Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Simo, nu-ti mai face probleme. Eu stiu ca nu te-ai suparat pt ca te cunosc.

Acum 21+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suflet spune:

Buna, fetelor! Sunt in 18 sapt. si peste 2 sapt. trebuie sa merg la eco.4D. Oare este chiar atat de necesara aceasta ecografie, tinand cont de faptul ca dr. gineco. imi face de fiecare data la 2-3 sapt. eco.3D? Daca ar fi probleme s-ar purea rezolva pe parcursul sarcinii?
Astept raspunsuri! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Suflet ti-a recomandat cineva sa faci 4D? Eu stiu ca esti mai mult ptr sufletul parintilor aceasta 4D, in rest tot ce tine de dezvoltarea bebelusului se poate observa chiar si la 2D performant! Nu bag mana-n foc....... si bafta multa!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
26+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

al3csaFelicitari si casa de piatra!
Larisel tare frumoase lucrusoarele pe care le-ai cumparat! Si imi place ca desi sunt in acelasi gen, nu sunt la fel.
Catalutza eu stiu ca durerile si junghiurile diin lterlele burticii sunt de la ligamente. Daca nu cedeaza la No-Spa cel mai bine ar fi sa vorbesti cu doctorul.
Suflet nu stiu daca trebuie sa fie neaparat 4D, dr trebuie sa fie un ecograf perfoormant pentru a putea sa faca cat mai multe masuratori bebeului. Dr meu mi-a spus ca ecografia morfo-fetala de trim II este cea mai importanta din toata sarcina.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suflet spune:

La 14 sapt.am facut o eco. 4D la recomandarea d-lui dr. Tutunaru. Totul a fost f. bine.La 20 sapt. mi-a rec. sa mai fac un 4D la dr. Iosup, insa este destul de costisitor: 400 ron.La prima sarcina nu au fost probleme,copilul e perfect sanatos.O sa vad ce hotarare voi lua.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Suflet din ce am mai citit eu pe net, importanta e eco 2D nu 3D sau 4D. Dar eco 2D e important sa fie facuta cu un aparat ff performant. Ecografistii, am inteles folosesc diferite sonde, de ex: au un aparat care poate scoate imagini 4D, dar folosesc sonda (aparatul care ti-l pune pe burtica) 2D pt ca aceea poate da cele mai relevante info din punct de vedere al masuratorilor lui bb. 3D si 4D sunt f importante pt parinti care isi vad progenitura in imagini si video frumos :).

Eu cred ca atunci cand dr tau a zis sa te duci la 4D, se referea la eco morfo-fetala de trim II., care am citit ca e cea mai importanta din sarcina, pt ca se masoara toate cele ale lui bb+maturatie la placenta si IR, plus lungimea colului, dc e inchis sau deschis (sper sa nu fie cazul !!!) etc. Eco asta se face, iar rezl e relevant doar in per. 21-24 sapt. Cred, nu stiu sigur, poate fetele la al doilea bb pot spune, ca iti pune tine poze 3D si video 4D si dr iti masoara restul in 2D, unde e relevant pt el. De aceea, eu una nu as rata in nici un caz eco de trim II. Si stiu ca sunt preturi mari din pacate...

Carmita, sper ca nu te confund, parca tu vroiai sa te tunzi? ai mai facut operatiunea?

Ati vazut stirea cu neluarea in considerare la bugetari a CIC pt vechimea in munca? O prostie...sper sa nu ramana asa ceva..

Catalutza 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Offf!!!!! In sfarsit reusesc sa scriu, noroc cu mesajul de la Administrator, ma dadeam cu capul de toti peretii si nu reuseam sa editez nimic nimic!

Intai de toate: Felicitari pentru noile carucioare!!! Sa aveti pui sanatosi si mancaciosi! .

Noi suntem bine, in continuare nu il simt pe bebe, parca-parca seara cand stau linistita in pat, insa nu sunt inca convinsa. oricum, cred ca sigur ma lamuresc in urmatoarele doua saptamani. Nu sunt ingrijorata pentru ca l-am tot vazut la eco ca face o gimnastica ...

Am o intrebare la voi, poate ma lamuriti: cu mersul la toaleta pentru "numero 1", este OK sa imi vina sa merg din sfert in sfert de ora? Chiar daca nu ma duc efectiv, insa asa am senzatia, cum ma intorc de la baie cum parca m-as duce iar.. Asa e si la voi? pe de alta parte, noaptea daca nu ma trezesc nu ma duc deloc, abia dimineata . mi-e frica de ceva infectie urinara, asa ca azi dimineata am urmat sfatul Catalutzei si am achizitionat recipientele de la farmacie si m-am dus cu mostrele la analize .

Referitor la subiectul "sot prezent la nastere", al meu a dat un raspuns foarte tare, ceva din care puteai sa intelegi si ca da si ca nu, asa ca m-am enervat si nu am mai insistat, lasa ca zice el singur cand se apropie momentul! Si-asa, se topeste tot cand imi vede burtica

Un week-end excelent daca nu ne mai auzim pana luni,

Ratusca 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Ratusca_mica in principiu daca nu te ustura sau dc nu ai senzatia ca faci tot timpul (adik chiar si dupa ce faci, simti ca tre sa faci din nou) si episodul e normal (jetul, pardon de cuvinte), nu ai avea de ce sa iti faci probleme. E ffff important sa bei fff multa apa/lichide. Peretii vezicii urinare sunt mai iritati/iritabili in sarcina si au senzatia de urinare mai des. Daca si o sa ai ce sa faci, atunci e ff bine pt vezica sa si aiba ce sa faca. Eu am patit acelasi lucru, fara sa ai infectie. Si am rezolvat-o ff usor cu apa :). Totusi dc ai cea mai mica jena sau usturime la urinat, e ff bine sa faci analizele. Vezi ca sunt putine lab. care primesc vinerea probe de urina.

Sanatate multa!!!

Catalutza 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ashera si Linioara cu o zi intarziere va urez si eu La multi ani si un bebe sanatos, frumos, mancacios si la termen

Catalutza asa e,nu te inseli, ma tot hotarasc si apoi ma razgandesc. Mai deunazi ii explicam sotului ca vreau sa il tai pana mai jos de umeri, la care o batranica cu care ma mai conversez din cand in cand, vazand gestul meu, in absenta mea l-a intrebat daca vreau sa ma tund. El i-a spus ca nu, nu vreau sa ma tund, poate cand voi naste pentru ca nu voi mai putea avea luxul de a-i acorda o ora operatiunii de spalare a parului. Dupa care imi spune mie: 'Vezi majoritatea invinge, nimeni nu vrea sa te tunzi!" as ca pana una alta fata care decide cam tot, nu poate decide singurica daca se poate tunde ori ba pana intru eu odata intr-un coafor pe nepusa masa si rezolv problema

Danyelana mai ai contractii?

16+ cu Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

Larisel, sa ai fetite sanatoase si frumoase! Eu imi fac singura injectiile in burtica, ptr ca tati nu-i mereu acasa la timp. cand o sa se mareasca burtica prea tare nu stiu unde sa-mi mai fac, dar o sa mai vorbesc cu dr. de familie.

Contractiile.....m-am saturat de ele! Sper sa fie bine pana la urma!
Va pup pe toate burticile!

LUMI 19+ si mami de RARES 27.09.2007

Mergi la inceput