Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(66)*
Raspunsuri - Pagina 9
gabi86 spune:
Ayla iti doresc numai bine multa putere si sanatate pt tine Alex si cei mici 

fetele excursioniste sa aveti vreme buna distractie maxima si bebei cat mai cuminti si cat mai repede sa ne povestiti si noua
Dodo-pui spune:
Monica

sa treceti cu bine si peste acest hop[rtuga]
Bogdana insanatosire grabnica intregii tale familii
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
pisigri spune:
Hop si noi cu vesti asa si-asa. Adica se pare ca apendicele este usor inflamat, probabil din cauza de intestine incarcate, dar nu e de operat, otivul principal fiind alaptatul la care ar fi pacat sa renuntam inainte de a vedea daca nu se rezolva de la sine. Nu ma mai doare asa tare ca dimineata, pot sa tin si Pisilinca in brate si nu ma mai chinuie... Ideea e sa maninc usor si cit mai lichid, sa se curete intestinele si apendicele buclucas odata cu ele; daca ma doare in continuare luni sau daca ma doare mai tare pina luni, mergem la operat, cu o spitalizare de minim 3 zile...
Am facut si o analiza la singe ca sa vada cum e cu leucocitele (care cresc in infectii) dar a iesit bine, sub 10.000 (9000 mai exact). Am facut si echografie, si nu se vede nimic modificat cu apendicele (am inteles ca daca ar fi groasa treaba s-ar vedea si asa ceva, dar doar daca ar fi grav) in schimb mi-am gasit un calcul renal...asa, ca sa nu plec cu mina goala![]()
Nicky, eu ma tineam sa iti raspund cu alaptatul si am tot uitat. Eu de cite ori mi s-a parut ca ramin in pana de lapte am baut ceai pt alaptat de la fares, care contine fenicul, chimion si anason; mi-a fost de mare ajutor si mie imi si place gustul. Pastile nu am vrut sa iau, si mi s-au parut si cam scumpe, mai ales in comparatie cu ceaiul asta...
Rivali, Mariana, sanatate si pe la voi...ca vad ca bate un vint de raceala...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Pisik06 spune:
Hello fetele!
La Multi Ani bebeilor zilei: Robert Andrei, Marina Alexandra, Albert Gabriel, Amalia, Radu Stefan si Petru!
Petrean, multa sanatate!
Monica, ma bucur ca da semne de revenire Alex. Ne rugam in continuare pt voi.
Nicky, naspa cu intorsul la serviciu. Pe de o parte, ca pe de alta, cred ca iti va face bine. Eu deja turbez acasa, uneori tare m-as intoarce. Dar acasa castig aproape la fel (85% din venit si 2 luni am avut inca un salariu, deci am iesit cam la acelasi salariu), in domeniu nostru e criza si e naspa, iar pt ceea ce faceam eu nu prea mai sunt bani si as primi alte sarcini.
Dar socializarea, interactiunea cu oamenii, si munca mea pe care o stiam imi lipsesc f f mult.
Chiar fetele, cele din Ro, cand aveti de gand sa va intoarceti la serv? Ma refer in principiu la cele cu 85%.
Kea, da, sunt f obosita si tracasata, mi-a cam ajuns cutitul la os. Azi noapte de la 1 la 5 nu am dormit aproape deloc, Ana a fost mataita rau, am facut ture la ea in camera, sotul bolnav langa mine, eu racita, uoffff, ma mai ajung si pe mine. Dar incerc sa imi revin.
Eu azi am fost la spital cu Ana, are viroza respiratorie, trebuie sa ii dau iarasi tratament. Cand am intrebat-o daca putem pleca la munte a zis ca in principiu da,daca ii acopar nasul si gura, dar cand, precauta, am intrebat daca e contagioasa, mi-a zis "doar nu o sa o duceti printre copii". "ba da" zic eu, printre bebei. A, atunci nu, nu e cazul. Deci, de dragul ghioceilor stam cumintei acasa si speram la intalnirea viitoare.
De bine ce aveam eu starea pe care o avem, am mai patit azi si o belea: sotului meu i-au furat bicicleta nou-nouta, pt care m-am chinuit eu sa strang bani, 900 ron
. E a doua bicicleta pe care ne-o fura, asta ne-a luat-o din fata usii, au taiat firul se siguranta cu bomfaierul. Si asta cat am fost noi la spital, adica o ora jumate maxim

In fine, hai ca m-am intins. Va pupic si sper sa fie ceva activitate aici in week-end. 
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Nicky09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Nicky-banuiesc ca nu ai vazut mesajul meu de la sf capitolului trecut, asa ca ti-l copiez aici "cum prietena mea din italia a fost preocupata de stimularea lactatiei, am intrebat-o ce a luat ea din mag voastre si iata lista(poate te ajuta): -lactogal-o chestie homeopata care se gaseste la farmacie si costa vreo 16 euro, dar pe care ea a gasit-o f eficienta. -mamm-tea de la milupa, care se gaseste la orice supermarket mai mare pe la raioanele de bebei-ea n-a fost prea incantata de gust -s-a dus la un plafar si a cerut un ceai pt stimularea lactatiei si nenea i-a dat un amestec de plante facut de ei, care iarasi i s-a parut ok." sper sa-ti foloseasca inf astea ...si eu ar tr tot luni sa incep serv, dar vreau sa o mai lungesc pana joi nu se recomanda introducerea unui nou aliment imediat dupa vaccin pt ca poate da reactii adverse si dr se afla apoi in dilema: o fi de la vaccin sau de la fructul/ leguma x????ac pb si cu baita facuta in ziua vaccinului.febra pe care o poate face copilul e cauzata de faptul ca a racit la baita sau de vina e vaccinul?! Iaurtul se introduce fara pb de la 6 luni...Cel putin aici asa se rec.... Eu asa am facut la alex si asa o sa procedez si cu anastasia si asa termin cu plimbatul laptelui meu muls pe la cresa curand...Nu-mi vine sa cred ca maine trecem la morcovei Pisicuta noastra gri-sper din tot sufletul sa fie bine! Cu regimul colegei lui Anastasia cam pica treaba ca dr pediatru al cresei si nutritionistul nu sunt de acord cu ce le spusese parintilor de dr pediatru ce l-a avut pana acum, adica sa nu mai puna deloc grasime in legume(nu unt, nu ulei), ori creierul unui copil are mare nevoie de asa ceva...restul regimului consta in faptul ca nu avea voie decat branzica sau iaurt cu max 20% grasime si fara zahar si nu paine sau biscuiti(are 9 luni)...cu paine si biscuitii nu stiu ce au decis, dra la faza cu nu grasimi au facut urat rau...Oricum, fetita urla in continuare, asa ca luni iar sta psihologul cu ele si va veni si mama ei inca nu stiu cat timp pt 2 ore cu ea...anastatsia vad insa ca ramane imperturbabila in fata urletor amicei ceea ce ma cam mira ca lui frati-su ii itine isonul spre marea nemultumire a lui...alataieri ii zicea: bebe mic, tu sa taci! acum e randul meu sa plang...cu restul sub restante revin mai tarziu ca caum zbor sa-l iau pe alex de la gradi si apoi la dr sa vb despre marea diversificare de maine. Kea-sambata ne botezam noi si nici eu nu stiu inca cum o sa ma imbrac, dar nu am nevoie de cine stie ce mare tinuta ca ne ducem la tara, la o manastire la 100 de km de Paris si pe acolo nu imi tr musai chestii de gala...planuisem azi sa fac revizia in dulap sa vad, daca gasesc ceva onorabil, dar nu am avut timp, asa ca nu stiu ce voi face cu mine ca restul au de unde alege....Sa gasesti repede ceva sa-ti placa. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Super scumpa, ti-am raspuns la pag 6 sau 7. Multumesc mult.

Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
simina_kin spune:
Abia acum am ajuns aici:
| citat din mesajul lui mart.apr09 Capitol nou 66 Drum bun ,distractie maxima si copii cat mai linistiti la MAREA INTALNIRE ![]() ![]() Dodo-pui |
Am citit atatea despre excursie..ca ma apuca iar

(Pisik06 ne luam de mana)FETELE EXCURSIONISTE sa aveti vreme frumoasa acolo

30+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Floric spune:
Monica, multa putere si sanatate. 

Lucia, sa traiesti nasa mareeeeee! IIIIIIIIIiiiiiiiiiiii
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
Nicky09 spune:
| citat din mesajul lui gabi86 niki si eu am luat galactogil dar am renuntat era cam scump pt noi ![]() mami de robert |
ce coincidenta....nasha mea se numeste gabi si culmea culmelor are un baietel ce se numeste robert gabriel....esti cumva nasha mea?

Galactogil am vrut si eu sa imi auca cineva din tara insala bacau nu a gasit asa ca am primit doar ceai de la fares.Insa stau bine deocamdata cu pastilele de aici tot atata costa, asa ca....nu are rost.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
Nicky09 spune:
Ayla-ce bine imi pare sa au vesti de la tine...bune, mai bune, si poate in viitorul apropiat vor fi foarte bune. Ce mult inseamna ajutorul de la o mama, as vrea sa o am si eu pe a mea aici cu mine, dar ....mai asteptam.Ma bucur ca Luana s-a adaptat la noua metoda de alimentare.
Gabi-ai deja un album?Daca nu intra pe Webshots sau pe Photobucket, cu www bineinteles, iti faci un cont acolo si....incarci pozele din comp....
Pisigri-medicii astia nu stiu cum sunt de seriosi sau nu...cert e ca in toate cazurile e apendicita de care eu am auzit ca au fost amanate cum ca e putin inflamat apendicele....au derivat in peritonita(fratele meu este unul dintre cele mai recente cazuri).Tu nu te speria, vezi cum te simti si nu sta, fii mereu atenta la semnale.
Multumesc pt raspunsul in leg cu alaptatul, il beau si eu acum pe domnul ceai.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata