Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M_Alexa spune:

Salutare Fetele! Ma mai tineti minte?
Am mai intrat din cand in cand dar din pacate nu am timp sa citesc tot ce scrieti....
Am ceva noutati si poate ma ajuta si pe mine cineva cu niste modificari:
In primul rand bebelul meu e......bebelina!!!! Surpriza mare dar nu ne pare rau. Sanatoasa sa fie , atat ne dorim. Sper sa nasc la Elias, cu dna dr. Andreea Pandaru.
Cam astea sunt modificarile si....pentru Simina, am citit listutele tale si n-am putut sa zic decat ca sotul tau: MI-E RAUUUUUUUUU!!!!
Nu am apucat sa cumpar nimic si mi-e groaza de cate alergaturi o sa fie nevoie...Vad ca deja avem primul fulgusor...mai e putin si pentru noi!

Pupici la toate burticile!!!!

26+

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ionela, sa stii ca si eu am ales sa le cumpar, tot din acelasi considerent...plus ca....parca e altceva cand citesti o carte, ca pe vremuri ..nu totul computerizat...

krelia 30+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

M Alexa felicitari ptr bebelina Dar cum s-a constatat schimbarea? Cat despre lista, ia-o usurel.......e timp

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
25+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Asa de scumpa s-a facut Mama si copilul scrisa de Capraru? O am si eu acasa si azi dimineatza chiat am vrut s-o iau la servici dar mi-a fost lene....! Eu am primit-o la sarcina cu Iannis dar nu stiam ce scumpa e!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
25+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Ancuta, merci de pont, mi-am instalat si eu mozilla si vad ca merge DC asa! Ca de dimineata ma tot chinui sa intru sa mai citesc, sa mai scriu..Si sa ne tii la curent cum e cu scurgerile alea, ca nici mie nu imi miros a bine..

cu placere ma bucur ca ai reusit ca si eu ma enervasem binisor azi ca nu reuseam sa intru pe forum

Anca 31+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

ionela, sa stii ca si eu am ales sa le cumpar, tot din acelasi considerent...plus ca....parca e altceva cand citesti o carte, ca pe vremuri ..nu totul computerizat...

Asa e. E minunat mirosul unei carti noi.... parca imi patrunde in suflet

27+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

astazi facem cinste am schimbat semnatura

Alexandra 31 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M_Alexa spune:

Multumesc, Simonette!
Pai schimbarea a fost de la saptamana 12 la 23. Initial mi-a spus ca dupa modul de dezvoltare pare baietel dar imi confirma la 20 saptamani si sa nu-i spun sotului. Si eu eram convinsa ca e baietel si am mai avut si gura sparta si am spus la toata lumea asa ca m-a cam dat peste cap cand mi-a spus ca e fetitza. Asa ca Andreiutzul meu a devenit Andreiutza.
Iar cu listutza......inca nu m-am linistit din socul care m-a cuprins cand am citit-o pe a Siminei!!!!! Am dat din ras in plans....si mai sunt si singurica acasa!!!!!!!!!!1

26+

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna seara burtici,
eu am reusit azi sa va citesc asa pe bucati. Vad ca ati avut probleme cu dc-ul... se mai intampla si din astea. Eu azi am stat ca o placinta si ma uitam la mama cum munceste. Nici lenjeria de pe pat nu am putut sa mi-o schimb singura ca deja aveam pulsul 140, Asa ca am stat intinsa si ea mi-a schimbat patul, a spalat geamurile, aspirat si cel mai mult....a calcat hainele nepotelului. O placere sa le admir din nou.
Am apucat si am dormit putin pe la 18...asa ca in seara asta iara cucuvea scrie pe mine.
Mi-am uns si eu burtihanul azi cu ulei de masline. Desi m-am ingrasat pana acuma 6 kg toate cred ca le-am pus numai pe burta. Si cred ca sin din cauza operatiei mele mai vechi nu se prea poate intinde pielea cum trebuie. Mi-am masurat si burtihanul, are deja 111 cm peste buric...oare cat se mai face?

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

LAURA G felicitari pt puiul voinicut

Alexandra 31 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!

Mergi la inceput