LMA - Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (331)
Raspunsuri - Pagina 8
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia In Mos Craciun, DA! Ca il vedeam in fiecare zi cand ieseam la plimbare cu Tudor. |
E bine
. Si eu ma inveselesc cand vad babutele pe strada care se opresc si-i zambesc / vorbesc Elizei. Azi am iesit amandoua cu carucioarele - eu il plimbam pe Daniel, ea are un carucior mic, roz, in care il plimba pe 'Soricelul TzTz' (Chitz-Chitz adica, cadou primit in spital, cand a venit Daniel pe lume). | Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Daca nu, te-ai descurca, ca esti fata descurcareata. Asa credeam si eu, ca as muri singura cu Tudor, dar uite ca in iunie sotul a fost plecat aproape o saptamana la Lisabona si nu am murit nici eu, nici Tudor...poate nici mult nu mai aveam...dar iacata-ne! |
Daa, si boceala mea de-aseara e pusa tot pe seama faptului ca am stat o saptamana fara tati. Din fericire, diseara pe la 8 ajunge acasa. Asa suntem noi femeile facute, sa ne descurcam
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
crishtina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Cum spune si Devylla, dupa ce apare al doilea, cel mare regreseaza. Sa nu te chinui acum sa il dezveti, si cand apare bebe sa vrea sa poarte iarasi scutec . Tu cum te mai simti? Nu esti obosita? Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
De asta voiam sa il si invat inainte de bebe2. Dar de o fi bine de nu asta e. Sa invete carcotasii ca bine zice Carpatina
Eu sunt binisor...obosesc repede insa ma si odihnesc...nu am asa multe de facut...doar ce mai gasesc eu treaba si cateodata imi pare rau ca m-am apucat. De acu cred ca imi e mai greu...abia e inceputul cu burta mare. Cu glicemia sunt asa si asa...1 din 3 nu e buna...tre sa mananc des..si deja mi se pare ca am luat prea mult in greutate...pe la sf lunii ma vad iar cu diabetologul si mai vad ce zice.
Aaa, Yaia...paturica e gata...mai am finisajele si v-o arat. Dureaza putin ca trebuie sa iau o pamblicutza martea din piata si vad care marti ajung
Crishtina
29+ &
Robert 09.09.2007
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Yaia De le-ar da Doamne-Doamne barbatilor macar o zi din viata stare de rau cum au gravidele, sa vada si ei cum e...si sa nu ne mai critice ca le avem...off...o zi, Doamne! |
AR MURI! Sau bine, o zi n-ar muri, dar daca se prelungeste la o saptamana, sigur am ramane fara ei. De-asta experimentul ar fi un total esec, pt ca n-ar ajunge niciunul la termenul de nascare Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui carpatina
Sceptica eu? Nu.. doar (poate prea) pragmatica... dar niciodata inainte sa stiu despre ce e vorba.. So, cum e apa asta miraculoasa? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
So, cu scuzele de rigoare de intarziere ca executai un pandispan cu ciocolata si nuca
, facui cumparaturile ptr saptamana viitoare, bagat smotru , adormit fluturas si acum la cafea si DC, relaxare Sassy water:
- 1/2 castravete, curatat de coaja si feliat
- 1 lamaie, curatata de coaja si feliata
- 1 lingurita de ginger ( ghimbir)
- 10-12 frunze de menta proaspata
- 2 litri apa
Se pun toate acestea de cu seara si dimineata se strecoara si se bea apa.
Asadar, acesta este Sassy water!
Super bunaaaaaaaaaa!!!!!!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui Yaia
Eu accept numai citiri gen 'Mama Omida', de-alea sigure! Nana, timp de vise si pusul lor in aplicatie e berechet, eu te vad in scurt timp cu burtica la purtator...dupa ce Anredi se acomodeaza la gradinita, o sa te relaxezi si tu mai mult, progresul lui e fantastic si va continua pe aceeasi panta ascendenta si peste vreun an te vad ca te plangi la noi de greturi si alte minunatii! Nu te-ai duce nicaieri, decat daca ai veni la mine in vizita...sau la Carpatina. Daca nu, te-ai descurca, ca esti fata descurcareata. Asa credeam si eu, ca as muri singura cu Tudor, dar uite ca in iunie sotul a fost plecat aproape o saptamana la Lisabona si nu am murit nici eu, nici Tudor...poate nici mult nu mai aveam...dar iacata-ne! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
E HE HE. Sper sa nu fii mama omida, ma refer la burtica, si sa ma mai pasuiesti o tzara, ca mai am cate una alta de pus la punct. In special fluturasul mic si scump. Sper incet incet lucrurile sa se aseze, ca asa cam vine randul.
CAt despre dusul in lume, cu mare drag as veni
Vroiam sa te intreb de caciulile alea Kivat, ca mereu cand vad made in Finland, imi amintesc si uit. Iti plac? Ii plac lui Tudor? Mie mi se par fantastice, le spun scufile, iar Andrei e asa haios cu ele.

Nana,
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui devylla
Super,ce mult ai slabit. Dar ce este Sassy asta? Unde-s pozele cu fluturash?Ca am pierdut sirul! "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
Hai ca nu scrie Nana, dar si cand se apuca, vb Carpatinei, scrie nu gluma nene. Adica eu si Adimercedes.
Sassy am scris mai incolo ce este, pe urma am vazut ca a scris si duamna Teo.
Pozele cu fluturashul sunt pe mailul comun, am trimis doar 3, mai recente.

Nana,
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui Yaia
Hm? Ce? Ha? Edit - a se citi: uitasi , bre, ca mi-s bortoasa si pot sa fiu cat o elefantica? ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
DAca ma gandesc bine, cred ca poti taia gingerul de pe lista, ca e piparat si atunci e ok bauturica, ca nu stiu de ce, am eu asa o vaga impresie, ca asta face niscaiva treaba acolo.
Nana,
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui carpatina
nenea moderatoruuuuuu!!!.. cecilia si nana nu e cuminti si ne inerveaza rau !!!!! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
LoL Lol asta mi-a placut la nebunie!
De=aia te iubesc eu, Carpatino! Na ca iti facui declaration in public! Si es verda! Te lo huro!
Nana,
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui carpatina Si pana la urma Nana.. o noua sarcina e inca doar un gand hoinar.. sau...? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
PAi nu. Inca sper ca mai sunt in stare sa mai cresc un copil, insa musai asta din dotare, trebe pus pe picioare, la modul mers singurel, vorbit, descurcat.
Initial era vb de 3, vroia sotul, iar eu negociasem 2. Inainte de prima sarcina. Acum.... tre sa-mi revin un pic ca tare m-a luat din oala.
DAr, te astept pe tine sa mai legam o odisee, ca vaz ca nu te bagasi cu fetele.
Oare pe moi ma astepti?

Nana,
Happiness_4_us spune:
Gata, promit ca nu mai acaparez subiectul!
Cred ca ar mai trebui sa mai bag smotru ceva, ca vaz ca energie mai am.![]()
Mi-e dor de Annisia, nu a mai scris demult! S.O.S daca ne auzi, scrie cateva randuri, asa, pe fuga, "neicusorule"!![]()

Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

.