FIV in Ungaria - 64
Raspunsuri - Pagina 13
puffy10 spune:
Ioana_p76 multumesc mult! La utilitati nu mam gandit ca o sa le platim noi1?!
Ursulica uite aici: http://www.budapesthotelstart.com/budapest-hotels/all4u-apartments/informatii-hotel.ro.html#online_booking
Prețul nu include mic dejun.
Prețurile sunt afișate pe o noapte și pe o cameră.
Taxa de serviciu este inclusă în preț.
Taxa pentru turiști este inclusă în preț.
Preț - 34 EUR / noapte
Total - 374 EUR (12 nopti)
luck spune:
puffy
parerea mea este ca doar la prima intalnire se plateste consultatia si ecografia , consultatiile si ecografiile facute in timpul tratamentului pt fiv eu zic ca sunt incluse in pretul fiv-ului de 1500 eur.
ALRAK spune:
isa78 iti tin pumnii stransi. Oare z7 nu este prea devreme pentru test, mai ales de urina?
Sa vii cu un beta urias.

puffy multumesc mult de tot, succes si tie

luck multumesc, ti-am scris schemele, dincolo la FIV.

tuturor si sa aveti o zi luminata
Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
Isa, scuza-ma am citit eu repede si nu am calculat. Vineri nu esti in ziua a 7 a. Tin pumnii stransi si DD sa te ajute sa ne dai o veste buna cu beta mare
.
Doamne Ajuta!
tamaryllis spune:
Fetelor, postez si eu o lista cu preturile in forinti ale medicamentelor (cumparate din Szeged):
Magne B6 - 1441/cutie
Aspirin protect 100mg 433/cutie
C-Vitamin 200mg 500/cutia
Klion D-100 769/cutie
utrogestan 100mg 2213/cutie
Merional 75 1931/fiola
ovitrelle 9483/ fiola
Gonal F 450 (pen) 50174
decapeptyl 0.1 mg -12400
Mie gentuta pt transportarea medicamentelor mi-au dat-o de la farmacie, cand am cumparat gonalul, cateva fiole de merional si decapeptylul si nu cred ca era sub forma de imprumut, caci am revenit cu gentuta in farmacie si nu mi-a cerut-o nimeni.
Plus de alta, aproape toate fetele aveau la clinica gentute de la farmacie.
Alrak,Isa succes!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
pogonici1977 spune:
deci revin..azi am facut ctrc ptr cazare si mia gasit oferta la hotelyul clasicc 4 nopti /200E ...super misto, am vazut si eu hotelul cel mai aproape de clinica dar e de 4 stele, deci sigur e mai scump, iar micul dejun nu e inclus in pretul camerei..sigur e mai scump..iar buzunarul nostru e cam subtire..noi vom sta 4 nopti acolo..nu luam laptopul cu noi..am sa va povestecs la intoarcere
acum imi finalizez dosarul de analzie
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
samira33 spune:
hello fetelor
ce faceti?
luck....pe booking.com faci rezervare cu ajutorul cardului international....iti sunt cerute datele cardului-nume titular,data expirarii,codul CVC....insa de platit platesti cash cand ajungi acolo.Datele cardului iti sunt cerute pentru siguranta lor-a hotelierilor...in cazul in care nu apari la hotel iti trag banii de pe card.Preturile sunt mai bune pentru ca faci rezervarea direct la hotel,eliminand astfel intermediarii-agentiile de voiaj,imobiliare etc...deci costurile suplimentare.Eu de ani de zile numai de pe booking imi fac rezervarile pentru strainatate si nu am avut surprize neplacute vreodata.
pufy....apartamente de inchiriat poti gasi foarte convenabil la bani....dar asa cum spuneau si fetele...trebuie sa cunosti cu exactitate data fivului.....altfel ,poate fi putin mai greu
eu sunt abonata pe foarte multe site-uri unguresti si primesc foarte multe news-letter-e despre oferte de inchirieri convenabile.
recomand urmatorul site pentru cine doreste apartamente de inchiriat in Budapesta
www.sublet.com
trebuie sa va faceti cont pentru a primi oferte
tot pufy...ca si cost total vad ca tu ai ajuns undeva la 3300 E
mie dr. K mi-a zis cam asa:
-300 E analizele
-600-800-E medicatie pt stimulare-in fct de raspunsul fiecarei paciente
-1500 E- monitorizari,punctie,fertilizare,ET
-500 E-daca este necesar ICSI
-200 E-hatching
-100 E-crioprezervare
eeee....in functie de aceste date...scazi ce nu-ti trebuie....aduni cheltuielile cu drum,cazare,mancare...si ajungi la un cost estimativ al intregii proceduri
rubia spune:
Puffy o sa-ti mai scad si eu ceva din calculul tau.Daca ai toate analizele la prima vizita nu mai este nevoie de o a doua,cel putin asa a fost in cazul nostru.Eu mai aveam de facut hormonalele si EKG (pt anestezie) si mi-a zis sa i le trimit pe mail ,mi-a dat si medicatia pt inceput;a doua vizita o sa fie de fapt inceputul FIV,deci... scade a doua vizita.
Costurile la noi au fost urmatoarele
-drumul(mai mult la noi ca venim de pe plaiuri dobrogene)
-45000 F(mai exact) cons+eco+2 cariotipuri.(pt rez trebuie sa-i scriu sa-i amintesc la sf lunii sept sa-mi trimita pe mail)
-cazarea pe o seara.
Urmatoarele costuri din cate mi-a zis Dr K ar fi astea:
-medicatia =600-800 euro in functie de raspuns
-IVF=1500 euro
-ICSI=500 euro suplimentar.
-PGD=600-800 euro(in fct de nr embrionilor analizati)-valabil in cazul nostru
-cazarea (daca gasim apartamentul liber) vreo 600 euro pe 14 nopti cu parcarea inclusa ca ...deh mergem cu masina.+drumul dus-intors;
dac nu gasim apartament vedem cat ne ajunge.
Am uitat de tratamentul de sustinere;ala chiar nu stiu cat ne-ar ajunge ca oricum de prog injectabil am facut rost.Am discutat cu Dr Kovacs si i-am explicat ca eu desi luam 8 utrogestan/zi prog meu era mic(30-36) asa ca baza o sa fie prog injectabil.
Daca imi mai amintesc ceva spun.K?
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puffy10 Fetelor, despre cazarea la apartamentele de inchiriat (care pare mult mai convenabila) de ce nu vorbeste nimeni??? E greu de "prins" un apartament? Sau e prea complicat datorita perioadei prea in scurt (se inchiriaza cu mult inainte, si cum noi nu stim decat dupa ce primim tratamentul...). Eu am inteles ca mergi odata la un control si apoi mai mergi cand incepi tratamentul. Am inteles bine? Si de asemeni am inteles ca tratament se da doar pentru primele 4-5 zile, dupa care se merge iar la control si se ramane acolo (eco la 2 zile) pana dupa ET (~12 zile). Spuneti-mi daca gresesc?? Si mai am o intrebare: a facut careva dintre voi mai mult de 3 drumuri? La controale poate sa intre si sotul in cabinet? |
Endometrioza, din cate stiu eu, e depistabila numai prin laparoscopie.
Sotul poate sa intre fara probleme
E super simplu sa inchiriezi apartament, eu sunt in negocieri cu cativa. Cred ca din cauza crizei nu au foarte multi clienti, sau e extrasezon...dar trag de tine si fac discount-uri
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luck goggy super pret , daca am inteles bine 49 eur camera?? |
E chiar mai bine. La fiecare 4 nopti ti se da reducere 25%. Incearca sa bagi o perioada de 12 nopti...ajungi la vreo 37 euro pe noapte. Si tot timpul au oferte, trebuie urmarit. La un moment dat aveau la 24 euro pe noapte pe perioade mai mari de 4 nopti