Pierdut printre nori - condoleante Mirela - DC
Raspunsuri - Pagina 10
desprecopii spune:
Va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre. Nici nu stiti cum le-am citit. Cu sufletul greu si cu lacrimi. Acum sunt ca o pasare cu o aripa impuscata.
Multe din cuvintele voastre au lasat un ecou adanc in gandurile mele. Da, asa e, de acum incolo, viata mea, se va imparti in doua timpuri - timpul de dinainte si de dupa plecarea tatei. Si da, sunt sigura ca va spune povesti copiilor licurici de acolo.
Am trecut prin cateva zile mai intense decat niste ani. Am ajuns cat am putut de repede la casa parintilor iar tata ma astepta pe ... masa, in sicriu. A fost un moment atat de sfasietor. L-am mangaiat si l-am intrebat de ce glumeste cu mine...Apoi l-am implorat: Hai tata, gata....I-am urmarit chipul inert, timp de doua nopti cu speranta ca am sa ii vad o tresarire. I-am numarat ridurile de pe frunte gandindu-ma care exact era facut de mine... i-am aranjat sprancenele razvratite, i-am pus un banut in buzunar ...
Apoi a urmat priveghi-ul si ultimul drum. Am mers in urma dricului ca si cum as fi fost un robot. Iar apoi am auzit zgomotul primei lopeti de pamant aruncata ...
Nu pot inca sa ma adun, sunt bezmetica si mai batrana.
Va multumesc inca o data la toti cei care mi-au lasat un cuvant cald. Am mare nevoide ele. Inseamna atat de mult pentru mine!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
adi2003 spune:
Gheorghe Iovu - Trecerea timpului:
In amintirea tatalui tau, care a plecat din lumea aceasta, dar care va ramane vesnic in sufletul vostru.
Multa putere va doresc sa treceti peste acest greu moment al despartirii.
Album 1 + Album 2
bobocel_07 spune:
Nu dispera, incearca sa fii tare si gandeste-te ca asta a fost voia Domnului.Presupun ca este foarte greu dar trebuie sa fii puternica, foarte puternica.D-zeu sa il odihneasca in pace.
alexia_07
Anina_n spune:
Sincere condoleante, Mirela !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Iar voua, celor ramasi in urma lui, sa va dea putere sa treceti peste aceasta grea pierdere !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Alinutzaa spune:
Mirela, condoleante!
Dumnezeu sa il odihneasca in pace si voua sa va dea multa putere!
Alina
cafera spune:
E greu... Dumnezeu sa-l odihneasca...
Toate curg... Nu credeam ca peste ani voi avea impacarea ca tata e undeva linistit si scapat de toate durerile. Cu cat trec anii vei simti mai mult lucrul acesta
iepumic spune:
Mirela, condoleante. Sunt alaturi de tine in aceasta grea incercare.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
Clori spune:
Mirela,
Despartirea este grea, e adevarat. Dar tatal tau va trai intotdeauna prin tine, in tine, in sufletul tau, prin lucrurile frumoase pe care le-ai invatat de la el si in toate momentele frumoase pe care ti le amintesti ca le-ati petrecut impreuna… Intr-un fel, parintii nu mor niciodata! Ei traiesc mereu si intr-o lacrima, intr-un zambet, intr-o rugaciune, ii ducem cu noi mai departe... Si devenim, la randul nostru, din copii, parinti, si apoi bunici... Apoi... vom ramane si noi intr-o lacrima, intr-un zambet, intr-o amintire... O poveste fara sfarsit... atat de „in firea lucrurilor” incat nici nu putem sa credem ca ni se intampla si noua.
Sunt alaturi de tine in durerea nemasurata a despartirii si ma rog ca, in tristetea ta, sa-ti amintesti ca e doar o despartire temporara, ca intr-o zi veti fi impreuna din nou. Ingerii sa-i lumineze calea iar sufletul lui bun sa-si gaseasca odihna si sa va vegheze din cer!