Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Neata inimoaselor,

Ma bag si eu la o budinca si o cafeluta,mersi Mona

Galli,hai ca se rezolva cu doctorul,eventual scrie-i lui Cris25 de la clujence pe PM,ea se duce la Surcel sau suna-l.Sunt sigura ca nu scapi tu neinseminata.

No va pup revin mai tarziu,

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

buna dimineata, dragelor.
am incercat sa citesc din urma cat am putut si m-am bucurat de fiecare party si aniversare ce a avut loc in perd pierduta de mine.
va pup si va imbratisez pe fiecare, va doresc din suflet un calduros LA MULTI ANI!, pt cele care v-ati sarbatorit ziua de nastere, onomastica, copiii , sotiii,casa de piatra pt miresica noastra.
eu nu sunt deloc in forma in ultima perd, ba mai mult,ma simt ca intr-un labirint fara iesire.simt ca alerg intr-o parte si alta catre o usa care atunci cand o gasesc se inchide.
nu mai tin minte ce am scris ultima data despre prbl mea, dar se pare ca e destul de grav sau o fac unii sa para asa.
deci, descopar nodul, fug la medsana sa fac o eco mamara inainte sa plec in bulgaria,medicul de acolo spune ca nu e nimic f grav, o mastita /mastoza (si eu am inceput sa le incurc)infectioasa, dar ca se trateaza.sunat dr gineco si intrebat daca acesti nodului(unul, nu exagerez era cat o nuca, iar altul mai mic prezenta o infectie, care imi inrosise sanul)pot fi din cauza hiperstimularii, raspuns da,si prescris tratament:antbiotice, antiinflamator si unguent.
urmat tratament, si asteptat programare pe 9 sept la dr.in urma tratamentului nodulii dipar, sau cel putin asa am crezut eu, pt ca dimensiunea lor s-a modificat simtitor(sunt mult mai mici, si doar in anumite pozitii ii mai gasesc).la gineco totul ok, ovare fara chisturi, nu tu urma de hiperstimulare.imi da ac trat de stimulare ziua 2, dar inainte ne-am sfatuit sa merg sa vad si un oncolog pt san.
fac programare si doar la 2 zile ma duc la dr., care imi zice dupa ce ii povestesc, ca si ca trebuie neaparat sa ma operez , pt ca 99% nu e cancer, dar eu am bunici care au murit de cancer( nula san)si ca ne aparat trebuie operat si scos tot ce e acolo,si vroia sa ma interneze imediat.
din sec urm nu imi mai revin.operatia 1500 eur la clinica particulara.
mi-a zis sub nici o forma sa numai fac inseminari, cel putin in perd asta.si de sambata a inceput calvarul.da tel in stnaga si in drepata, incearca sa vezi si alti dr, poate totusi nu e grav si nu trebuie operat....dar daca e grav si dr mi-a zis pe ocolite???
idei de genul ca niciodata nu o sa am copilul meu, ca nu o sa simt bucuria celor 9 luni,ca mi se ia si ac sansa de a incerca sa fac un bb...toti dr la caream fostmi-au zis sa intrerup tratamentul, de fapt sa renunt la orice fel de stimulare, pt ca oragnismul meu e sensibil, iar sanii sunt zona cea mai sensibila si se pare ca la mine au actionat.
imi vine sa urlu, sa tip,peste tot nu aud decat de copii ca ii pregatesc de scoala, ca merg la gradi, nus tiu cine a ramas din nou insarcinata, imi pare rau ca sunt asa...poate n-ar trebui...ieri la birou ma dureau umerii de apasare,stiu ca o sa ies cumva din stare asta, dar cum si cu ce urmari....sapt viitoare merg la 2 dr,sa vedem ce si cum.
iertati-mi incoerenta si greselile, dar de o sapt nu ma pot opri din plans,de disperare sa ma fac bine, poate totusi o sa pot sa mai fac macar o incercare de IA, ne gandeam sa facem si fara stimulare , doar monitorizari pe cm natural....
va pup pe toate dragele mele , sa aveti grija de voi si de cei dragi,va multumesc ca sunt in listuta cu cm la zi si multa bafta va doresc.
sper sa imi mearga netul acasa, daca e sa ma internez o sa va anunt, dar asta cam peste o sapt asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Soricuto, stiu ce simti. Si nodulii mei de la san sunt tot acolo, dupa tratament. Mi-e frica sa merg iar la doctor. Mi-a zis o prietena sa iau Mastodynon ca se rezolva, l-am cumparat, dar tot mi-e frica sa-l iau. Stau asa si trec zilele si nu ma mai gandesc. Trebuie totusi sa-mi fac curaj si sa ma duc. O prietena mi-a zis de o dr. de la Spitalul militar si ma gandeam sa merg si la ea. Daca vrei, ne programam si mergem impreuna. Imi povestea colega asta ca s-a dus la ea o alta amica, tot cu noduli cu recomandare de extirpare san (asa de grav era) si doctorita asta i-a dat de capat si e bine-mersi cu sanul la locul lui. Da-mi un semn, daca vrei.
Pupici si ai grija de tine. O scoatem noi la capat cumva.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Soricica,suntem toate alaturi de tine

Ma bucur ca te-ai hotarat sa ne scrii o sa te sustinem indiferent de pasii care trebuie sa-i urmezi.Din pacate asta e riscul la care ne supunem cand facem stimulare.Am facut si eu multe si am zis pas pentru o perioada.Bineinteles ca se poate sa faci inseminare si parca si FIV pe ciclu natural.Deocamdata rezolva-ti problemele cu sanii,asta e prioritar.Referitor la labirint,am avut impresia ca de mine vorbesti sau poate de noi toate.Suntem si noi in labirint dar in acelasi timp tot noi iesim de acolo.Mi-am dat seama ca NIMENI nu ma scoate daca nu ies singura.O sa-ti rezolvi problemutele,sunt sigura de asta,gandeste-te ca esti o femeie PUTERNICA,viata ii incearca pe cei puternici,nu esti singura draga mea,suntem aici toate si parca impreuna trecem mai usor peste asta.Poate ca nu la toate femeile le e dat sa fie gravide dar cu siguranta MAME pot fi toate care isi doresc.Te pup cu drag si te asteptam sa scrii de cate ori simti asta.Doamne Ajuta!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Buna dimineata dragele mele dragi.Soricel frumos , nu mai plange , suntem toate alaturi de tine si ne rugam sa te faci bine iar DD sa-ti dea BB-ul mult dorit.
Eu am terminat cu torturile ptr moment, ultimele au fost ptr azi : unul cu ciocolata si visine iar altul cu blat alb , crema zmeura-capsuni si blue berry cu glazura de gem de zmeura si gelatina.
Sper sa le placa.Mai am tarta de aseara in frigider , dar aia e cu frisca si socrela nu poate manca. Daca mai ramane cu ciocolata e bine ca din aia poate sa baloteze .Fug sa duc posta si sa ma uit de cadou ptr M.Va pe toate cu mult drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

ma mai tineti minte???
domne cat ati scris, pana acum am stat sa
va pe toate, mayan spor la imprastiat corespondenta, nico - imi pare rau ca esti asa necajita cu noua dr, analize alea alea...
mona, tu iar la distractie? frumos...
soricica
galli, te-ai hotarat la frizura?
pt toate celelalte
eu am fost l adr: folicul 2.26, endometru 0.82- ca la carte spuse dr, fugi acasa ca ai treaba....chiar ca am avut ...am facud dobos ca altfel ....azi astept sa sosesca din america....cu dzeu inainte

http://lt1f.lilypie.com/hd4Vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

manu, pls,pls, sterge unul din mesaje.

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

soricico, draga noastra, sa nu indraznesti sa ne lasi cu ochii in soare sa ne spui ce se intampla cu tine, sau unde esti.
pt ca...........altfel, stii ce se intampla??? sa vad daca ghicesti!

menics, chiar era sa te dau la gazeta, fata unde umblasi??

inca nu m-am hotarat, dar e simplu: una-doua bag foarfeca in el

ma duc in piata, ne vedem mai tz!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

ah, inca ceva:

maine declaram ziua sotilor!!!!

1 rand -2 sarbatoriti:ai cui? ghiciti?
lumy si mayan
in rest, cine doreste, cine mai pofteste!!!
gata,fug!! pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada29- Z10 CM (dar de fapt e Z21)
Amy2007- Z8 CM
Ancamac- Z19 CM, stimulare cu BU
Babyblue- Z26 CM, stimulare cu naturiste; se pregateste de HSG
BlueFlower- +20
Cinezee- Z31 CM
Dandana69- asteptam vesti
Ellyshor- Z28 CM; a facut instilatii pe 01.09
Galliciana- Z5 CM
Guzelnico- Z5 CM
Libra- Z19 CM, tratam cu Gonal F; IA in septembrie
Lumy_Clt- Z28 CM, stimulare si prestat natural
Lyly_mar- Z15 CM
MayanMistica- Z19 CM
Menics- Z14 CM
Micomic- Z?? CM, stimulare cu naturiste; asteptam vesti!
Mona40- Z24 CM, trat. cu monogon; Z12 de la IA
Sorinake- Z25 CM, stimulare cu naturiste
Soricica- Z7 CM
Simonia- Z4 CM
Uratica- Z?? CM; asteptam vesti!

Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
Mult succes celor care se pregatesc pt IA/FIV!
DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB !

O ruga puternica si fierbinte la DD: sa se faca bine SORICICA noastra, cat mai curand!

Mergi la inceput