Burtici fericite de septembrie-octombrie (195)
Raspunsuri - Pagina 12
MangaGirl spune:
dana bumperul e chestia aia protectoare pe care o legi pe laturile patului. e dintr-un material mai gros si protejeaza copilul. tinand cont ca al meu va dormi intr-un travel cot pentru o vreme, trebuie sa acopar plasa.
MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI
hatsumomo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariaanna Buna! Sunt plina de nervi .... De ieri merge naspa rau forumul.....Aseara am mai incercat iar sa citesc si nu reuseam, azi iar merge aiurea..... Daciana, tin pumnii pentru maine, sa decurga totul foarte bine , sa fiti amandoi, si tu si bebe ,sanatosi si fericiti cat mai curand! Diamar, ce-mi vad ochi??!!??Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi amandoi! Hatsumomo, de ce nu crezi? Doar ai 39 de saptamani...Nu vrei sa fii mereu insarcinata, nu?Bucura-te ca vine! Nastere usoara! Mariaanna 36+ Mamica de si in asteptarea unui povestea nasterii lui Alex |
multumesc foarte mult marianna Doamne ajuta !
39 +
DPN 15.09.2009 AMR 5 ZILE
devylla spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
zau asa...strigator la cer!!!!! 25 de ani....sa fii sanatoasa si multi inainte! MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 3 SAPTAMANI |
Mah...voi v-ati uitat in lista?Melania e si mai tinerica si are doi flacai mai
Va pup,merci de urari!Anul trecut cand am fost in tara si m-am intalnit cu cateva prietene de la scutece...toate imi spuneau ca sunt sora Erikai
Ioanna81 spune:
pus bagajel la usa! macar sa vina taica-su acasa sa nu intru in panica din cauza faptului ca sunt singura...
cu o zi inainte zici tu devy?!?! aha
Ioana 38+ cu
AMR 10 ZILE
bebe Carol Ioan album Webshots
monikus spune:
Dana, Sabina multumesc din suflet pt raspunsuri. Cum o vrea Dzeu. Oricum, eu am asa un sentiment ca mi-a zis valoarea aia ca sa scape de mine mai repede ca mai erau foarte multe paciente la usa si la ea era prima zi dupa concediu.
Hatsumomo nu am eu mare experienta dar cred ca s-ar putea sa ai nevoie de bagaj repejor. Esti si aproape de termen asa ca.... s-ar putea sa fie travaliul. Tin pumnii.
Daciana bafta si tie. Nastere usoara si refacere si mai usoara.
Dana sa stii ca de vreo saptamana si eu mananc cam un kg de struguri pe zi. Nu stiu ce am pt ca inainte nu puneam gura pe ei.
Monica 33+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE
hatsumomo spune:
citat din mesajul lui monikus Dana, Sabina multumesc din suflet pt raspunsuri. Cum o vrea Dzeu. Oricum, eu am asa un sentiment ca mi-a zis valoarea aia ca sa scape de mine mai repede ca mai erau foarte multe paciente la usa si la ea era prima zi dupa concediu. Hatsumomo nu am eu mare experienta dar cred ca s-ar putea sa ai nevoie de bagaj repejor. Esti si aproape de termen asa ca.... s-ar putea sa fie travaliul. Tin pumnii. Daciana bafta si tie. Nastere usoara si refacere si mai usoara. Dana sa stii ca de vreo saptamana si eu mananc cam un kg de struguri pe zi. Nu stiu ce am pt ca inainte nu puneam gura pe ei. Monica 33+ in curand mami de Rares POZA BEBE VARSTA BEBE |
multumesc foarte mult monikus bagajelul l-am pus deja la usa si pana atunci bantui pe aici
39 +
DPN 15.09.2009 AMR 5 ZILE
monikus spune:
citat din mesajul lui ellis Eu va aduc pozici su MARIA de ROXXY, o scumpa pufoasa: http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/ fetele sunt foarte bine! va pupa! imi pare rau de intarziere, dar cu internet explorer merge infernal DC! Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007) ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
Multumim frumos pt poze. Foarte frumusica fetita. E grasunica si cu foarte mult par. Cred ca a avut niste arsuri groaznice. Am dreptate Roxxy? Ne confirmi tu cand o sa poti.
VARSTA BEBE
monikus spune:
Am vazut si bebel de Anamaria. Tare frumusel. A fost super bine ca l-a avut pe bebe langa ea la spital. Ma duc sa vad la care spital a nascut ca la Elias am inteles ca nu ti-l lasa langa tine.
Alecsxa tu stiu ca ai nascut la Elias. Poate imi dai si mie un PM cand o sa poti sa imi spui cum a fost si cam cu cat ai cotizat la bunastarea medicilor.
Angela, Monica, Mimika voi cum mai sunteti? Sper ca bine.
VARSTA BEBE
vik-cj spune:
Buna fetelor...
Diamar sa iti traiasca feciroul! Bine ai venit bebe Matei!!!! Dar ce rapida ai fost...bravo! Refacere usoara!
Eu de la ora 9 bantui prin clinici..de la alergologie la gine si napoi la alergologie...si am dat intr-o depresie de imi vine sa ma urc in masina/avion ce o fi si sa fug intr-o tara civilizata!!!! Ca e crunt ce e pe la noi prin clinici.... Nu va dau detalii sa nu va sperii...eu sper sa imi revin desi am facut azi deja un atac de panica. Ma iau acum sa ma duc sa imi comand din farmacie o lista lunga cu toate cele..de la anestezic la antibiotic si la analgezic de bagat pe vena. Chiar numai trusa de peridurala nu trebuie sa o comand ca pe alea le-au primit de la o firma sponsorizare. Si eu va povestesc de o clinica universitara din buricul targului.
Vestile mele nu sunt tocmai ok...desi ma pregateam de asa ceva...nu am decit un singur antibiotic la care nu fac alergie si din pacate nu e de electie pe aparat genital dar acum asta e. Iar anestezic am doar unul care merge local...restul le mai testez saptamina viitoare si in prag de nastere. Dr meu pleaca o saptamina (pina in 20) in state la un congres...asa ca trebuie sa stau cuminte...si ne vedem doar in 21 sa monitorizam copila si sa stabilim detalii (offff.....ca tot asta imi spune de o luna!). Deci inca nus tiu ce voi face: eu vreau cezariana din motive de varsta si alte antecedente, dr spune sa incercam inainte vaginala cu peridurala...anestezistul spune ca poate va fi vaginala 100 % daca nu am anestezic la care sa nu fiu alergica...deci situatia e roz roz...
Ma duc sa va citesc din urma poate imi remontez moralul!!!
Va .
35+ cu
kemsy spune:
Bun venit Matei!!! Sa cresti mare si voinic!!!
Maaaama ce bolfite are fata lui Roxxy!!
Oare toti au asa par pe cap?Cred ca o sa am un soc cand o sa-mi vad bebelul: ori e chel, ori punkist
Gianina 37+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Au mai ramas 3 saptamani!!!!!!!
Fotografii