Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (99)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata fetelor, vad ca nici acum nu prea si-a revenit DC-ul, in cazul meu.
Lorelix - iti urez Casa de Piatra, milioane de momente de fericire, armonie in cuplu si copilul ce vine sa va umple sufletele de bucurie.

Multumesc celor care mi-au facut urari pentru evenimentul ce se apropie. Am fost nevoita sa aman data cununiei civile pentru 26 septembrie. Va astept si atunci cu urari si incurajari.

De asemenea, aseara am simtit si eu „problemele sarcinii" respectiv burtica tare si dureroasa. Am stat intinsa in pat iar acum mi-am facut programare la ginecolog. Maine dimineata ma vad cu el.

Va astept la cafeluta tipica gravidutelor.

Viitoare mamica in culmea fericirii 28+ (26+) Oana Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza Luciandreea! Cu placere! Sincera sa fiu sunt nerabdatoare sa imi vad micutul! Si in asteptarea evenimentului incerc sa ma documentez cat pot!

Lavi, 31+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 9 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor,
la mine merge DC-ul k lumea ptiu, sa nu-l deochi...

ia uitati ce am gasit:
http://www.4shared.com/dir/3504628/ca3aa0f8/sharing.html
sunt diverse chestii interesante pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

neatza fetele si de la Cluj. Oare de ce depinde cum merge DC? Ramonika, tu folosesti IE sau Mozilla? 27 + Chiara Ada

Mergi la inceput

IE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SHTEPHY ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

neata fetelor,
la mine merge DC-ul k lumea ptiu, sa nu-l deochi...

ia uitati ce am gasit:
http://www.4shared.com/dir/3504628/ca3aa0f8/sharing.html
sunt diverse chestii interesante pe acolo

multam fain Ramonik! la tine!

Lavi, 31+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 9 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

simonette - pisicile is biner-mersi, se ingrasha ... pacat ca nu poti si tu avea una, ca-s simpatice rau...

M_Alexa - ti-am schimbat in listuta culoarea caruciorului. ce surpriza

lavinia - multumim din nou pt. info

krelia - si eu imi luasem cartea lui Dr. Spock - Ingrijirea sugarului si a copilului, la recomandarea medicului de familie. a fost 50 lei. as vrea sa-mi iau si Capraru actualizata, ca asta luata de pe net e aia veche si nu-mi place ca are iz de comunism in ea... sper ca se merita 70 lei, oricum la prima vedere mi s-a parut buna.

RamonaC - ce bine de tine ca mami te ajuta cu treaba. si eu stau la mama zilele astea, din motive de santier la mine acasa, insa mama e bolnava si chiar ma simt eu mai bine ca ea, asa ca mai degraba eu o ajut pe ea decat ea pe mine...

Ancutza- ma bucur ca ai revenit cu bine

Shtephy - si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimi si de la noi!
Multumesc ptr cafelutza, am si eu dar parca e mai buna cu un pic de frisca

Lavinia frumoasa munca de cercetare asta cu baitza!!! Intr-adevar se simte nerabdarea fiecarei burtici de-acum sa-si tina in brate bebelusul Doamne Ajuta!

Ramonik poate cand or mai creste copiii il vom convingepe tati sa se vindece de alergie

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
26+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza si de la mine!!!

DC nu merge nici la mine cu explorerul deloc!!! Vad ca doar Ramonika si Simonette, nu au probleme cu el...
Acum sunt de pe Mozilla, da ma scoate asta din sarite, ca nu stiu sa il folosesc, nu pot sa pun favorite, nu ma lasa sa scriu mesaje cu bold, e ciudat rau...
Lavinia, multumim de info!
Eu iar is varza, iar m-a luat cu ameteli si o stare nasoala de sfarseala..desi nu o bag in seama ca tre sa ma car sa fac baita, sa ma epilez, ca avem iar intalnire cu nea jinecologu' Si ne vedem fetitzaaaa
Ramonika, pupici pe botici la matzeee! ca nu ai o singura fana a matzelor pe aici, si eu's pe listaaaa
Va urez o zi buna, si sa ne mearga DC!

Laura, 31+ Mara Teodora
AMR 9 saptamani !!
poze

Mergi la inceput