Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(66)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

niki si eu am luat galactogil dar am renuntat era cam scump pt noi am incercat si galafor dar dupa ce luam imi venea pe gat si pe nas inapoui un gust asa greu de iarba nu stiu cum sa zic naspa oricum si mam gandit ca e prea concentrat iarba iarba dar m am gandit sa nu mi atace ficatul si sa nu i faca ceva lui bb acum beau ceai fares de obicei fara zahar dar mi sa cam luat si de ala si am inceput sa l indulcesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:

Nu-mi accepta ca localite Navodari daca bag Ro,si am verificat...cu Mali prima data caci se asemana putin steagul cu celal tarisoarei noastre si cum m-am plictisit in Mali am trecut in Australia insula Sfanta Elena... Isabella are al doilea nume Elena......

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Am inteles! Curiozitate satisfacuta! Draga mea, iti doresc sa mergi sa vizitezi insula cu al carei nume de sfant ti-ai botezat fetita si sa ne arati si noua pozele!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Nicky-banuiesc ca nu ai vazut mesajul meu de la sf capitolului trecut, asa ca ti-l copiez aici "cum prietena mea din italia a fost preocupata de stimularea lactatiei, am intrebat-o ce a luat ea din mag voastre si iata lista(poate te ajuta):
-lactogal-o chestie homeopata care se gaseste la farmacie si costa vreo 16 euro, dar pe care ea a gasit-o f eficienta.
-mamm-tea de la milupa, care se gaseste la orice supermarket mai mare pe la raioanele de bebei-ea n-a fost prea incantata de gust
-s-a dus la un plafar si a cerut un ceai pt stimularea lactatiei si nenea i-a dat un amestec de plante facut de ei, care iarasi i s-a parut ok." sper sa-ti foloseasca inf astea ...si eu ar tr tot luni sa incep serv, dar vreau sa o mai lungesc pana joi....fii fara grija totul va fi ok!E mai complicat pt mamici, decat pt cei mici.

nu se recomanda introducerea unui nou aliment imediat dupa vaccin pt ca poate da reactii adverse si dr se afla apoi in dilema: o fi de la vaccin sau de la fructul/ leguma x????ac pb si cu baita facuta in ziua vaccinului.febra pe care o poate face copilul e cauzata de faptul ca a racit la baita sau de vina e vaccinul?!

Iaurtul se introduce fara pb de la 6 luni...Cel putin aici asa se rec.... Eu asa am facut la alex si asa o sa procedez si cu anastasia si asa termin cu plimbatul laptelui meu muls pe la cresa curand...Nu-mi vine sa cred ca maine trecem la morcovei

Pisicuta noastra gri-sper din tot sufletul sa fie bine! Cu regimul colegei lui Anastasia cam pica treaba ca dr pediatru al cresei si nutritionistul nu sunt de acord cu ce le spusese parintilor de dr pediatru ce l-a avut pana acum, adica sa nu mai puna deloc grasime in legume(nu unt, nu ulei), ori creierul unui copil are mare nevoie de asa ceva...restul regimului consta in faptul ca nu avea voie decat branzica sau iaurt cu max 20% grasime si fara zahar si nu paine sau biscuiti(are 9 luni)...cu paine si biscuitii nu stiu ce au decis, dra la faza cu nu grasimi au facut urat rau...Oricum, fetita urla in continuare, asa ca luni iar sta psihologul cu ele si va veni si mama ei inca nu stiu cat timp pt 2 ore cu ea...anastatsia vad insa ca ramane imperturbabila in fata urletor amicei ceea ce ma cam mira ca lui frati-su ii itine isonul spre marea nemultumire a lui...alataieri ii zicea: bebe mic, tu sa taci! acum e randul meu sa plang...cu restul sub restante revin mai tarziu ca caum zbor sa-l iau pe alex de la gradi si apoi la dr sa vb despre marea diversificare de maine.

Kea-sambata ne botezam noi si nici eu nu stiu inca cum o sa ma imbrac, dar nu am nevoie de cine stie ce mare tinuta ca ne ducem la tara, la o manastire la 100 de km de Paris si pe acolo nu imi tr musai chestii de gala...planuisem azi sa fac revizia in dulap sa vad, daca gasesc ceva onorabil, dar nu am avut timp, asa ca nu stiu ce voi face cu mine ca restul au de unde alege....Sa gasesti repede ceva sa-ti placa.

