FIV in Ungaria - 64

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

puffy, si eu zic la fel, ca nu e nevoie de a doua vizita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Of, Doamne, cata rautate pe topicul asta din partea catorva persoane...

Asta e unul din motivele pentru care tac malc in legatura cu dr Kovacs, ca mi-ati sari in cap daca as indrazni sa zic altceva de el decat la superlativ...

Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Of, Doamne, cata rautate pe topicul asta din partea catorva persoane...

Asta e unul din motivele pentru care tac malc in legatura cu dr Kovacs, ca mi-ati sari in cap daca as indrazni sa zic altceva de el decat la superlativ...

Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!

ai vrea sa dai un exemplu concret? ca ori am eu un spirit de observatie diminuat, ori imi scapa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon
ai vrea sa dai un exemplu concret? ca ori am eu un spirit de observatie diminuat, ori imi scapa ceva...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 29+

Nu, nu as vrea, fiindca sunt prea multe exemple si nu ar fi cinstit sa aleg doar unul din ele.
Si oricum, nu prea ma mai incadrez in subiectul asta, asa ca voi posta aici din ce in ce mai rar.
Mult succes fetelor care fac si vor face FIV in Ungaria!

Mergi la inceput

Fancy_mona, sa ne bucuri cu un test super-pozitiv cat de curand! Tinem pumnii!

Isa, mai ai putin de asteptat, sper sa ai un rezultat cu doua liniute!

Tabitha, ma bucur ca ai revenit printre noi! Analizele sunt bune si sper sa fie intr-un ceas bun noua incercare!

Alrak, sa fie cu noroc schimbarea de protocol, Doamne ajuta sa fie mai multe ovocite! Asteptam vesti!

Puffy, sper ca vei gasi majoritatea informatiilor pe prima pagina, restul de la medic daca ii vei scrie si detaliile de la fete care vad ca deja ti-au sarit in ajutor.

Goggy, hotelul pe care l-ai gasit intr-adevar este aproape de clinica si foarte aproape de gara. Mergand putin mai sus pe strada cu hotelul in aceeasi cladire e si un "impinge tava" cu preturi foarte rezonabile (daca iti place mancarea specific ungureasca, usor dulceaga pentru gustul meu de exemplu), in cladire sunt foarte multe birouri si acolo mananca majoritatea angajatilor in pauza de pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Avalon multumesc mult, sper si eu ca o sa fie cu reusita de data asta.
Wow , ce cresc BB-i, mai ai putin si schimbi prefixul. Trei patrimi au trecut, mai ai un sfert de perioada de asteptat marea intalnire.
V-ati gandit la nume? (Sunt curioasa).
sarcina usoara in continuare.
Laura nici o veste de la tine. Ce face Nicholas James?
sarcina usoara si tie.
balanta tm multumim.
Oare ce te-a suparat asa de tare ? Cred ca mi-a scapat mie ceva. Numai bine

tuturor si o noapte linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Balanta, da cred ca asa ar fi cinstit, sa scrii acolo unde esti tu in confort, libera de orice constrangeri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Tamaryllis multumesc pentru gandurile bune .
Doamne Ajuta! la toata lumea.

tuturor si sa aveti o noapte linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Alrak, multumesc pentru gandurile bune! In urma cu un an eram si eu in focurile fivului nr.4 si te inteleg perfect... Sunt convinsa ca vei trai si tu bucuria mea curand, la fel si celelalte fete, totul e sa nu abandonati si sa mergeti mai departe!
Avem o lista de nume dar nu suntem inca hotarati, inca mai negociez cu sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Balanta, zau ca nici eu nu-mi dau seama ce te-a suparat...
Legat de Kovacs, nu cred ca primeste vreuna dintre fete bani sa vorbeasca frumos despre el, pur si simplu asta e impresia generala, ca e un doctor intr-adevar profesionist.
Si nu stiu de ce crezi ca ti-ar sari cineva in cap daca parerea ta ar fi diferita...

Mergi la inceput