Nou stil de viata (280)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Am uitat sa va spun ca a trecut pe la noi Maseluta si a luat primul dintisor!Edi e foarte incantat desi a cam suferit pana am scapat de dinte A functionat metoda clasica cu ata.A plans , dar acum e mandru si fericit (mai ales ca zana a lasat ceva banuti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Lou, nu pricepeam ce zici cu nunta... ma gandeam ca stii tu ceva ce nu stiu eu , dar mi-am adus aminte ca am zis duminica ca ma recuperam dupa o nunta. Am fost la nunta unui vecin pe care il stiu de cand era mic, a crescut la noi in casa. Mi-a luat-o inainte , ca e mai mic cu 8 ani ca mine. Au fost foarte frumosi amandoi, si el, si mireasa!

La mine nu se pune inca problema de nunta, mai vedem mai incolo ce si cum o sa fie, deocamdata ne este bine asa. Dar, da, stiu sa fac prajituri , si acum in loc sa pregatesc intalnirea de maine caut pe net retete sa vad ce fac bun de ziua mea. Ceva nu foarte complicat, ca nu o sa am prea mult timp la dispozitie.

No, ma duc la ale mele, sper sa termin treaba .

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Lou eu zic ca o sa ma tina ca vreau altceva si ma simt asa sigura pe puterele mele.Cu mancatul a fost prajitura care a pus capac si atunci am zis pas ,mai bine numai bag nica.

Meniu de azi
cafea cu 2 biscuiti cu margarina dietetica.
portocala ,paine cu niste piept de pui
carne cu cartofi si mazare cu morcov

Apa nu prea beau dar daca toate intra in normal o sa fiu mai linistita de saptamana viitoare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

SI acuma vreau o reteta de ceva bun ,nu pentru mine ci pentru niste olandezi ca sa ii impresionez,ceva usor si sa primesc aprecieri.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Daniela stiu eu ce stiu Mi-a zis o prezicatoare Hai ca glumesc. Nu se supi, nu`

Crys la Edi. Dragul de el

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Gusta cam la ce te gandesti? Mancare ( + aperitive ?) sau desert?

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Desert am de impresionat o familie cu 4 copii (un baiat si 3 fetite) mari de la 8 pana la 16 da vreau sa fac ceva .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumesc cui a schimbat greutatea la mine!!! e tareeee bine sa vad cate o floare in loc de porc....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Salutare! Crystina, felicitari! Bine ai venit pe lume, Ruby!

CarmenE, dragul de Edi. Si la Dany a venit Zana Maseluta de doua ori..s-au facut mari baietii nostrii
Carmen, cum a fost azi la gradi? Mai bine?
Zuzi, Isa cum a fost? Tu cum ai inceput concursul? Ati fost la dentist?
Cuscra, poti sa faci tiramisu, este usor de facut...adik am auzit, ca eu nu am facut niciodata Poate fetele te pot ajuta.

Azi am avut o zi tare agitata..sefele mele s-au certat si a fost o atmosfera incarcata. Am avut si multa treaba, a plecat o fata din firma si am preluat eu si treaba ei. De maine scriu si meniul...azi nu prea am mancat si nu-mi place. Sunt si cu rusii pe cap si sunt cat un balon.
Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Crystina felicitari ptr printesa Ruby!

de azi fac pe langa fitness (zilnic!!) si sauna (de 2 ori pe saptamana!).
ca si meniu zilnic:
MD: lapte+cereale
P: mancare gatita
C: salata sau fructe

apa cat de mult pot , dar nu reusesc mai mult de 1,5 l/zi, dulciuri mai "scap", dar doar dimineata si zilele astea am "scapat" la cozonac proaspat ...cald.... (ca doar am fabrica de cozonac in zona....)

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput