Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Si multumesc mult de urari. Suntem asa de incantati de nu ne mai incapem in piele.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Yasmine nu fi stresata, o sa fie bine! Si chiar vei avea maine rezultatul? Adica azi ai facut amnio si maine deja afli? Wow asta chiar ca e rapid, dar asa este mai bine, pentru ca nu vei sta stresata prea mult timp. Sa ne spui si noua, da? la mamica stresata

Al3csa casa de piatra!

Cristies felicitari pentru carucior

Danyelana, cum te-ai simtit dupa ce ai luat medicamentul ala? Sper ca a avut efect de cand ai inceput sa ai contractiile astea?
Eu vad ca azi m-am simtit mai bine, dar mi s-a mai intamplat sa cred ca trec de greturi si sa se intoarca, dar lasa, asta sa fie problema cea mai mare.
Am trecut in revista hainutele pe care le am deja si sunt ceva pentru prima luna, nu mai trebuie sa cumpar prea multe, voi cumpara de 3 si 6 luni de acum.

Simonette, pe tine chiar te inteleg ca esti obosita. Eu ma mir cum de mai poti scrie din cand in cand, cu 2 copilasi mici si un serviciu extenuant.

Onitza, desigur ca e fericit si cu 2 baietei. Doar sunt comorile lui tata, ei impreuna cu tine. Cum iti mai e ochisorul?

Mariucasara, ce mai face Sara? Mai e racita?

Andrelina cum a fost la doctor azi? Esti multumita de el?

16+ cu Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Cristies, pai mie mi-ar placea sa fie de fiecare trimestrub si de fiecare sf de luna daca s-ar putea.....
Reduceri de sept, reduceri de noiembrie.....etc

va pup fetili...........nb!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
26+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Carmyta da mey......de unde-oi mai fi si eu Laaasa ca vine si vremea mea cand or fi baietii mari si ma vor trimite ba in Bora-Bora, ba in Santorini Ti

26+ cu Nicholas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

salut la toate fetele si dulce la toate!!!!
stiu am fost absenta de mai mult de 5 sapt.da ce sa-i faci mi-a prins bine vacanta!!!! am incercat sa citesc toate capit. din urma dar ati reusit sa scrieti mai mult de 5 si m-am lasat batuta!!!! recapitulez eu cumva...incet,incet
si acum cate ceva despre noi: am facut si noi dublu test pe 12 august si tot a iesit bine,risc foarte mic de down si ce maieste acolo,ecografistul a zis ca totul e in norma si ca revenim in jurul de 10 octombrie p-u morfofetala de trim 2!!!!!
aha credeti ca am eu rabdare pana atunci si saptamana trecuta am sunat linistit si am facut programare p-u astazi!!!! adic am fost deja dimineata,si ecografistul m-a intampinat cu niste ochi mari si ma intrebat ce fac aici!!!
bebele meu e bine chiar foarte bine si din prima ne-a arata ce mare bogatie are acolo voi avea un baietel,deci puteti trece indreptul semnaturii mele un carucior albastru!!!! deci nu degeaba am platit eu 60 euro astazi!!!!

am sa ma intind putin,da chiar mi-a fost dor sa va citesc,sa stiu ca sunteti bine,pana acum parca eram fara maine si picioare neavand cu cine sa impartasesc experientele noi!!!

felicitari p-u cele care au aflat ce au in burticuta!!!!
bine venit noilor burticute,sarcina usoara si la termen

si eu ieri am cumparat o pereche de jeans cu elastic cam un pic marisori dar in vreo 2 saptamani arat eu bine si in acestia,ca ai mei nu mai incap!!!!
de simtit bebe am inceput si eu sa simt desi inca nu sunt sigura!!!

am si eu o problema tensiunea foarte joasa 8 cu 5 si daca scade brusc simt ca fuge pamantul de sub picioare si amortesc toate si ma super incalzesc!!!! ce sa fac nu stiu,poate vreun sfat???? ca dr ginec.face glume pe seama mea "femeie fara tensiune"!!!!

gata ma fugit la culcare nu va mai plictisesc,dar dati-mi crezare ca tare mi-a mai fost dor de voi,sa va citesc si sa va fiu alaturi!!!!

va pe toate si somn usor!!!!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

sorry acum am vazut ce mult m-am intins

schimb si eu mandra semnatura!!!!

17+ Dionisyos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna seara!iar au revenit insomniile...eu am probleme cu forumul si nu stiu de ce.nu mi se mai incarca sau mi se blocheaza.
al3csa-l-am simtit si eu pe bebe...a fost o senzatie minunata...nu stiam cum sa-l agit putin ca sa-l simt.am facut o baita calduta ca ma chinuie o infectie urinara cred sau ma oandeste o raceala,apoi m-am bagat in pat si stateam la tv linistita.a miscat in partea stanga.foarte vag si slab...acum nu imi fac probleme ca nu a mai miscat.il astept sa creasca sa-l simt toata ziua.nu pot sa pun nici un emoticon ca nu s-au incarcat :D.
astept si eu sa vina dr de fam din concediu ca sa cerem trimitere la alt dr ca asta.......................
si sa mergem la eco :X:X:X sa aflam si noi culoarea carutului......cineva mi-a spus ca daca a miscat in partea stanga voi avea fata :X:X:X soacra mea a zis ca baiat :X:X:X acum cine o mai stii :D ............... sanatos sa fie.mami tot il adora.
cateodata ziua cand nu am treaba ma uit in locul unde vrem sa punem patutul si ma gansesc asa la el....si la clipa cand il voi lua in brate si-l voi tine pe piept...cand se va juca la tzatzica dupa masa sau cand va incepe sa gangure cand voi vorbi cu el sau ma voi scalambai la el sa-i vad zambetul ala de ingeras...
ufff....nu mai trece timpul asta???am observat ca eu sunt cea mai mica la sarcina...FACEM SAMBATA 16 SAPTAMANII :X:x:X...
acum noapte buna,vise placute si ingerii sa va sarute!!!ne auzim dimi la cafeluta :*:*:*
pupici dulci pe burtici-sa va mai treaca di contracii :D

15s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Nu reusesc sa adorm. De la starea de rau am niste insomnii si bantui pe forum la ora asta in loc sa fac nani.

Noapte buna si

Acum 20+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

danyelana, hai sa facem schimb...
eu fac tura de 24 de ore si as dormi si in picioare...
cred ca imediat trec la concedii ca nu se mai poate.
asteapta bietul omul meu o camasa calcata de 2 luni, si eu sunt vesnic in pat, si vesnic nesatula de somn.
nicicum nu ma satur, si as zace asa, ca o leguma, non-stop.
noapte instelata tuturor!

Mergi la inceput

m-am trezit si nu mai pot adormi.......

26+ cu Nicholas!

Mergi la inceput