Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(26)
Raspunsuri - Pagina 8
guzelnico spune:
MONA, sarbatori fericite si distractie placuta!
P.S. Ai de grija ce sporturi mai practici, ca te trag de mot cand vii in Istanbul.
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui menics apropos ieri am facut revizie generala: : control, lama, papa, echo....sunt ca noua, am vorb cu dr, dar cica kilometrajul inapoi nu-l poate da....pacat http://lt1f.lilypie.com/hd4Vp3.png Manu |
Stai linistita, ca niste cip-uri () poate sa-ti bage.
Sa dea DD sa ai portbagajul plin (cu bb) si sa nu-ti mai curga ulei (CM) 9 luni.
guzelnico spune:
citat din mesajul lui MayanMistica Buna dimineata dragele mele dragi. Eu am terminat cu torturile ptr moment, ultimele au fost ptr azi : unul cu ciocolata si visine iar altul cu blat alb , crema zmeura-capsuni si blue berry cu glazura de gem de zmeura si gelatina. Sper sa le placa.Mai am tarta de aseara in frigider , dar aia e cu frisca si socrela nu poate manca. Daca mai ramane cu ciocolata e bine ca din aia poate sa baloteze .Fug sa duc posta si sa ma uit de cadou ptr M.Va pe toate cu mult drag. |
Mayan, MAINI-DE-AUR, daca nu le place, trimite-ni-le noua.
guzelnico spune:
Amy, esti f puternica si optimista!
Cred ca o asteptai pe Sori, sa mergeti impreuna, nu-i asa? Mergeti neintarziat la dr si sa dea DD sa va intoarceti cu vesti bune.
guzelnico spune:
Aduta, cu un GPS nu merge sa iesim din labirint?! Sau mai bine rotim inelu' lu Arabella! Sau frecam lampa lu' Alaaddin!
Ooooffff, cred ca ai dreptate, tot NOI trebuie sa intocmim harta si sa folosim busola PERSONALA ...
guzelnico spune:
Galli, pai tu de la piata te inspiri de modele pt frizura.
Ce ti-ar placea: gen salata creata, sau o varzica, sau mai bine o conopida cu bucle stranse desi nici un gogosar umflat n-ar fi rau.
guzelnico spune:
SORICICA, nu dispera si nu mai fii trista. Trebuie sa treci si peste incercarea asta! Mai cere parerea unui medic. Trimite-mi urgent mesaj cu diagnosticul exact. O sa intreb si aici.
Mama lor de probleme, trebuie sa le gasim noi solutie.
Trebuie sa ai putere sa te faci bine! BB-ul care va veni nu vrea sa o vada pe mamica lui plangand si vrea sa suga laptic de la sanisori frumosi si sanatosi.
galliciana spune:
citat din mesajul lui guzelnico Galli, pai tu de la piata te inspiri de modele pt frizura. Ce ti-ar placea: gen salata creata, sau o varzica, sau mai bine o conopida cu bucle stranse desi nici un gogosar umflat n-ar fi rau. |
nico, cum le stii tu pe toate!
ezact,ezact!!! ma intorsei cu de toate,mai putin .....
gogosar sunt eu destul de gogosar.
si,supliment, cu o tufica de busuioc.
mi-am pus busuioc in par,mai! stiti voi cantecul,nu-i asa?
manule, le stersesi pe amandoua??noroc cu nico ca il salva ea.
ma duc sa ordonez cumparaturile,revin,rpd,rpd.
va ploua la noi....
de party,maine,nu zice nimeni nimik???
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
apropo, stie cineva cum se poate pastra busuiocul???verde!
oare merge replantat???
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
citat din mesajul lui galliciana apropo, stie cineva cum se poate pastra busuiocul???verde! oare merge replantat??? astept inca o minune in viata mea!!! |
Aici, busuiocul e foarte des intalnit la ghiveci, ca planta ornamentala. Si face si flori mici albe.
Localurile cu terasa, pun pe fiecare masa, ca sa alunge tantarii.
Gospodinele tin in bucatarie, ca sa miroasa frumos.
Io am pe balcon si, de fiecare data cand trec pe langa el, il ating cu mana si se impregneaza mirosul in piele.
Asa ca, draga Galli, daca ai luat cu radacina, poti sa-l plantezi in ghiveci.