Timisoara Impreuna(159)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ok pianna inteles, bafta si sa dea DD sa-ti vezi visu implinit cat mai curand

cautam reteta de piane si am dat peste www.bucataras.ro/retete/1884/carne_de_porc_cu_cascaval_si_ceapa_la_cuptor.html" target="_blank">asta simplu, rapid si cred ca tare gustos

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

reteta de piane? ce-s alea? n-am mai auzit

Mergi la inceput

pianna, era vorba de paine dar am gresit, nu-mi terminasem cafeaua

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Simo ma bucur nespus pt voi!
Sa va traiasca Alexandra-Ioana si sa va aduca numai bucurii! Abia astept sa vad o poza cu printesa voastra!

Aida Sa iti traisca printisorul! Sa creasca mare, sanatos, frumos si cuminte!

Ana felicitari pt kg date jos! Tine-o tot asa!

Doris iti sta super cu noul look!

Geta Bine v-am regasit! O sa vin si cu o poveste numa' sa am ceva mai mult timp disponibil pt net!

restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ziua buna la timisorence, mai aveti loc in gasca? . Aici o timisoreanca ratacita, care a revenit in Romania dupa 5 ani de Canada. Si cum am mai bagat okiul la gasca frumoasa din cand in cand, mi-ar place sa va cunosc, si nu doar virtual .... poate la urmatoarea intalneala semnez si eu prezent, daca nu deranjez ... .

Si vroiam sa o felicit neaparat pe Aida pentru micul print Eric. Sa fie sanatos si norocos si sa va umple inimile de bucurie.

Mergi la inceput

Bine ai venit in gasca Carmen daca nu ma inseala memoria cred ca ai mai scris la noi, mai pe la inceputuri, asa-i? sau te confund cu alta Carmen. M-am uitat la poze, ai 2 flacai tare frumosi
De ce v-ati intors acasa?

Pup gasca

Silvana si Paul

Poze cu noi

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Multumim de aprecieri, Silvana ... vis-a-vis de maimutelele mele. Poate ca am mai scris .... acum 6 ani, cat am stat in Canada cu siguranta nu. De ce ne-am intors? Timp pentru noi si copii foarte putin, departe de parinti si prieteni, clima cam aspra pentru gusturile mele ... si am zis let's give it another try .... acuma ce o iesi, om vedea.

Mergi la inceput

Gata Carmen lamurit problema, te confundam cautat in arhiva, ca altfel nu puteam sa dorm la noapte. Cum ti se pare acasa dupa 4 luni (am dedus ca in mai v-ai intors, nu?)

Silvana si Paul

Poze cu noi

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

tzuc zuzele.

silva, iara ma lovesti cu retete de-astea cind io ma pregatesc psihic de dieta???
da ma fata, poza aia e de la prima intalneala dc timisoara. organizata la greu de mariuca ...mama mariuca, pardon.

dorise pup tare.

haiduka..ce faci fata? zii ceva. obo? ce faceti? cum ii bb papacios? tot cuminte? scos trompeta?

carmen, welcome. ne vedem la urmatoarea intalneala.
btw...lumea ce zice? o inghetata, o impresie? un mall? ceva pe we care vine??

pup in gashca.

O U T S T A N D I N G S
P I D U K

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Luv iu pe toate, iaca asa, de seara...

Carmen, bun venit in gasca noastra si sedere lunga si placuta

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput