Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 15
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonette Buna dimi si de la noi! Multumesc ptr cafelutza, am si eu dar parca e mai buna cu un pic de frisca Lavinia frumoasa munca de cercetare asta cu baitza!!! Intr-adevar se simte nerabdarea fiecarei burtici de-acum sa-si tina in brate bebelusul Doamne Ajuta! mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 26+ cu Nicholas! www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Servus simonette! Bine ai venit la cafelutza noastra! Pofta mare in continuare! Cat despre munca de cercetare, oricum nu prea am ce face, asa ca alternez treburile casnice cu discutiile de pe forum si bineinteles cu cautarea unor articole pe care le consider utile!
Lavi, 31+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 9 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
Ramonika spune:
laurairina - de tine stiam de mult ca ai pus ochii pe baiatul meu...
la mine la firma merge DC-ul posibil pt. ca suntem pe un server din Germania, daca se cauta IP-ul meu arata ca-s in Germania
oricum si dezavantaje am, ca nu am mess, nu pot deschide orice site (cum ar fi youtube-ul) si avem si alte restricii, la upload, download etc. astea mi le rezolv de acasa... unde am net prin RDS. insa cum acasa e santier si calc. e ingropat pe undeva pe acolo, nu pot intra decat de la munca zilele astea. ca acasa la mama n-am calculator.
de asta vreau sa profit de ocazie sa urez lui dienutze si lui mari_r LA MULTI ANI! pentru maine pentru ca cel mai probabil n-o sa pot intra week-endul asta pe net deloc.
lorelix spune:
Floricik, Pirelia, Simon9999 si Krelia pentru urari.
lorelix DANIEL30+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!
lorelix spune:
la toata lumea pentru schimbarea saptamanii, nu mai avem mult pana la 38-39..atunci se face cezariana
pup..si mai vb...
lorelix DANIEL31+TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!
elenic spune:
´neata burtici!
la mine merge DC fara probleme
25+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
elenic spune:
simonette felicitari pe vestile bune!
ne arati si noua patul ala pe care ai pus ochii? suna interesant si util...
25+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
dana n. spune:
Buna dimineata fetele!
Eu de cateva nopti nu mai pot dormi deloc. Ma doare coloana foarte tare.
------------------------
31+ David
Albume foto
douradoudou spune:
bun diminetzul si de la moi...iar m-am trezit cu carcel la gamba.cred ca la mine nu mrege treaba cu mierea& chestii cu lapte...eu dintotdeauna manac miere in fiecare zi so...sa vad..daca mai continua asa o sa intreb la doc poate imi da ceva magneziu sau ce trebuie...eu am baut azi noapte..aveam pofta..si dupa acee am adormit in 5 minute..acum beau portia de 1 l de lapte cu avocado si miere...lorelix sa fiti fericiti si sa va iubiti ...eu parca incep sa intru in panica...am impresia ca nu stiu nimic despre bb-ei chiar daca citesc mereu...oricum o sa vina mam la mine cu o luna inainte de nastere si o sa stea sa ma ajute ...de abea astept sa-mi vad bb-ele..va ..
27+ cu
douradoudou spune:
si eu am inceput sa am dureri de spate..dar din cand in cand nu mereu..si ceea ce mi se pare mie ciudat ca sunt localizate undeva sus..dupa a3a vertebra...eu citisem ca de obicei in sarcina te doare spatele in zona lombara...
28+ cu
simonette spune:
am cautat link catre patutzul tranformabil si n-am gasit decat catre ^patutz deja transformat Asta http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0029521 e! Imi pare rau ca nu-l puteti vedeain varianta de patutz! Nici eu nu-s experta.......... E ca orice patutz normal.... Mie mi se pare o investitie buna ptr faptul ca il poti folosi ani buni!
Dana imi pare rau pt durerile de coloana.... Poate ar trebui o saltea mai tare, sau chiar nu stiu ce te-ar putea ajuta! Cunosti cauza? sa treaca. Am si eu dureri de spate dar inca pot dormi!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
26+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!