Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

prea putin spus....

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

fetelor, nu voteaza nimeni propunerea de party, pe maine????

Pai, initiativa trebuie sa apartina sotiilor de soti sarbatoriti maine. Ca degeaba ne motam si ne infiintam noi la party, daca ele nu ne deschid usa.
Si uite, nu venim cu mana goala. Sa-si aleaga ceva de aici:

http://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=3&url=http%3A%2F%2Fwww.apropo.ro%2Ffun%2Frelatii-sex%2Fjucarii-sexuale-pentru-el-2549953&ei=VouzSueBHsiF_Aan3eDYDQ&usg=AFQjCNFFQOcS9OsMhMd2vcAeMaM5QHBN9A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Gata , am luat cadoul ..am fost la mama naibii 4 km cu bicla ..ditai cutia si grea : o imprimanta cu scaner .
Un fondue ptr ciocolata si un suport ptr cartea de bucatarie care ii va fi de mare folos domnului cand va gati.Ca sa nu stea cu gatul stramb cand citeste reteta

Mayan, jjmecherito, hai, ca imprimanta inteleg ca-i va folosi lui M dar celelalte doua "ustensile" cred ca stiu pentru cine sunt de fapt ...

Fata , si imprimanta tot mie imi e folositoare dar i-o dau lui pe post de cadou si o folosesc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fetelor eu va astept cu drag .Prajituri am , beutura la fel , voi doar motati-va si haideti

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:

Gata , am luat cadoul ..am fost la mama naibii 4 km cu bicla ..ditai cutia si grea : o imprimanta cu scaner .
Un fondue ptr ciocolata si un suport ptr cartea de bucatarie care ii va fi de mare folos domnului cand va gati.Ca sa nu stea cu gatul stramb cand citeste reteta

Mayan, jjmecherito, hai, ca imprimanta inteleg ca-i va folosi lui M dar celelalte doua "ustensile" cred ca stiu pentru cine sunt de fapt ...

Fata , si imprimanta tot mie imi e folositoare dar i-o dau lui pe post de cadou si o folosesc si eu

Esti foarte PRACTICA.

Mergi la inceput

mayanule, daca prajiturile nu au crema multa, acu viu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Salutare fete cucuiete,

Nico,am vrut sa-mi clatesc si io ochii cu niste jucarii si nu se deschid link-urile

Galli,noi plecam dimineata din Cj,nu pot sa particip la petrecere,La MUlti Ani celor care se sarbatoresc maine,sunt sigura ca Mayan o sa va dea pe spate cu bunatatile ei

Va spun tuturor weekend placut si ne "reauzim" luni

Ada

Mergi la inceput

aduta, atunci va dorim relaxare placuta,
ne reintalnim luni!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Cucu bau!!!
Soricico o sa vezi ca o sa fie totul bine...
Galli cu urzicile te rezolv eu...am ditamai plantatia in curte , e pe saturate .
Busuioc si eu vreau sa plantez, si pt miros dar si pt a folosi ca si condiment.
La noi petrecerea e duminica......o sa mergem la curte..gratarele chestii de gen...eventual tort facut in casa (asta depinde de itinerariul de maine) Asa ca sunteti invitatele ns.
Spre marea mea rusine nu am apucat sa ii iau cadou, dar profit maine ca si asa tb sa mergem la cumparaturi si rezolv si argumentul asta.. sunt in pana de idei...boh..ramane de vazut... el nici ca-i pretentios... sa vedem...
Azi am fost la curte si am fost pe post de ucenic... soata izola camera tehnica iar eu ma invarteam pe langa el sa ii dau materiale la mana.. m-a lasat sa ma murdaresc si eu nitel.dupa ce mi-a oferit un combinezon de-al lui ..Am servit un pranz romantic din sandiwichuri...si am incheiat cu o prajiturica.
Acu s-a dus sa joace tenis cu finu, iar eu o astept pe prietena mea la o runda de pensat... ca deh doar pe mainile mele se lasa .
Maine dupa ce dam o raita pe la magazine, din nou la curte.deh.tb sa terminam si noi treaba.....Eu mai mul cu vorba si mai putin cu munca .
Aseara.am recuperat multe ore de somn. se uita la un film de groaza...mine insa nu imi plac.asa ca m-am ghemuit langa el si am adormit.
Tind sa cred ca vin si rusii, azi am scurgeri ca de inceput....hm ........ramane de vazut cum evolueaza..

Never say never!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Salutare fete cucuiete,

Nico,am vrut sa-mi clatesc si io ochii cu niste jucarii si nu se deschid link-urile

Ada

Da, ai dreptate, nu te lasa sa le deschizi. Dar intra pe Google si cauta "jucarii sexuale pentru el" si "sex toys for him". Vei ramane muta de uimire.
Ma gandeam sa-i cumpar niste BUZE pentru atunci cand trebuie sa umple paharelu'.

Mergi la inceput