Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
dastefa spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui simonette m-am trezit si nu mai pot adormi.......![]() mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 26+ cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
si eu dar mi-a luat ceva sa recuperez ce n-am apucat sa citesc-vreo 10 pagini
noi luni am facut eco-e totul cat se poate de bine.Am schimbat si dr si sunt deocamdata multumita de prima intalnire sper sa colaboram bine..Si vom avea tot o fetita.Tati -un pic cam dezamagit in primele momente dar i-a trecut.De acum incepem seria lunga a negocierilor pt nume-ca si la Daria au fost ditamai frasuiala
catalutza nu am mai apucat sa-ti multumesc pt oferta de a ma ajuta.Ma mai lamuresc cu ceva detalii si revin cu un pm.Inca odata mii de multumiri
Mihaela
20+
Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria
plateea spune:
ma uitai nitel la Miniblu. nu ma pricep, ca sunt la primul bebe, si recunosc ca am neglijat si neglijez in continuare subiectul pt simplul motiv ca tati nu ma lasa nici sa ma uit la pret, dara-mite sa mai si pricep pt ce sunt toaaate chestiile alea micute. (e superstitios, mai sa ma certe cand m-a gasit intr-o zi cautand nume...
).
da va zic, poate va ajuta cu ceva: tricouri de la 7,9 lei. tarc 249 lei, carucior cu 3 roti 199 lei, premergator din ala fancy cu maner pt parinti, cu panzica, casa de papusi, nu alta, 199 lei. ceva castel de vikingi tot atat.
promotii sau reduceri speciale nu am vazut, doar un anunt ca angajeaza vanzatoare...
neata fetelor, si hai la
!
o zi calma si frumoasa sa aveti! 
cris.dogarel spune:
'neata
se pare ca bantuie insomniile pe la noi prin odisee... daca intr-adevar sunt menite sa ne pregateasca pentru noptile nedormite de cand va veni bebe, e de rau: vom avea bebei care nu prea dorm noaptea... sper ca nu e chiar asa.
am totusi o sugestie, care la mine a functionat aseara: daca faceti "prostioare"
seara exista sanse sa dormiti mai bine si mai mult![]()
![]()
, macar 6 ore legate..
al3csa, felicitari
. casa de piatra, sa va iubiti toti 3
. lasa nervii, pune-i pe altii sa se streseze, ca tu+bebe nu aveti voie decat la distractie
. da, te rog PM cu linkurile, ca eu nu am stiut de chestia cu reclama, am tot pus aici linkuri, gandind ca daca sunt de interes ptr mamici nu e reclama, 
. de sapt. viitoare, dupa ce te mai linistesti.
Vi4i, bine ai revenit. ma bucur ca t-a priit asa de bine vacanta. felicitari pentru baietel
. Daca o eco normala e 60 euro in Grecia, cat va fi morfofetala, daca stii de acum? (aici e cam 120 euro...)
plateea, nu stiu cum reusesti sa lucrezi 24h. normal ca au nevoie de somn mereu. noi, celelalte care lucram "normal" tot picotim pe la miezul zilei...lasa ca treburile mai asteapta, asta daca nu se hotaraste sotul, soacra sau alte ajutoare sa le faca pentru tine, ca meriti: tu munceshti non-stop sa "construiesti un bebe". am citit undeva ca efortul depus de organismul unei femei insarcinate este ca si cum ar urca in permanenta un munte!!suntem niste alpiniste profi in 9 luni
. Cand iei concediu?
simo, bine ai revenit
. la voi cand se intra in prenatal, sa te mai odihnesti si tu? apropos de concediu, cat e legal sa stai acasa cu copilul in Belgia?
noi avem ramashite serioase de la raceala: o tuse seaca, durere in gat. de la tuse ma dor ligamentele de mor, incerc sa imi dezvolt tehnica de tushit "incet". stie careva remediu natural impotriva tusei? (Nu ceai de ceapa, please...). nu mai iau Homeogene9, ca am vomitat, nu stiu daca el e cauza... cand credeam ca nu mai experimentez vreodata greturile de la inceput...

Cris,
20+cu
,Ema si
Ana(04.04.2003)
al3csa spune:
Neata fetele
si pt ca vad ca lipseste invitatia de la arwen am s-o fac eu. Poftiti la 

.
arwen92 ma bucur tare mult pt tine 
Multumesc din suflet tuturor pt urari 

Va
si hai trezirea somnoroaselor 
19+
al3csa spune:
cris.dogarel gata mesajul. Da ai dreptate (cu nervii) dar nu pot sa nu ma enervez. Asa sunt eu pun tot la suflet si ma consum
dupa care incerc sa ma linistesc tocmai pt k ma gandesc la 
toate burticile
19+
Andre_lina spune:
Buna dimineata burticilor!
Am fost la Dr.Cioflan, am facut o burta de ras...e super ca doctor si ca om din cate am apucat sa vad. A parcurs dosarul copilului si toate sunt bune!
Dar a intrat asistenta si mi-a facut capul calendar...ca sa am grija cu greutatea, cu grasimea... dar am luat-o ca pe un sfat la urma urmei.
In concluzie, va rog sa treceti Dr. Cioflan Horia si Spitalul Polizu in dreptul numelui meu.
Va saluta si Pavel din burtica care ma loveste cu putere...zi si noapte.
Fetelor, e normal sa aiba perioade in care mai doarme si nu il simtit pe bebe f puternic. Nu va ingrijorati.
Va pup!
22+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume de baietel
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
mariucasara spune:
Neata fetele!
Si eu sunt insomniaca. Si bonus inca ma duc la toaleta de 2-3 ori pe noapte. Cum reusesc sa adorm ma trezesc sa merg la baie
.
Fetelor, mai e cineva care a fumat inainte de sarcina si s-a lasat? Eu nu am mai fumat de cand am aflat de bebe si tot nu mi-a trecut sevrajul. Mor de pofta dupa o tigara...Mai e cineva in situatia asta? O sa treaca? Cum faceti sa uitati de tigari ca eu mananc...si iau proportii 
cris.dogarel pentru tuse e bun siropul de muguri de brad. E natural dar nu stiu daca e permis in sarcina. Ceaiul de nuca iarasi e bun dar la ala se pune si ceapa si ziceai ca nu vrei.
al3csa multumim de cafea
Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si
19+
Yasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmita_baby Yasmine nu fi stresata, o sa fie bine! Si chiar vei avea maine rezultatul? Adica azi ai facut amnio si maine deja afli? Wow asta chiar ca e rapid, dar asa este mai bine, pentru ca nu vei sta stresata prea mult timp. Sa ne spui si noua, da? la mamica stresata |
Aziprimesc rezultatul de la testul FISH, e un test rapid, la care doar se numara cromozomii, si se analizeaza dpdv al aspectului. Testul mare se face in 2-3 saptamani, dar am hotarit sa fac si testul FISH, chiar daca pt asta mi-a luat 5 ml de lichid maimult, pt. ca mi s-a spus, ca mereu rezultatele coincid.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu 15+
al3csa spune:
mariucasara eu spre rusinea mea si spre disperarea tuturor fumez incontinuare 
... oricat as vrea nu pot sa ma las. Dupa ce ca ma enervez repede daca nu as mai fuma nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi
. Eu am auzit ca daca te-ai lasat de fumat dupa ce ai aflat ca esti insarcinata nu e mare lucru. Cica important este sa te lasi cu cel putin 3 luni inainte pt ca in 3 luni dispare nicotina din sange. Nu e recomandat sa te stresezi din cauza tigarilor. Daca esti fumatoare inraita medicul chiar recomanda 5-6 tigari pe zi (tocmai din cauza stresului cauzat prin lasarea tigarilor)
toate somnoroasele 

19+
plateea spune:
sa nu va suparati pe mine, va rog, dar va spun cum m-am lasat eu, acum 6 ani de zile de fumat...
cand am descoperit ca sunt insarcinata, si sarcina era oprita in evolutie, pe la 8 saptamani. nu zic ca as fi scapat de microb. de multe ori am o pofta nebuna. dar cand imi aduc aminte ca mi-au trebuit 2 ani sa imi revin din durerea accea surda, si mai plang si acum cand ma gandesc, ma abtin, si merg mai departe. (si nu, sarcina nu s-a oprit in evolutie din cauza fumatului, ci din cauza insuficientei de progesteron, pt ca am ovare polichistice, si la vremea aia habar nu aveam)
moftul si dependenta mea tin in schimb de cola. mai putin de 300 de ml o data la 3-4 zile nu pot sa scad. asta e... perfecte nu putem fi toate!
si 

m-am trezit si nu mai pot adormi.......
Luca(02-02-2006) si de