Fulguleti de nov-dec 2006 (220)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Buna ziua

Nici eu nu am mai intrat o vreme. Citeam de ticuri. SI Oana isi rasuceste o suvita de par in degetele. Dar nu am legat gestul de o situatie anume. Il rasuceste si la culcare si prin casa uneori, pare linistita si destinsa cand o face, nu cred ca are legatura cu rusinea de cineva sau cu stari de agitatie.
Saptamana trecuta a fost racita, de fapt toti in casa am fost.
Dia si eu sunt la fel, nu pot sa plec fara ea desi mi-ar face bine probabil.
La o mare doctorita endocrinolog la care am fost sapt trecuta (pt. tiroida mea) cand i-am spus ca lipsa timpului de petrecut cu copilul e cea mai mare neliniste a mea a ras si a zis ca sunt caraghioasa ca ea isi vede copilul dupa 9 seara zilnic. M-a intristat un pic. Exagerez eu? SI Oana mea ar putea sta la bunici, daca nu ii aveam pe ai mei as fi zis" uite nu avem si noi unde sa o ducem pe Oana". Dar asa, avem unde si nu pot sa o duc. Dupa dna dr. sunt nebuna de legat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Lavinia mi-a scris acum 30 min un sms ca operatia a trecut cu bine.
Mai raman in spital sa-si revina puiul, dar totul e ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Lavinia, multa sanatate! Recuperare usoara!

Ruxandra, ce frumos! asa ziceam ca mai ajungem si noi la mare, dar...
A inceput si Maria cu lectiile: liniute si cerculete (bine ca nu-s si bastonase). Nu prea-i plac, dar cred ca nimeni nu le indrageste. In schimb era nervoasa ieri ca nu are timp sa scrie lista de cumparaturi inainte de plecarea la Carrefour :).

Am fost sambata la www.fermaanimalelor.ro/home" target="_blank">ferma animalelor si am petrecut o dupa amiaza tare placuta. Daca rezistati mirosului specific, va recomand o plimbare pana acolo :).

Manu, pupici lui Luca, sa stea cuminte la pansat si sa se vindece rapid.

Donia, felicitari lui Cristi pentru indemanare!

Lacramioara, ce m-am distrat cu "si-a taiat chiloteii" :)
Lui Victor nu i-am dat foarfeca si probabil ca va invata s-o foloseasca la gradinita. Adevarul e ca mi-e tare frica sa-i las sa se joace singuri cu obiecte ascutite. Nu pot sa-i supraveghez tot timpul si mi-e frica sa nu se loveasca unul pe altul (cu propriile persoane sunt atenti, dar cu fratii...). Dar vine iarna si atunci va fi mai mult timp petrecut in casa...

Dia, multa sanatate Oanei!

Dandusa, ma bucur ca a scapat Crinuta de viermisori!

Flore, Maria mea isi roade unghiile acum, la 7 ani. Poate stresul scolii... i-am atras atentia de cateva ori si pare ca s-a mai linistit.

Roxanica, va fi totul bine, stai linistita!

Ce mai stiti de Ramsan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Lavinia, ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie. Va tin pumnii in continuare sa va reveniti complet si sa ne auzim cu bine!

Noua ne-a dat doctorita homeopata VIRONAL[b/] pentru imunitate si ne-a recomandat si vaccinul homeopatic care va iesi in curand. Ce spuneti? Ati administrat careva copiilor Vironal? Eu voi incepe sa i-l dau in curand.

Pupici la mamici

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 2+
Slideshow

[b]Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutareeeeeee

pupici la toti si toate !

suntem ok , misunam prin casa , pe afara ! :)

asizoi : am citit tot referinte bune despre vironal ..... pare chiar interesant !

lizzy : ce fa ? ce fa mamarutza ?

fetelor: azi am studiat despre aparatul salin , voi ce ziceti ? sa il iau sa nu-l iau ?? mm ?

maine sarbatorim ceva ......as vrea sa mergem la bazin , mm ? veniti ?

pupici
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Dia, multa sanatate Oanei. Uneori scriu de acasa, alteori ajung mai devreme la job si daca am timp scriu.... In timpul programului nu pot.... Sau scriu cand ajung acasa, ca acum....
In ceea ce priveste imunizarea, sa stii ca la Stefy anul trecut a fost mai bine decat in primul an. NU spectaculos, dar mult mai bine.

Flore, multa sanatate Alessiei. Homeopat pentru mucisori ati incercat? Noi folosim Coryzalia si da rezultate foarte bune si rapide....

dianav, eu zic ca esti un om normal... Si eu simt uneori ca pierd ceva, poate multe fiind departe de ea si in putinul timp de dupa-amiaza, incerc sa fiu numai cu ea... Sotul vine tarziu iar noi doua suntem impreuna si la baie, bucatarie.... Oriunde sunt eu e si ea... In week-end nu-i asa, dar in cursul saptamanii, dupa aproape 10 ore departe de noi, e lipita de noi. Seara nici nu vrea sa se culce, ca sa mai stea putin cu noi....

Lizzy, multumim.

Lavinia, ma bucur ca a trecut bine.... Recuperare usoara.

acs, foarfeca nu e ascutita. Am gasit in Careefour, o forfecuta as zice eu, de 10 cm cu varful rotunjit. Cu foarfeca mea de acasa mi-e frica sa o las ca varful e ascutit....

asiza, de VIRONAL nu stiu nimic.... Astept si eu sa vad ce zic fetele.... Ca si eu vreau sa sun imunologul sa-mi dea ceva pentru imunitate....

danita, ma bucur ca sunteti ok.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

intrebare pt fetele care se stiu cu homeopatele: ce se da pt laringita: homeovox sau homeogene??? pt oana intrebam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dia, Homeovox.

Donia, ce/i ma aia deprimoiu? Ai inventat tu cuvantul asta? La mine in vocabular nu exista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... avem vesti a nascut Ramona:
"Puiutul Tudorel s-a nascut astazi la ora 14 fara ceva ..aprox 4000 grame, epiziotomie, fara alte rupturi, fara epidurala
pe scurt..au incercat sa-i faca inducerea, parca in 24.09 au inceput, de atunci ea fiind in spital..nu a mers, contractiile probabil nu au fost eficiente, colul nu s-a dilatat mai mult de 4 cm; sambata a avut invoire de la medic sa mearga cateva ore la o nunta..nici dupa cateva ore de dantuiala nu s-a induplecat flacaul sa iasa afara...astazi la pranz au decis sa-i rupa membranele..si tzust!! afara cu puiutul! rapid si eficient!!! (in 2 ore..cred si eu!!!)"
Ramona - sa-ti traiasca puiutul mic si refacere rapida!
Lavinia - multa sanatate si refacere rapida!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Hmmmm, Ramsan ce nume frumos are...Tudor. Sa/ti traiasca si sa reveniti acasa cu bine.
PS. Nu esti normala ai fost la nunta? ai dansat si te/ai zbenguit? Roxanica ia exemplu. Asta da caracter, femeie adevarata dom'le

Mergi la inceput