Nou stil de viata (280)
Raspunsuri - Pagina 5
tumpi spune:
Claudia, ideea e sa-ti propui un target pe care sa incerci sa-l atingi la sf concursului.Te bagi in echipa cu cineva.Ca si pana acum in fiecare marti se da raportul, la final de concurs se fac calcule care echipa a slabit cel mai mult si aceea devine castigatoare.
Marilena, bag acum sloganul nostru(ca sa apuci sa faci modificari daca e nevoie) ca apoi de maine am sa fiu foarte prinsa si nu stiu cat mai intru.
Asadar mintea mea la ora asta zice asa:
Mai suple noi vom fi si viata-n roz va fi
Targetul meu e de -5 kg.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
vikinga spune:
Marc la multi ani!Gabi nu stiu cum o sa fie cu trei copiii, dar cu siguranta zic ca bb2 a fost cel mai bun lucru facut si pentru noi doi si pentru Aldo, pentru personalitatea si dezvoltarea lui. Iar inca o chestie interesanta, sotzul mi s-a parut a fi mai bine conturat ca si tata de cind s-a nascut si Nadja, nu stiu a fost mai matur, a stiut sa se bucure si sa revada cu alti ochi mai maturi de la nastere la dulceturile bebelusane. Plus ca fiind si fetita l-a facut KO cu o bataie de gene si a simtit si el pe pielea lui ce inseamna o printesa in casa:) Cyristina chiar scrisesem la subiectul ala cu burtica aia de a innebunit lumea, care a iscat atitea certuri, e mai jos la femina intim, ca am ajuns la 100kg inainte sa nasc a doua oara. Si am iesit cu 92kg din spital si m-am pus pe urma serios la slabit. Lasa cartofii aia, organizarea csa se poate. Stii ca se zice ca daca stai cu kg prea mult timp acolo ramin se obisnuieste corpul cu ele:)) Acum in 6 luni pot sa zic ca da se vede ca-s insarcinata, nu stiu cite kg am luat pina acum, nu m-am mai cintarit, oricum maninc ok, nu am pofta aia bolnava ca data trecuta, nu exagerez cu prostii, ma pot declara multumita.Vikinga 23+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Carina felicitari! Bravo! Cred ca ai fost tare mindra si fericitaDaca mergi sa vezi filmul Julie and Julia, poate-mi zici si mie ce mincare fu aia din carne de vita inabusita in vin rosu si cu ceva legume, tre sa fie un anumit nume frunatuzesc, eu ma omor dupa retetele astea vechi traditionale unei tari.Am o carte de bucate nemteasca veche, groasa si pe coperta sunt si pozele celor care au intocmit-o, la film chiar la ei m-am gindit. Si intotdeauna ce am gatit din ea a iesit perfect. La fel mi-a placut si aia a lui Anton Roman si ce bine a picat asa cite o reteta si lectura de iesea un festin in dor de casa. Numai ca mincaruri traditionale nemtesti si romanesti asa o data pe sapt maxim ca nu se poate altfel. Mai bine tinem stilul italienesc:)Vikinga 23+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Delidana spune:
Salutare,
Gabi, ce veste extraordinara! M-am emotionat toata cind am citit , de parca eu eram gravida. Ma bucur foarte foarte foarte mult pentru tine, mai ales ca stiu ca iti doreai inca un copilas, o sa fii o mamica super sexy! Felicitari si sarcina usoara! Iti doresti baietel sau fetita?
Anda, felicitari si tine-o tot asa! E incredibil cind vezi ca pasiunea ta e rasplatita asa de frumos. Intotdeauna am invidiat oamenii de genul asta, care au o pasiune si o urmeaza, ducind-o cit mai aproape de perfectiune. Esti o norocoasa.
Urez si eu un cu intirziere lui Marc, sarbatoritul de ieri.
Lou, da, e greu, stii cum e, sper insa ca data asta sa fie si ultima in care mai stam despartiti asa mult timp. Partea buna e ca ma obisnuiesc repede cu schimbarile, ba chiar imi plac.
Uneori ma gindesc ce ciudata e viata si cum sint lucruri care imi plac si aici si in Romania si uneori daca m-ar pune cineva sa aleg chiar nu stiu ce-as face.
Roxa, distractie placuta!
Tzuni, sa stii ca ti-am luat viermi din aia prajiti, la fel ca data trecuta.
Va pup pe toate in grup, bafta la concurs si o duminica frumoasa!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mihaser spune:
Neata!
Anda felicitari! E minunat! Daca ai nevoie de o ucenica......Sper sa vedem si noi poze cu opera de arta...Eu am zis de multe ori ca tu esti exceptionala! Bravo...deja vad un restaurant cochet si numele tau pe sigla...Chez Anda ...Abia astept sa pap un desert la voi!
Eu ptr concurs as vrea sa slabesc 2-3kg...Nu conteaza cu cine sunt in echipa...motivate sa fim!
Gabrielama spune:
Buna dimineata!
Cu intarziere de o zi, La Multi Ani pentru Marc, sa fie sanatos si norocos!
Scuze de intarziere, dar ieri am fost plecati la socrii si ne-am intors tarzior; si intre culcat copilul (al carei program a fost modificat din cauza excurisiei si a adormit foarte greu) si navigat printre starile mele permanente de rau, nu am mai apucat sa scriu.
Multumesc mult de urari si celorlalte fete, pe care la ultimul mesaj nu le-am mentionat. Vik, Delia, sper sa fiu cat de cat decenta ca gravida, sa nu ma deformez prea tare, sa nu arat ca un balon. Asa cum am spus, desi poate n-ar trebui sa ma stresez cu asemenea lucruri, sunt tare preocupata sa nu ma ingras prea tare, mai ales ca nu mai sunt o floricica... si la 40 de ani altfel slabesti. Vedem noi ce si cum...
Mara are acum 5 ani si 5 luni, va implini in aprilie 6 ani, iar eu ar trebui sa nasc spre sfarsitul lui aprilie; asa ca o sa fie o diferenta de 6 ani. Si, daca este dupa ce ne dorim, eu as vrea fetita!
Anda, felicitari!! Si la mai mare!! Super minunata vestea si ma bucur grozav pentru tine! Am cautat stiri pe net despre premianti, dar nu am gasit nimic inca... ce prajitura ai pregatit?
Anda si Sabina, va tinem pumnii maine, in prima zi de scoala!
Va tin pumnii la concurs si va urez la cat mi multe kg pierdute!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
gusta spune:
Neatza.
Tumpi nu prea vad sloganul, dar e bun.
Gabriela pai atunci fetita sa fie.
O duminica frumoasa.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Neata,
poftiti la cafele, ceaiuri cu lamaie, iaurturi cu musli, oo fierte si ce va mai doreste inimioara.
Gabi, sti cum e tu si copilul sa fiti sanatosi ca apoi kg o sa dispara usor usor.Asa spune si sora mea.Nu le mai da jos asa usor ca la 20 de ani,ea care a fost o silfida tot timpul,ca tb sa o ancorezi sa nu o sufle vantul,dar acum pt ea conteaza ca fetita e sanatoasa.Sarcina usoara in continuare.
Anda asteptam poze cu desertul.
MArilena, stiu ca se vede aiurea, da nu puteam pune alta culoare ca doar suntem roz, doar am incercat sa il maresc
mai revin mai tarziu, ma duc sa strang pe aici si sa-mi pun 2 haine in valiza ca plec in delegatie
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
bb_yasmi spune:
neata
daca zilele trecute ma plangeam ca nu se vad rezltate de la sala.....eteeee ca au inceput sa apara...incetisor dar bine!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
hcclara spune:
'neata si va multumim din suflet de urari!
Gabi felicitari si sarcina usoara! asta da veste buna!
Anda si tie felicitari pt premiul 1! bravo!
si mult succes celor ce incep noul an de scoala!
va pup cu drag.