Mergi la inceput

mariana citeam la cap trecut ca ai pregatit pt bebe betisoare de urechi eu am o nasica care acu in octombrie face un anisor iar mamica ei o curata in urechi cu betisoare si a facut niste dopuri de toate frumusetea (si eu foloseam pana sa mi spuna nasa patania ei )iar acu umbla cu fata pe la orl sa o curete in urechi eu am renuntat tu ai timp sa te mai gandesti!!!sa trezit puiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am citit o parte din mesaje si o sa raspund la fiecare imediat , dar vreau sa incep cu asta:
Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

OF MARIANA ce rau imi pare ca nu mergi cu nooiiiii; daca aveam masina mai mare te luam la mineeeeeeeee, da' ragalia mea de matiz abia incape scaunelul lu' bebita si 2 sacosele; nu te lipesti de cineva cu masina mareeeeeeee??????????? hai ca mai sunt fete singure; ancuta e fara barbat (da' are carut... ai fost mortala la faza asta), nasica mea vine fara nasu' ca el e plecat cu afacerile prin tara... deci n-ai fi singurica; si daca te plictisesti iti plasam cate un bebe, nu-i bai

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Nici nu mi-a trecut prin cap? Simina, tu nu vii pentru ca nu ai masina? Te luam cu MARE DRAG la noi! E adevarat ca ai de suportat 2 copii, dar sunt cuminti, ai sa vezi! Ce zici?

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

SimonaMami tu stii deja, ca am vb , da raspund si aici....am masina personala, sunt soferita de 9 ani, nu asta este problema, da n-as putea sa plec fara sotul meu . Nu mai spun ca de ieri l-a luat gripa....mi-a facut febra aseara+frisoane, azi este la munca...nu stiu cum va fi la noapte

va multumesc ca v-ati facut griji pt mine!!

30+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

ai grija mare sa nu iei si tu..ca cica se transmite viral f usor

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu mi-am curatat copii in urechi cu acele bete cu opritori..si nu am avut probleme niciodata. Sunt speciale pt bebelusi, si intra strict in santurile urechiusei..nicidecum inauntru..cum intra betisoarele normalechiar pediatrul mi le-a recomandat..ca mereu le curgeau urechiusele bebilor..si zici ca erau nespalati de 5 luni

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Ce flacau nazdravan ai, este foarte bine dezvoltat la 6 luni.
Incearca sa-i faci branza din lapte 1,5 grasime si cu lamaie.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

O sa incerc si cu lamaie inainte de a folosi Ca lactic.

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna fetele! Incerc sa intru sa va spun ce mai facem noi, am inteles ca va ganditi la noi si ati intrebat de mine.
Ieri nu am reusit sa intru deloc, am putut sta toata ziua in spital cu Alex, dupa masa cand am plecat am fost atat de obosita, si fizic si psihic dupa toata starea aia care ti-o da mediul spitalicesc, incat am crezut ca nu mai ajung acasa. Efectiv am oprit masina sa bocesc un pic, sa-mi revin ca sa pot conduce mai departe. Azi am vorbit si cu Lucia si cu Bogdana, am vrut sa o sun pe Olga si nu am mai reusit. Olga, multumesc si tie si lui Chitibus pt gandurile bune, pt rugaciuni si pt grija voastra.
De altfel va multumesc la toate ca va ganditi la noi si va rugati pt noi.
De ieri Alex este tot mai bine, desi doarme mai tot timpul. Am stat ieri mult cu el, langa el, i-am vorbit. Chiar a deschis ochii, doar cateva secunde. Deocamdata este putin rupt de realitate, nu stiu daca stie ce i s-a intamplat, unde este, cine sunt. Probabil in timp ce creierul va reusi sa se adapteze, va face progrese. L-am tinut de mana, si mi-a strans mana, dar este tot adormit inca de la tratament. Doarme reprize scurte de somn, din care tresare puternic, apoi adoarme din nou. Ieri dupa-masa a avut frisoane, tremur, si azi dimineata avea febra 38,8. Asa ca i-au facut analize, pt ca este posibil sa fie simptomele vreunei infectii. Nu stiu rezultatil inca. Dupa ce i-au pus in perfuzie probabil ceva antitermic (si iar ma ia groaza ca pe toate prospectele de antitermice care le stiu eu scrie la reactii adverse risc de avc), nu mai ardea asa. Inca face apnee si are tub de oxigen, mai ales dupa stopul respirator. Partea buna este ca, fata de temerile de la primul avc, acum, dupa embolizare, teoretic, nu mai exista acel risc crescut de vasosmasm in decurs de o saptamana de la hemoragie. Practic, nu stiu cum o fi.
Eu ma simt atat de obosita, inca ma doare tot corpul, ca si cum as fi carat saci in spate. Azi a venit fratiorul meu la mine, si maine il testez, il iau de sofer, ca tare este incantat.
Copiii sunt bine cu mama, Luana papa bine, mama ii gateste, si pe Clau il pacaleste sa pape. Doar ca plange dupa mine mult, si la trezire, si la plecat la gradinita, si la luat acasa. Se trezeste noaptea de teama ca plec dimineata si cand se trezeste el, eu nu mai sunt. Am incercat sa ii explic de tati, deocamdata a inteles, a acceptat, se roaga pt el, dar nu pare foarte afectat, cum imi era teama. Sau toate manifersarile si crziele lui de plans sunt o forma de descarcare a stresului la care este supus.
De lapte am scapat, ma simt usurata, chiar daca am alaptat cu placere si cu ambitie, asta este. Luana bea lapte cu biberonul fara probleme. Ea a baut la bibe si inainte si apa si suc. Dorm cu ei in pat, si mai cauta cu gurita prin bluza sanul, dar nu insistent, si cred eu, ca o forma de alint, pt ca nu se trezeste sa ceara lapte. E bataie seara pe mine, Clau ma vrea pt el, ma pupa, ma ia in brate noaptea in somn. Incerc sa suplinesc nevoia lui de afectiune din partea lui tati, pt ca Alex este foarte afectuos si lipicios cu copiii. Daca saptamana cat am stat la mama, Luana a plans seara, presupuneam atunci, dupa tati cu care era obisnuita sa doarma, acum adoarme cu mine dupa baita, masaj, si bibe. Am mare noroc de mama mea, care este tare calma si linistita. Am avut si cu ea alaltaieri o divergenta, dar, poate sunt inevitabile.
Ma simt pierduta, simt ca incerc sa le fac pe toate si nimic nu reusesc sa fac bine. Nici nu am cum. De la firma toti ma suna pe mine, nu am cum sa ma impart si pt ei, desi stiu ca unele treburi doar Alex le putea rezolva. Acum inteleg cel mai bine tot stresul la care este el supus zi de zi, fara sa se planga.
Am stat ieri langa el, l-am tinut de mana, si mi-am dat seama ca... nu stiu cum am crezut ca vreodata as putea trai fara el. Mi-am dat seama ca atunci cand suntem suparati, vedem doar acel lucru, si cand cineva ne supara si ne raneste, uitam si ce a fost bine, uitam ce a facut frumos pt noi. Am incercat tot timpul, cat am putut, sa fiu asa cum am crezut ca trebuie sa fie o femeie, o sotie. Am incercat sa nu fiu egoista, sa nu ma gandesc doar la ce vreau eu, si ca nu am numai eu dreptate. Dar nu sunt perfecta. Imi caut scuze acum. Sper sa ma iert eu pe mine vreodata.
Offf, hai ca deja vorbesc prea mult, si prea multe.
Nu stiu cand mai reusesc sa intru, asa ca nu mai promit nimic. Dar sper sa fie bine de acum.
Fetelor care au plecat in week-end le doresc distractie placuta!
Lucia, distractie placuta la nunta!
Bogdana, multa sanatate si tie si copiilor!
Iar ghioceilor sarbatoriti la multi ani!
Ma iertati daca nu prea mai particip la discutiile zilnice.
Va pup pe toate!

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

gacici am o rugaminte la voi am vazut ca am fost adaugati si noi in listuta insa nu am dat toate detaliie bebe se numeste Gabriel Robert s a nascut noaptea la 3:05 nota 10 fara epidurala multumim frumos

Mergi la inceput

petrean acu stii vorba aia daca eu ma oparesc cu ciorba nu trebuie sa se opareasca toata lumea
robertica al meu e cam marait sper a nu i dea un dinte iar, ca la ceilalti doi tragea de tazti de imi venea sa urlu de durere e si el mic nu?

Mergi la inceput