Fulguleti de nov-dec 2006 (220)
Raspunsuri - Pagina 2
ruxandra_sb spune:
Acs, da s-au mai implinit.. M mai ales.. niciodata n-a fost asa rotunjor. Acu incepe sa dea jos burtica . Si zici ca te-ai incarcat de mare?? eu nu.. mai vreau!
La vecinii bulgari furam. Impresii aici. La turci sunt clar alte conditii/servicii.. dar nu simt asa marea.. Asta nu mi-a placut in Antalya, pe plaja ne simteam ca intr-un tarc.. intre 2 pontoane. Aici marea a fost pur si simplu.. divina. Parca nu era aceeasi mare ca la noi.. Din statiuni adica.. ca mai sunt si la noi ..putine locuri unde marea si plaja-s un colt de rai.
Donia, M se bucura ca vine scoala. (sa vedem si mai incolo ) Este incantat si ca va fi in clasa cu 2 colegi de gradinita.
Flore, mai esti intreaga sau bum-bum?
Ce s-a intamplat?
Asa.. mail-ul il gasiti pe prima pagina si parola o s-o trimit acum pe PM.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
Dia, Asiza cum fu acolo cu mancarea? Erau ok bufetele de dimineata/seara? Pentru copii mai ales.
La pranz ati folosit tot restaurantele resortului sau v-ati dus pana in statiune? Ca unul pare cam dichisit pt pranz, cu copii, lalala.
Impinge-tava n-au?
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
chinico spune:
am primit si mail si parola. dupa aia am vazut si mailul sus pe pagina..ei, batranetile astea...
well, as vrea eu sa pot sa raspund cu un da mare mailului, da, da, vreau, vin ,vreau...
cine stie.
poate data viitoare.
acs spune:
Danutz
Multa sanatate si numai bucurii iti doresc!
Ruxandra, pot primi si eu parola? :)
Matei incepe luni scoala? Succes!
De mare nu m-am incarcat; probabil ca am scris pe dos :). Dar cred ca nu ma pot satura de mare. De data asta, marea a fost asa, mai pe sufletul meu si-al lui Stef. Adica: valuri, valuri, valuri. Si cum am mers si cu finutii nostri, i-am lasat pe copii in grija lor si ne-am facut de cap prin valuri, ca-n tinerete. Insa doar pentru o zi si jumatate, caci a venit frigul :(.
Donia, incepem luni si scoala si gradinita, asa incat eu sunt foarte agitata. Am primit si lista de rechizite, drept urmare, incepand de asta seara, vom alerga pe la magazine. Bursucii par foarte calmi, pentru ei e ceva firesc, eu insa... ma simt ca si cum as intra eu personal si la scoala si la gradinita :).
Cristinel si Roxana ce mai fac? Sper sa pot zice si eu la fel de Maria, ca merge cu placere si cu nerabdare la scoala.
Succes tuturor fulguletilor care incep sau au inceput deja gradinita!
Revin si eu cu poze de bobocei, cam pe marti probabil :).
saryta spune:
Salutare ... ne pregatim si noi de clasa a V-a si de gradi cu mari emotii(cred ca tot numai din partea mea). Cu gradi sunt linistita Antonia merge tot cu Sara in aceeasi grupa si amandoua abia asteapta sa inceapa veselia. Cu Andra avem mici conflicte ca s-a cam ingrasat si nu vrea sa renunte la paine si dulciuri, dar speram ca acum cu inceperea cl a V-a o sa fie mai ocupata cu lectiile.
Duminica am fost nanasei si de acu vreo doi ani speram sa ne linistim
... pun si cateva POZE.
Sanatate si bafta la scoala si la gradi!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
acs spune:
Saryta, mi-au placut mult pozele voastre: sunteti tare frumoase!
Cat despre ingrasat, la fel si Maria mea. Culmea e ca la ultimul control, am intrebat pediatra de acest aspect si mi-a spus ca asa trebuie sa fie. Dar cum eu nu-s multumita, astept sa reinceapa cursurile de dans. Maria, in schimb, este ascultatoare si nu riposteaza cand ii tai din portia de dulciuri.
