Nou stil de viata (280)
Raspunsuri - Pagina 9
khristin spune:
Roxana, La Multi Ani sa fii iubita si mereu zambitoare
Carina, mai dar tu esti un super chef . La ce bunatati am vazut acolo, ai putea sa-ti deschizi un business super profitabil, nu?
Crystina, ce zice micuta de bebelus? Nume ati ales? Pana cand mai mergi la serviciu? Imi amintesc anul trecut pe vremea asta abia asteptam sa intru in mat leave. Si cum a venit, asa a trecut si nici nu-mi vine sa cred ca micutul meu e deja la daycare.
Zuzilici, ce inseamna gradinita la biserica? E prima data cand aud de asa ceva . E vorba de vreo chestie religioasa sau asa ati vrut voi pur si simplu? Cat despre suma sa stii ca nu este prea mare, dar depinde ce se urmareste in programul cu copiii. Noi am ajuns la vreo 1,700 buxi/luna cu amandoi copiii la capitolul asta, noroc ca ne vin ajutoare ca altfel am declara bancruptcy cat de curand
Fug la nani ca deja am intrat in priza cu predarea anul asta, ajung sfarsita acasa . Vreau si eu in concurs, daca e cineva disponibil sa pair up
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
mihaser spune:
Salut!
M-am cantarit si azi...tot 58,7...deci de la greutatea asta plec...Nici nu visam ca o sa ajung aici si o sa ma mentin.
Meniul de azi:
MD Iaurt dietetic 330g
P supa de pui si chifteluta la cuptor cu salata
G 10 masline
C inca nu stiu ...ceva soft!
Cristi a papat aseara 2 portii de supa si o cerea pe a treia...ca trebuie sa pape ca sa creasca mare...Abia l-am convins sa o lase pe azi pe a treia ca vomita naibii in somn atata supa!
Cred ca la gradi le spune sa pape ca sa se faca mari!
Si in Timisoara s-a deschis o gradi ortodoxa...costa 4,5 mil pe luna si vin preoti sa le vb celor mici...Primesc si copilasi din familii nevoiase fara bani...E un lucru bun! Celelalte confesiuni au multe gradinite!
Va pup!
bb_yasmi spune:
neata
raport: 66,8 kg
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mephala30 Andre_ea, azi au dat raportul doar fetele inscrise in concurs. Maine raportam noi, celelalte. |
Uf, nu intelesesem. Si eu sunt in concurs. In dimineata asta, ca si ieri, am 61.4kg. Sper sa slabesc 3 kg pana la sf. concursului.
Spor la slabit tuturor!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
gusta spune:
Neatza.
La o cana de cafea.
meniul de ieri
cafea
salata de legume cu 2 biscuiti
peste cu legume si o prajiturica mica
Sunt in zona.
Marilena si Mara Augusta
ancadragoman spune:
Neata
Scuze dar ieri nu am putut intra ca a avut Maria febra si am stat cu ochii pe ea
Pentru concurs plec de la 87 si sper sa ajung la 84.Cat tine concursul?Cine face echipele?
Meniul de azi
MD-o cana cu cafea+struguri(trebuie sa mai fac si eu kk)
P-o salata de legume
C-inca nu stiu dar anunt maine ce am mancat azi
Roxana LA MULTI ANI!!!!!!!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
crystina spune:
Neata fetelor!
Am intrat sa va spun ca duminica seara a trebuit sa ma reped la spital pentru un control si nu m-au mai lasat sa plec. Mi-au indus travaliu datorita unor complicatii iar ieri dimineata la 4,30 am a venit pe lume Ruby Elena (3200 gr).
Ieri seara ne-au si dat drumul acasa..suntem amandoua ok.
Zuzi, baga majoretele la loc , le scoatem cand ii vine randul lui Gabi
Roxana, La Multi Ani!
Intru mai tarziu cu cateva pozici.
V-am pupat!
ancadragoman spune:
Cristina felicitari sa fiti papaciose si laptoase!!!!!!!!!!!!
Asteptam poze
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
andre_ea spune:
Felicitari Crystina! Sa va traiasca fetita si sa fiti sanatoase amandoua!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta