Mamici si Gravidute ( ITALIA ) *60*
Raspunsuri - Pagina 4
slimatei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katiapam m-am tuns si vopsit mai blonda si gata ![]() |
vreau sa vad dovada!!!

slimatei spune:
giorgio e frumos..da' fac si eu ca ioana..mai frumos e giorgia..
ioana deci tu tot cu cantaru' stai ai?..eu le'as arunca pe toate...mama lor de balante
unde mai pui ca mama e chiar balanta..si eu cred ca am ceva din zodia asta...
apropo de dinti..spune-mi si mie niste preturi daca vrei... asa orientativ ...in caz ca venim ..as vrea sa-mi fac si dintii..ca inghit ca curcanul mancarea..
nu mai am nici o masea buna..tb sa le scot pe toate si sa-mi pun coronita in ambele parti ar fi vreo 3 masele pe o parte si pe alta ..am fost aici de mi'au facut preventiv ..nu va zic ca va speriati 250 numai o plomba..da' care plomba ca eu tb sa-i scot pe toti
despre fete nu vreau sa mai insist si ma mai lungesc prea mult..
cine ne place si ne vrea asa cum suntem ...sa vina dom'le!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

katiapam spune:
Stefy-pai iti spun pretul
un dinte costa 3 milioane jumate din portelan ca sa-ti pui care iti lipsesc cu coronita fa tu un calcul de citi dinti ai nevoie
nu stiu la voi in oras cit costa un dinte
eu mi-am mai pus tot din portelan si nu am avut probleme,aia din plastic se ingalbenesc repede
si ca sa-ti faca coronita chiar daca mai ai buni tot ti-i pileste ca sa poate face legatura,eu trebuie sa-mi pun 2 masele care le am lipsa dar ca sa mi-i lege trebuie sa-mi faca 4 degeaba 2 sint bune.....deci 14 milioane si tot e mai putin ca acolo asta fara nici o alta lucrare sau curatat dintii....
mami de Giulia -20 iunie'07

slimatei spune:
mersi mult ioana..deci e mai bine de portelan....ma gandeam eu asa comic..da' daca'i pun de aur ca tiganii..oare cat ma costa?ca doar e in fundu' gurii poit fi si negri daca ma gandesc io bine
..nu am in fata de pus..si asa daca era nu mai bine mai stecleasca oleaca..
asta ca sa mai uit un pic de ale mele.. nu ma pot dezlipi de comp.. doar asa ma mai iau cu altele...
deci sa zicem ca in jur de 40 euro bucata...?
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

slimatei spune:
ce stiu eu in orasul meu..poate or fi mai scumpi..ca's buni de asa ceva...
mama..ce calcule stiu sa fac..oare de unde le scot... deci tb sa faca legatura..norocul meu ca am doar ultima masea... se spune ca ar mai fi buna..adica si aia cariata dar cica se poate plomba..deci trei masele (..se pune dintii la un loc cu maselele la bani?)asta intr-o parte..deci 5..500 euro doar o parte..
..dau faliment atunci mananc ca curcanul..si numai ciorbe

katiapam spune:
Stefy-cam 95 euro un dinte nu 40 ce calcule faci tu acolo?
pe mine ma costa cam 400 patru masele
pretul e pt masea/dinte 350 ron

neliaCris spune:
buna fete..
am intrat si eu un picut ...bebe doarme...
Andreea felicitari pt baietel,sa fie totul bine pana la capat,mie ca nume de baiat mi-ar placea KEVIN,sau ARTHUR....giorgio e fr,special,si semnificatia lui daca stam sa ne gandim la giorgio armani....iti dai seama...o sa fie un om implinit ,si fr bogat
fete,nu am retinut mare lucru ca nu am citit mult...mai intru la o cafeluta candva cand am calc liber,sau camera libera...de
Christian Ionut
6+

slimatei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui neliaCris buna fete.. am intrat si eu un picut ...bebe doarme... Andreea felicitari pt baietel,sa fie totul bine pana la capat ![]() ![]() fete,nu am retinut mare lucru ca nu am citit mult...mai intru la o cafeluta candva cand am calc liber,sau camera libera... ![]() ![]() ![]() ![]() |
nelia ..iti dai seama ca la asta tb sa ne gandim

eu una sincer, m-as multumi sa aiba bogatia in sanatate..
ma bucur ca ai reusit sa intri si ca sunteti bine... desi nu ai spus eu am dedus

noi suntem aici cand ai un pic de timp liber...te asteptam cu drag

slimatei spune:
ioana pai ai vazut ca ma corectasem dupa..
oricum tot falimentara sunt..ma las pagubasa cred...

slimatei spune:
ioana da' ia' ca nu ne'ai zis ... foto cu tine ne pui?
vreau sa te vad blondina cred ca esti
hai... ca azi am spart DC-ul in doua la cate mesaje am trimis..