Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
cris.dogarel spune:
pentru fete fumatoare: si eu sunt, m-am lasat cand am vazut liniutzele, dar, recunosc: dupa ce mi-au trecut gretzurile, as fi fumat macar dimi la cafea (pe care inca o beau).
nu am fumat, insa stiu ca multe din kg puse pana acum (9!!!!) sunt si de la inlocuitul tzigarilor cu mancare, sau de la efectul sevrajului .
oricum, in general vorbind, sunt subiecte aproape "personale", pe care nici prietenii, nici familia si nici statisticile nu le pot influentza prea tare.sunt persoane care s-ar lasa, dar nu pot si sunt altele care pur si simplu nu vor sa se lase, e o alegere.
din cate "pacate" are un om (alcool, invidie, rautate, inselatoriii de toate formele, fast food, "prea-sanatos" food, etc), mereu se va gasi cate ceva la fiecare care ar trebui sa ne impiedice sa "aruncam primul cu piatra". Atat timp cat media relelor din viata nostra e depashita de bune, eu zic sa ne consideram fericiti

parerea mea, ![]()

vaaai ce de am mai

aberat
.
Cris,
20+cu
,Ema si
Ana(04.04.2003)
simonette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelana Azi am schimbat si noi semnatura, am mai crescut si avem de 21 sapt ![]() Acum 21+ cu bb mic "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Felicitari iubita........ Hai ca mai e un pic!!!![]() |
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in 26+
cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
mariucasara spune:
in semn de pace. Nu voiam sa starnesc controverse. Doar am nevoie de sustinere. In primele cateva luni a fost foarte usor sa nu fumez pentru ca am avut niste greturi groaznice. Acuma au trecut greturile si au inceput incet incet semne de "sevraj": nervozitate, transpiratii reci, anxietate, pofta de tigare..etc.
La Sara nu am reusit sa ma las de tot pentru ca inainte de sarcina fumam 1 pachet pe zi, asa ca am redus la o jumatate de tigare la cafea si nu zilnic...dar am fumat...si pe durata alaptarii la fel... Dupa ce s-a intarcat fata am reusit sa ma limitez la 5-6 tigari pe zi. Cam atat fumam si cand am ramas insarcinata altfel nu cred ca reusam sa renunt de tot.
Offffff sper sa treaca repede.... ca nu as vrea totusi sa ma reapuc pana nu nasc.
toate fetele
Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si
19+
simonette spune:
Cris nu mi se pare ca bati campii...chiar sunt de acord cu tine! Eu nu stiu din care categorie fac parte.;din cea care nu vrea sau din cea care nu poate
Am zile in care nu fumez.in general sunt zilele in care sunt libera si deci nu am nevoie de cafea sa ma mentin pe pozitie la servici
Deci daca o sa stau acasa nu voi mai avea nevoie de cafea......atunci nici tigaranu o sa mai fumez, caci la mine nu merge una fara alta![]()
Catalutza 
mami de
Luca(02-02-2006) si de
in
26+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
Eu sunt la servici dar e liniste mare asa ca ma bag la un film si niste seminte in fata calc![]()
Andrelina vroiam sa teintreb....pana la urma v-ati hotarat la Pavel???
mami de
Luca(02-02-2006) si de
in
26+
cu Nicholas!
carmita_baby spune:
Fetelor fiecare face cum vrea. Cele care fumeaza stiu deja daca este bine sau nu, sunt convinsa ca s-au informat, de pe net doctori etc. eu una nu fumez, insa nu pot baga mana in foc ca daca as fi fumat m-as fi putut lasa cu usurinta. In viata asta nu exista numai alb si negru, ci mai exista si nuante, va
nu fiti suparate niciuna. Trebuie sa ne intelegem si sa ne sustinem reciproc, ca doar de aia exista Odiseea 
Simonette, eu as fi vrut Lorena Maria, insa el vrea un singur nume si cum pana acum in cele mai multe cazuri am decis eu, trebuie sa ii dau si lui dreptul la cuvant 
16+
cu Lorena
Mello motanelul iubit
catalutza81 spune:
Simo eu de cand m-am lasat de tigari, nu am mai baut nici cafea vreo 3 luni, apoi am inceput sa beau din nou dar cu muult lapte si muult mai dulce, eu care uram cafeua cu zahar
. Aaaa si in primele 3 luni nu puteam sa beau pt ca aveam senzatia ca are gust de spirt
.
Si apoi am renuntat la ea cand am aflat de bb, dar oricum pot sa zic ca nu a fost asa mare jale ca la tigari 
.
Mariucasara cred ca fiecare are timming-ul lui si tu o sa te lasi cand o sa simti ca vrei. Mie dc mi-ar fi spun cineva cu o luna inainte ca o sa pot trai macar 1 zi (
) fara tigari, ii spuneam sa se plimbe ca io nu pot!!! si mai bine de atata, nici nu vreau!!! si uite-m aici
. Sincer, pt mine a fost o asa mare realizare, de la 2 pachete la nika direct si erau tigarile alea rosii lungi - cele mai tari din gama
(nu le dau nume ca ma cearta moderatorii
).
Pup!!! si burtici si mamici 
Catalutza
17+ 
mariucasara spune:
Si eu stiu ca intr-adevar e nevoie de 5-10 ani ca organismul unui fost fumator sa functioneze ca al unui nefumator. Dar concentratia de substante nocive din sange scade din momentul in care renunti la prima tigare. Cei 5-10 ani se refera la perioada de timp necesara ca toate celulele corpului nostru sa se reinnoiasca. Sau cel putin asa stiam eu...
Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si
19+
simonette spune:
Nu mai bine taceam io de dimineatza?
Ca eu chiar nu m-am suparat pe nimeni
E treaba fiecaruia
ar mai fi de spus darnu mai vreau sa intarat spiritele![]()
simonette spune:
Naca am uitat sa
una fata careaproape mereu decide ea
Carmytaa
na!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
in
26+
cu Nicholas!