Mamici si Gravidute ( ITALIA ) *60*
Raspunsuri - Pagina 3

chiccutza spune:
Salutari fetelor!
noi ne-am pregatit de scoala si de gradi.acum i-am pus pe amandoi la culcare.de-abia astept ziua de maine.incepe vacanta mea
KEMSY,Loris-Stefan este un nume foarte frumos.
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE

slimatei spune:
neata!
ali atunci se intelege lipsa.. te pun absent motivat
chiccutza..ce bine ti'o fi..si eu vreau sa-i vad la gradinita respectiv la scoala..da' stai sa-l fac inca pe al doilea
deci sa inteleg ca vei fi mai des pe la noi?
va pup o zi buna!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

katiapam spune:
hello girls
am venit sa-mi beau cafeaua cu voi
Stefania-va ca si-a revenit calcu sigur era de la forum prin partilea astea am mai citit ca nu le lasa sa intre,probleme de net
ce ai mai rezolvat cu mama ta?
Roxali-bine ai revenit
te motivam cu lipsa,
Nelia-cind ai timp mai da pe aici
Andreea-cum te mai simti? ce bine ca o sa ai pereche
Kemsy- e pe ultima suta de metri,mai ai putin si iti cunoasti iubirea
Monica-lipseste de ceva timp
Georgy-ne-a uitat de tot...
Ely-ti-am zarit o poza la avatar,daca ai sti ce bine seamana Denise cu a mea cind era micuta nu am poze aici sa-ti arat dar se aseamana tare mult in unele poze,o sa-ti arat cum o sa am ocazia
Chiccutza-succes pt prima zi de scoala si gradi
de acum mai respiri si tu
cum te mai simti? au mai trecut ametelile?ti-ai mai revenit?
mai vin eu la povesti dar sa va adunati si voi
pup toate fetele care lipsesc ca mi-ar placea sa mai stiu ce mai face Raluca,Dianag,Liliana nu prea da pe la noi,si multe alte gagici
mami de Giulia -20 iunie'07

slimatei spune:
buna ioana..ma bucur ca macar tu ai venit la cafelutza si-a revenit pc-ul...
cu pb mele tot in dubiu stam..abia astept sa-mi spuna si mie cineva ceva sigur.. imi doresc din toata inima sa se termine situatia..eu deja din cauza stesului..mi s-a facut din nou un botz la san... nustiu de ce natura e acum..o sa merc sa fac o ecomamara...
vazut mesajul meu de prima..?poate ai apucat sa-l citesti ..s-a sters..oricum fac si eu ca tine ..sa vb singura parca nu-mi vine...
stiu ca cu totii avem probleme... m-am gandit si eu la chematul catalogului..dar nu-mi sta in fire..fiecare le stie pe ale lui..daca nu vor sa ne salute macar..ori sunt prea ocupate fetele..ori nu stiu eu sa fac atmosfera..
oricum ar fi eu va astept cu drag pe toate cate veti dori sa veniti si sa impartasim rele si bune..sau macar cafeaua dimineatza
va pup si o zi buna!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun

Berarpiri spune:
'Neatza!
Prezenta si eu la cafelutza ...in sfarsit m-am odihnit si eu azi-
-noapte.
Ieri am iesit la iarba verde,asa ca a a adormit Ambra aseara la 23.45 ...pt. ea e devreme.
Maine am vizita la ginec,asa ca o sa-i ascult inimioara la bb ...si o sa vad cum stau cu kg...vreau sa am grija cu sarcina asta,ca la prima mancam de toate,ca ziceam ca sunt gravida
...acum daca am pofta de ceva gust,si gata,nu ma apuc sa mananc ca nesatula...
stefania-ce peripetii...clar ca nu ai timp sa te plicti',cu atatea pe cap...cand va intoarceti sa faca mama ta analizele?
katia-ai inceput sa mergi la dentist?Pe Giulia o s-o duci la cresa?Cand va intoarceti?
chiccutza-succes pt. prima zi de scoala!
andreea,
Ambra si
21+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Berarpiri spune:
Aici ploua afara,parca e seara,cat e de intuneric....
Vroiam sa ma duc la Carrefour,dar cu ploaia asta,nu stiu...mi-e cam groaza.
roxali-te descurci si cu musafiri si cu servici?De fapt e si mama ta,sigur se ocupa ea de ei...Sonia ce mai face?
kemsy-si mie imi place numele pe cere l-ati ales pt. bb...cum o sa-i ziceti?Loris sau Stefan?
Noi inca nu reusim sa gasim un nume...sotiorul mi-a zis ieri ca vrea GIorgio,nici el nu stie...depinde cum se trezeste dimineatza,intr-o zi ii place,in alta nu...om vedea...
andreea,
Ambra si
21+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

katiapam spune:
Andreea-lasa ca o sa vedeti pina se naste care nume i se va potrivi sau poate cind o sa-l vedeti
si eu sint tare dificila la nume,normal ca fiecare cum ii place dar nu ma pronunt
Giorgio e dragut nu pot sa zic ca-mi place cine stie ce dar e printre alea care imi plac
Giorgia imi place mie
nu o duc la gradi ca sint acasa la mama si tata si ma descurc asa iar servici ioc...inca stau in blilant,habar n-am cit stam ce vom face
inca nu am decis nimic,la denstist s vad de azi a deschis dupa concediu o sa trec sa vad ce si cum,de fapt preventiv mi-a facut si mi-a zis in cit timp o sa-i faca si trebuie sa-i fac de fapt sa imi puna ce am lipsa ca in rest nu prea am de facut doar ca sint si f piperati dar tot mai bine ca acolo ca acolo te rup si mai si...
in rest timp frumos la noi,plimbari,parc si cam atit
m-am tuns si vopsit mai blonda si gata
Stefania-ma bucur ca ne-am mai adunat la o poveste
mai intreb citeodata de fete ca asa imi vine dar deja stim bine cu toate cum e la noi la subiect asa ca non vale la pena.....

katiapam spune:
Stefy-ce semnatura vroiai sa ne arati? ai mai reusit s-o modifici?

slimatei spune:
andreea ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti si tu macar o noapte calumea si asa ai reusit sa ne scrii si tu cateva cuvinte
.... despre urmatoarea sarcina si eu cred ca ma voi invata minte
oare oi putea? oricum tu nu erai asa exagerata ca mine
poate o sa ai timp sa ne spui cum a fost..mi-aduc aminte..ce emotii...
papa buuun

slimatei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Berarpiri stefania-ce peripetii...clar ca nu ai timp sa te plicti',cu atatea pe cap...cand va intoarceti sa faca mama ta analizele? |
sa inteleg ca ai apucat sa citesti mesajul cu mama si stefy pe la doctori?

pai in teorie analizele ii le face aici..dar inca nu-mi spune cat ma costa si cu spitalizare..etc...asta astept eu sa-mi spuna clar..ca daca e un ochio de la testa..mai bine mergem in ro...nu mai suport nici presiunea care mi-o produce mama..cu mergem sau stam...

papa buuun