FIV in Ungaria - 64

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Balanta, da cred ca asa ar fi cinstit, sa scrii acolo unde esti tu in confort, libera de orice constrangeri.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 29+

Ooooo, da' vad ca nu te retii sa imi sari la gat...Nici nu ma asteptam la altceva...
...Din cate stiu, asta nu este forumul tau personal, asa ca postez unde vreau, nu unde imi recomanzi tu...

Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Citat:

Balanta, da cred ca asa ar fi cinstit, sa scrii acolo unde esti tu in confort, libera de orice constrangeri.

Ooooo, da' vad ca nu te retii sa imi sari la gat...Nici nu ma asteptam la altceva...
...Din cate stiu, asta nu este forumul tau personal, asa ca postez unde vreau, nu unde imi recomanzi tu...

Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!

???

Mergi la inceput

Fetelor, balanta ar vrea sa spuna "mai multe" dar o retine ceva acum... poate dupa ce o anumita persoana care are o corespondenta cu ea va disparea din peisaj... pana atunci se rezuma la insinuari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Jur ca nu mai inteleg nimic....
Eu zic ca am citit tot ce s-a scris pana acum...

Mergi la inceput

goggy, ALRAK, imi pare rau ca am rabufnit . Voi si 99% din fetele de pe acest topic nu aveti nici o vina ca am nervii intinsi la maxim cand citesc anumite postari de aici, ale unei persoane...
Defapt, in seara asta, fiind singura acasa si plictisindu-ma, am rasfoit destule pagini in urma si iar am dat de postari care ma deranjeaza...Si uite asa, pus cap la cap cu faptul ca sunt la PMS, mi-am scapat nervii din frau .
Imi pare rau daca am fost uracioasa .

Mergi la inceput

Pai vezi mai Goggy daca nu ai spirit de observatie? se poate??? Fata asta se chinuie de cateva pagini sa comunice ceva si offf... fir-ar sa fie, nu reuseste Astazi a rabufnit si ea, pai tot bate apropouri de atata timp si nimeni nu se prinde... Ar fi spus mai multe, dar upsss... exista o persoana care stie adevarul... ce ghinion. O anunt persoana respectiva e prezenta si va fi mult timp de acum incolo.

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor, balanta ar vrea sa spuna "mai multe" dar o retine ceva acum... poate dupa ce o anumita persoana care are o corespondenta cu ea va disparea din peisaj... pana atunci se rezuma la insinuari.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 29+

Da' de loc nu ma lasi in pace . Mai nou, observ ca vorbesti si in numele meu...
Nu ar fi oare mai dragut sa ma ignori?

Mergi la inceput

Citat:

Pai vezi mai Goggy daca nu ai spirit de observatie? se poate??? Fata asta se chinuie de cateva pagini sa comunice ceva si offf... fir-ar sa fie, nu reuseste Astazi a rabufnit si ea, pai tot bate apropouri de atata timp si nimeni nu se prinde... Ar fi spus mai multe, dar upsss... exista o persoana care stie adevarul... ce ghinion. O anunt persoana respectiva e prezenta si va fi mult timp de acum incolo.

Avalon 29+

Vai, cum le stii tu pe toate...Esti impresionanta...Stii si ce as vrea sa spun, nu?
Daaaaa, sunt sigura ca vei pazi cu strasnicie acest topic, ca doar asta e ocupatia ta de baza.
Eu sunt doar una din fetele cu care ai avut conflicte pe forum, tu esti 'the best'...Vezi, nu avem nimic in comun, asa ca ar fi bine sa ma lasi in pace...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Citat:

Da' de loc nu ma lasi in pace . Mai nou, observ ca vorbesti si in numele meu...
Nu ar fi oare mai dragut sa ma ignori?

Deocamdata voi face efortul asta, dar nu promit ca pe viitor nu voi fi ceva mai explicita.

Asta din respect pentru fetele de la acest subiect, pentru ca am pus prea mult suflet aici si nu suport neadevarurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

nu m-am prins care e marul discordiei pe aici,dar daca tot sunteti prezente am nevoie de un raspns.care profil de trombofilie trebuie facut screening,ereditara1 sau ereditara 2 ???

Mergi la inceput