Succes Andrei la scoala si micutelor la gradi!
Si, ca sa nu va plictisiti :), poze de la mare.
Donia spune:
La multi ani danutz!
Sa ai parte numai de bucurii alaturi de baietii tai dragi!
acs, la poze zice ca: "Oops... there's nothing to see here"
Wow, de abia ati primit lista de rechizite! Cred ca o sa fie nebunie in magazine zilele astea. Succes luni, sa nu plangi prea tare!
Copiii sunt bine, multumim. Cristi isi tot da drumul la voba, mai baga si pe englezeste, de habar n-am ce zice... ieri a zis totusi foarte clar ca merge upstairs, dar partea faina e noi n-avem upstairs, asa ca l-am convins sa mergem downstairs , unde e camera de joaca. Si de vreo doua zile e tare ocupat cu niste rafturi si cutii pe care le-am luat pentru jucariile lor, umple cutiile, le goleste, le muta, le face tren, le face turn, cu lift, fara lift, le sorteaza pe culori... si desigur ca nimeni n-are voie sa se bage, sper sa-l conving azi sa le mai punem si pe rafturi ca maine avem musafiri, as face un pic de curatenie.
Roxana si-a facut ieri o trusa de prins vrajitoare, ca fetitele au descoperit ca au o vrajitoare in curtea scolii! I-am dat din gradina busuioc ca sa-l poarte fetele sa se apere de spirite rele, a mai facut ea o mancare din pietricele cu mirodenii, a pus piper, cimbru, boia si ce s-a mai gasit prin dulapuri, ca sa atraga vrajitoarea, si si-a mai luat si o sfoara cu care s-o lege. Celelalte fete au si ele sarcinile lor, una se va imbraca in negru ca se imprieteneasca cu vrajitoarea si apoi s-o pacaleasca, alta trebuie sa aduca tot felul de lucruri stralucitoare ca s-o atraga... sunt tare curioasa sa vad ce-au reusit azi
saryta, ai trei fete ca niste flori, tare mandra trebuie sa fii! Bine, nici mama nu-i mai prejos!
Succes si voua la scoala si gradi luni!
Gata, se pare ca mi-am facut de cap destul, ma cheama. Week-end frumos sa aveti!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Dbunny spune:
saryta sa nu se supere mireasa, dar ati fost mai frumosi si mai dragastosi decat mirii si printesele foarte frumos aranjate.
ruxandra ce-au crescut voinicii!! Inca mai aveti nevoie de carje? si tu esti scumpa la vedere eh? din sute de poze, cred ca te-am vazut in 2...sa va fie de bine vacanta!
acs nu se vad pozele
flore ce bombe ai facut? d'alea umplute cu ciocolata?
dia voi cum sunteti?
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Lavinia_P spune:
Salutare,
Vreau si eu parola,pls!
Saryta,
Frumosi,ca de obicei,dar cam trista!la petreceri parca erai mai vesela.
Donia,
M-am gandt la tine..da nu mai stiu ce voiam sa ntreb...am fost aseara la o nunta de care am aflat la ora 4 dupa amiaza..azi sunt cam obosita..
ruxandra,
Foarte fain la mare...of..noi nu am mai ajuns..imi place burtica lui G.sunt tare dragalasi..si castelele de nisip m-au dat pe spate..le-a admirat si mihaitza..
Asiza,
Si la pozele voastre am oftat...mihaitza a zis ca vrea si el acolo sa inoate ca baietelul ala..baietelul cu tatal lui si eu cu tatal meu...Foarte frumos si curat intr-adevar acolo..si tu arati super!
Ne pregatim de gradi si noi...tb sa ii mai iau hainute ca s-au cam micsorat..si cautand azi niste hainue prin dulapuri am dat de cele de o luna si m-a apucat o nostalgie... cand au trecut trei ani?
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
iulia-stefy spune:
La multi ani danutz! Scuze de intarziere....
Multa bafta celor ce incep gradinita/scoala maine!
Lacramioara si Stefania Iulia