-l "privesc" cu incredere si incantare.....asa cum e si firesc sa fie,din punctul meu de vedere.in momentul de fata sunt la stadiul de "proslavire"....si sincer sper sa raman la acest stadiu.....insa daca acest dr. ma va dezamagi...cu siguranta imi voi expune punctul de vedere...fara sa-mi fie teama ca x,y,z mi-ar putea sari in cap ce Dumnezeu?!...doar suntem femei mature....si prezenta noastra comuna pe acest site si pe acest topic in mod special cu siguranta nu se datoreaza dorintei de a "sari" una la gatul alteia nu stiu care sunt cu exactitate motivele supararii tale....si tocmai din acest motiv nu-mi permit sa comentez mai mult pe aceasta tema.....insa am vrut sa fac aceste precizari pentru ca m-am regasit-desi nu nominalizata,in postarea ta cu vorbitul la superlativ despre dr. K. si daca nu se referea si la mine aceasta postare.....sa stii ca nu ma bag in seama de una singura si neintrebata.....dar poate cel mai corect ar fi fost sa li te adresezi in mod direct celor pe care le consideri pline de rautate si responsabile cu "saritul in cap"....asta ca sa nu mai existe loc de interpretare....sau "victime colaterale"...asa gandesc eu....nah...sunt mai dintr-o bucata...prefer sa-mi spuna omu in fata ca...sunt urata...decat sa ma faca sa inteleg asta strambandu-se la mine. sper sa nu te deranjeze postarea mea si sa nu-mi rastalmacesti vorbele....eu chiar sunt aici pentru a obtine informatii cat mai multe despre ceea ce ma intereseaza....de asta accept pareri si pro si contra.....doar cunoscand ambele fatete ale monedei si trecand totul prin filtrul personal al gandirii imi pot forma o impresie cat mai aproape de realitate....asadar...daca ai cunostinta despre alte pareri decat cele de pana acum despre dr. K....te rog sa ni le impartasesti si noua...eu sunt chiar interesata de ele....si sunt absolut sigura ca si fetele ,inca, aspirante au aceeasi parere in rest....sa auzim numai de bine ...si sa ne vedem toate cu visul realizat cat mai repede ![]() |
Samira
, postarea mea de aseara a fost facuta intr-un acces de furie (pe care il regret, fiindca voi, majoritatea celor de pe acest topic nu aveti nici o vina), tinta mea fiind o singura persoana care dealtfel, a si sarit la gatul meu.Despre dr K...ce sa zic, voi mai avea foarte curand inca o intrevedere cu el (am avut prima intalnire cu el in Iulie), voi pune cap la cap totul, si apoi am sa scriu pe forum. Minuni nu cred ca se vor intampla la a doua intrevedere cu el, dar am zis sa mai mergem o data...
Eu am o mare hiba: sunt foarte pretentioasa la medici...Dar nici daca nu as fi avut hiba asta, cred ca nu as fi putut trece peste faptul ca nici dr K, nici dr Zadori si nici medicul care mi-a facut laparoscopia nu m-au anuntat ca eu din ovarul operat mai am doar 1.3 cm...Ba de la Kovacs am si mail in care imi zice (dupa ce m-am intors de la consultatia cu el, unde la eco mi s-a parut ca nu am nici o info despre ovarul stang, i-am scris un mail in care i-am cerut feedback de ovarul operat): 'The ultrasound findings were completely normal. Both ovaries are in their normal anatomic position and have normal structure.' Serios??? Pai mie un ovar taiat pana la 1.3 cm nu mi se pare un ovar normal, mai ales ca mi s-a spus recent ca nu mai contine foliculi in el, deci la FIV o sa ma bazez doar pe un singur ovar.
Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca nu as fi ajuns absolut intamplator in August sa imi fac o ecografie la un alt medic decat la cei trei mentionati anterior...As fi inceput FIVul bazandu-ne pe doua ovare, cand defapt eu am unul si un rest...
Si sincer, de la dr K. am avut cele mai mari asteptari...
Si nu este tot, s-a mai intamplat ceva legat de el, dar o sa scriu peste cateva zile, cand ma voi intoarce de la urmatoarea vizita. Si iarasi am mail si de data asta, asa ca sunt sigura ca am inteles exact ideea lui, ca doar e scris negru pe alb...
Da, eu sunt de acord ca si medicii sunt oameni si gresesc si ei, dar totusi, sa fiu lasata de 3 medici renumiti sa cred, din Aprilie pana in August, ca ovarul meu operat este ok, mi se pare cam mult. Si ma doare mai mult ca nu am aflat macar de la unul din ei adevarul, decat ca mi s-a taiat atat de mult din ovar (chistul a avut 5-6 cm, deci poate altfel nu s-a putut...)
Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!
MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot
mirela2 spune:
avalon iti multumesc frumos pentru rabdare si pt raspuns.
o sa cantarim si sa ne hotaram cat mai repede unde vom merge.
am observat ca cei din Austria fac fiv si cu PICSI, sti cumva si cei de la Kalli au implementata si metoda asta?
merci si sarcina usoara in continuare.

de Craciun vom fi 2 in 1!