Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt

Cucu bau!!!

Spre marea mea rusine nu am apucat sa ii iau cadou, dar profit maine ca si asa tb sa mergem la cumparaturi si rezolv si argumentul asta.. sunt in pana de idei...boh..ramane de vazut... el nici ca-i pretentios... sa vedem...

Urmeaza exemplul lui Mayan si ia-i ceva ... sa poti folosi si tu.

Citat:
Azi am fost la curte si am fost pe post de ucenic... soata izola camera tehnica iar eu ma invarteam pe langa el sa ii dau materiale la mana.. m-a lasat sa ma murdaresc si eu nitel.dupa ce mi-a oferit un combinezon de-al lui .
Maine dupa ce dam o raita pe la magazine, din nou la curte.deh.tb sa terminam si noi treaba.....Eu mai mult cu vorba si mai putin cu munca .

Si ce aveai pe sub combinezon?!
Parerea mea: mai putina vorba si mai multa "munca".

Citat:
Tind sa cred ca vin si rusii, azi am scurgeri ca de inceput....hm ........ramane de vazut cum evolueaza..

Never say never!!!

Zideste-i pe rusii aia. Sa nu mai vina 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Sal dulcici. M-am intors de la coafor, unde mi-am improspatat brunetul parului. Sunt lesinata de foame :(.
Postarea soricicai m-a determinat sa-mi fac curaj, asa ca luni sun sa ma programez la doctor pentru control la san. Sa vad macar daca au scazut nodulii sau nu.
Sorinake, Libra... restul trupei?
Mai intru sa va mai citesc in seara asta.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Ca tot am vorbit despre aniversari, am si io o dilema:
Cand le aniversam pe Ada, Lyly, Micomic, Simonia, Uratica?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Sal dulcici. M-am intors de la coafor, unde mi-am improspatat brunetul parului. Sunt lesinata de foame :(.

Sa ai pofta si ... sa serviti si un desert.

Citat:
Postarea Soricicai m-a determinat sa-mi fac curaj, asa ca luni sun sa ma programez la doctor pentru control la san. Sa vad macar daca au scazut nodulii sau nu.

Asta da atitudine! Sa ne aduci vesti bune!

Citat:
Mai intru sa va mai citesc in seara asta.

Poti sa ne si scrii!

Mergi la inceput

Fetelor, scuturati-ma si pe mine nitel, nu vi se pare ca sunt cam hlizita zilele acestea desi n-am niciun motiv ...

Mergi la inceput

Noapte buna, tuturor!

Ma duc sa meditez nitel , desi ... mi-a zis sotu' ca ar pofti ... un desert. Vedeti, nu pot sa ma abtin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Mai nico, am dedus ca ai renuntat la pantalonasii tai norocosi de esti asa de hlizita.
Se pare ca si eu o sa fiu hlizita in seara asta .

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Noapte buna, tuturor!

Ma duc sa meditez nitel , desi ... mi-a zis sotu' ca ar pofti ... un desert. Vedeti, nu pot sa ma abtin ...

pai deh....da-i omului ce isi doreste

Never say never!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt

Cucu bau!!!

Spre marea mea rusine nu am apucat sa ii iau cadou, dar profit maine ca si asa tb sa mergem la cumparaturi si rezolv si argumentul asta.. sunt in pana de idei...boh..ramane de vazut... el nici ca-i pretentios... sa vedem...

Urmeaza exemplul lui Mayan si ia-i ceva ... sa poti folosi si tu.

Citat:
Azi am fost la curte si am fost pe post de ucenic... soata izola camera tehnica iar eu ma invarteam pe langa el sa ii dau materiale la mana.. m-a lasat sa ma murdaresc si eu nitel.dupa ce mi-a oferit un combinezon de-al lui .
Maine dupa ce dam o raita pe la magazine, din nou la curte.deh.tb sa terminam si noi treaba.....Eu mai mult cu vorba si mai putin cu munca .

Si ce aveai pe sub combinezon?!
Parerea mea: mai putina vorba si mai multa "munca".

Citat:
Tind sa cred ca vin si rusii, azi am scurgeri ca de inceput....hm ........ramane de vazut cum evolueaza..

Never say never!!!

Zideste-i pe rusii aia. Sa nu mai vina 9 luni.

Mda, ar fi si asta o idee .sa vedem.
Pe sub combinezon.aveam doar lenjeria....si imi era destul de cald .eram "tare" sexy.o sa postez poze, drept marturie

pe rusi as vrea cu draga inima sa ii zidesc, dar parese ca inca nu s-a incentat cimentul potrivit...mda...

Cand o sa ii aflu reteta o sa va dau de stire

Eu profit ca nu e soata si trebaluiesc nitel.traiasca ala/aia care a inventat masina de spalat rufe automata........daca s-ar inventa si fierul de calcat automat.as fi cea mai fericita...

Never say never!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna fetelor!
Mai e cineva sau v-ati retras toate?

Mergi la inceput