Casa cu etaj vs casa "plain pied" adica fara etaj
Raspunsuri - Pagina 3
monicutza_bb spune:
Deplhin, daca te gandesti la o viitoare casuta in Canada, mai bine studiezi site-ul mls.ca pt idei. Vei vedea ca arhitectura continentului american este mult diferita de cea europeana. Nu poti compara o casa plain-pied de aici din Montreal (Laval de fapt), sa zicem, cu o casa stil mediteraneean din sudul Frantei (tocmai mi-a trimis poze verisoara mea care s-a intors in Franta dupa un an de Montreal si este ceva de vis).
Deci depinde foarte mult si despre ce stil arhitectural vorbim.
Dar sa stii ca o casa, de orice fel este, are avantaje si dezavantaje, dupa preferintele utilizatorului. Uite, cum eu prefer sa urc si sa cobor scarile (face fesele sexi ), sotul meu prefera sa sa nu le urce, dar sa mearga la sala sa faca aproape acelasi exercitiu pe stepper. Verisoara sotului sa nu auda de scari, are cateva care duc in basement si nu cred ca le-a coborat de multe ori de cand sta in casa aia
delphin spune:
Da Monica, e vorba despre o viitoare casa in Canada.Acum ne gandim la o casa tipic americana, unde la subsol, din cauza iernilor lungi sa putem avea un spatiu unde sa ne putem petrece timpul impreuna. Si sigur un chemineu sau o soba buna.
Ne tot uitam dupa case si stim cam ce am vrea! Ideea e ca nu vrem ceva imens, doua camere sus cu bucatarie, salon, salle a manger birou si jos, sala familiala, o camera, baie cam asa. Vom vedea noi, insa tin sa fie subsol amenajat!
Lumina naturala...bheuf! Seara oricum nu e! Vara stam afara pana mai tarziu!
Asa ca idee, la ce mi-a ramas mie gandul: As fii cumparat-o pe loc daca eram acolo!
http://www.duproprio.com/maison-a-vendre-charlesbourg-quebec-109895
adelyna spune:
Si in cazul nostru casa cu etaj are mai multe avantaje.Cu 2 copii,jucariile si cartile stau mereu in livingroom sau in bucatarie si sincer chiar nu ma deranjeaza.Cand m-am decis sa am copii stiam ce ma asteapta .Dar dupa cum a spus si Monicuza_bb ,dormitoarele sunt mereu aerisite si curate,iar daca vreau sa gatesc sau sa ma relaxez putin ,merge sotul cu copiii sus sau in gradina .
Si nu in ultimul rand urcatul si coboratul scarilor (destul de des)mie imi place foarte mult.
Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani