Creativitatea la noi acasa...
De ceva vreme am revenit la prima mea dragoste ( ma rog una din ele ) si anume transformarea/infrumusetarea/crearea obiectelor din casa ...O rama foto facuta din bete, o cana draga ciobita devenita ghivechi,o cutie de conserve pe post de rama foto si suport de pixuri etc etc etc .Mereu ma aleg cu lucruri dragute ,pe gustul meu ,unde mai pui ca mai scutesc si niste bani ...si de ce nu pastrez planeta curata ( vai ce imi place sloganul/stereotipia asta ..Mai sunteti pe aici "ciudatele " ca mine ? ca as vrea sa va provoc si pe voi sa vorbim despre creativitatea la noi acasa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Creativitatea nu înseamna gasesti un lucru, ci sa faci ceva din el dupa ce l-ai gasit " - James Russell Lowell
Raspunsuri
MamiAmi spune:
Mai am si eu ,,sclipiri" dintr-astea si mai bunghisesc cate ceva pentru acasa, dar imi trebuie si idei si nu prea am timp sa le ,,coc", ca nu ma lasa spiridusii.
alessia105 spune:
MamiAmi he he he ..multaaaa arta se poate naste din manuta unui spiridus( mai ales cei mici mici ) ..implica-i si pe ei in proiectele tale ..ai sa fi surprinsa cati iepuri impusi de-o data ,ai si liniste , quality time cu ei si iti faci si diverse proiecte ...Noi colaboram foarte des si pot sa spun ca ma mandresc cu niste opere de arta demne de Piccaso, niste manute plime de vopsea( in loc sa ne masuram pe tocul usii tinem masura la manute vopsite ) sau imortalizate in ghips ,ba chiar o masca pictata de cel mic (4ani) ..cel mare ptr ca e deja adolescent e consilier la dat cu presupusul si consultant in probleme de "trendy" ...spre ex chiar zile astea i-am mesterit niste mape si caiete pentru scoala,s-a dus cu ele la scoala si a venit foarte incantat pentru ca a fost cel mai "cool si mai trendy "...acu toata lumea vrea la fel ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Creativitatea nu înseamna gasesti un lucru, ci sa faci ceva din el dupa ce l-ai gasit " - James Russell Lowell
MamiAmi spune:
Asta asa este, cand participa si copii iese ceva uimitor de frumos. Am vopsit o rama de tablou, si cum eram afara la locul de joaca plin de nisip, baiatul cel mare (5 ani) a aruncat din greseala cu nisip pe rama. Pe moment m-am suparat, dar mi-am dat seama ca a iesit o opera de arta: nisipul s-a lipit de rama si a iesit o splendoare de rama. Voi pune si foto saptamana viitoare sa vedeti ce a iesit.