Nou stil de viata (280)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Crystina felicitari ptr printesa Ruby! Bun venit pe lume! E grasunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Crystina, felicitari! Toate cele bune pentru intreaga familie!
Andre-ea, sigur, hai sa facem echipa, de ce nu? Si eu tot 3 kg mi-am propus.

Deci, legat de concurs, sper sa ma pot tine cu scrisul meniului zilnic, ca de multe ori improvizez din mers, nu ma pot tine de meniu dar o sa incerc. Azi cantaream 61,4kg.

Imi pare rau ca ieri n-am ajuns pe aici dar... am fost cu baiatul internati in spital; n-a fost nimic grav si deci azi am fost deja acasa dar... ne-am crizat putin la inceput si in consecinta am cam rontait de nervi (se vede la cantar). De maine ar trebui sa revenim la rutina si deci sa am mai mult timp si pentru mine dar... parca pot sa mai stiu la ce sa ma astept de la cei mici (in ultima luna in fiecare saptamana a fost bolnav cand unul cand altul).

Meniu de azi:
MD: un sandwich dintr-o felie de paine unsa cu putin unt si cu o felie de branza pe care l-am mancat in fuga in drum spre oftalmolog (baiatul avea un control de rutina)
Pranz: o farfurie cu mazare cu morcovi si carne (cca 300g, n-am mai cantarit) + o rosie
Cina: o banana, 2 mere si 30g alune

Gata, fug. Va urez o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Andre_ea, suntem echipa mov, faina culoare! Am si o propunere de slogan: "Azi un pic mai flamande, maine un pic mai frumoase!" dar vino si tu cu alte sugestii, poate gasim ceva mai potrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!
Crystina sa va traiasca minunea, sa fie sanatoasa si plina de noroc! iar tie refacere rapida iti doresc.

Revin diseara, ma grabesc sa ajung acasa si sa merg la sala.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Bine ai venit pe lume, Ruby Elena! Crystina, refacere rapida si bebe cuminte si mancacios!

Participantelor la concurs le urez succese vizibile si la cat mai multe kg date jos!

Azi a fost prima zi de scoala (ce de amintiri...), asteptam cu drag impresii de la mamici de pitici.

Eu sunt la munca, pregatesc o intalnire pentru maine. Va pup pe toate!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Sunteti bine?
Noi am avut un weekend casnic, plin de treaba si pregatiri pentru grupa pregatitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Felicitari, Crys! Sa va traiasca sanatoasa fetita, crestere usoara!
Te ajuta cineva? Ori te descurci singurica?
Asteptam poze, .

ClaudiaH, tare greu cu copilasii bolnaviori...bine ca n-a fost nimic grav.
Referitor la concurs: aveti aceeasi greutate de start, tu si Andreea, v-ati potrivit de minune, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anda si Vik un pupic mare de la mine pentru ca odata m-ati dat un sfat,azi l-am pus in practica si e super cand te simti folositoare.Incep sa vad viata altfel,chiar daca alti incearca sa mi-o umbreasca.

Pup toate fetele.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hei. ce de vesti frumoase in acest capitol!
pentru Sofia si Marc.Sabina, Claudia sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi
Roxa sexoaso, sa ne traiesti si sa fii iubita!
Wow Anda felicitari!Meritai acest premiu!
Crystina sa-ti traiasca mandretea de fata!Bine ai venit Ruby!Asteptam primele pozici
Gabriela asta da veste!Felicitari si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Gusta te pup si sper sa te tina starea. Nu merita sa te agiti si sa te consumi. Nu papi cam putin?

Carmen da nu ne zici cum a fost cu prichindeii la gradi? :)

Daniela ne inviti curand la nunta?!?! :))) Ca praji stiu ca sti sa faci

Anda sper sa te mai eliberezi sa ne pove cum a fost la concurs, cu scoala Carinei

Zuzi chiar interesant cu biserica.. Bine ca iti vine ajutorul. Da nu scapi sa ne arati poze!!!!

Crys felicitari!!

Delia esti in drum spre Ro?

la toate. Ma duc sa ma uit la tembelizor

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput