Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (334)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie, Alain cum se intelege cu copiii si edu la gradi? A inceput sa prinda franceza? Eu imi fac o gramada de probleme pt Angelo, cum o sa ceara apa?cum se duce la toaleta? il ajuta cu imbracamintea educatoarea? va manca? tare greu o sa-i fie ca nu stie limba Stie doar sa salute, sa numere si sa spuna "nein"
edit:stie si culorile sa le zica in germana
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Neatza Maraki! Ai fost plecata pe undeva?Ce face Angelinos?Ai reusit sa il duci la gradi? E frumoasa melodia si mai ales cum o interpreteaza Andra!
Silvia sa stii ca si mie imi e groaza de raceli.Pediatra mi-a zis sa ii dau in fiecare duminica un capacel de oscilo alternativ cu un fosforum ?-nu mai sunt sigura.Insa acume mai binisor dupa tratament , mai tuseste insa nu as atare.Eu ma minunam ca am dat pe amoxicilina aia 5 lei ca pana acum dadeam aproape 20 pe ostical de antibiotic.Noroc cu cumnatamea care mi-a dat eurespal, aerius si ketof ca avea o tona , ca ei ii da medicul grautit luna de luna.Sa vezi cand il pirnd pe al meu...mie nu imi da...adevarul ca eu il vad numai prin parcari,pe fuga_
Ma duc sa mananc ca nu mai pot.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Hello Irina si sanatate lui Mario Nu am fost plecata, am dormit ca in " Frumoasa din padurea adormita "

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Nu fata, azi aflam cand incepe gradinita, aici se incheie contract si sant curioasa ce scrie in el Am fost inscrisi pe lista de asteptare, ne.au chemat la interviu acum 3 sapt si urma sa aleaga un copil din nu stiu cati...ne.au sunat ca nu a fost ales( ce aiureala ) iar dupa o sapt au sunat iar si ne.au chemat sa inceapa Angelo gradiSant comode astea, poate nu le.a convenit cand am spus ca face kk in pampers si cand am spus ca Angelo nu stie sa se fereasca daca-l loveste un copil pt ca nu este obisnuit cu astfel de manifestari.....ce mi.a facut giorgos dupa asta......ca vezi Doamne directoarea a luat-o ca si cum m.am referit ca ele nu au grija de copii

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Intrebare: voi aveti pt fiecare zi de gradi alt rand de haine? trebuie sa mergem sa cumparam tot pt ca ce am pt casa nu le dau acolo...ma costa cel putin 150 euro pregatirea de gradi...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Maraki-ma bucur f tare ca merge angelos la gradi!se va descurca cu siguranta ca stiu ed sa comunice cu copii.Noi nu i-am cump lui Alex nimic special pt gradi ca el avea unele care ii mai vin bine de la cresa si unele luate dinainte de la solduri, dar eu zic ca va putetidescurca si cu mai putin bani,depinde si cei cere ei acolo. La noi nu au cerut decat sosoni de int,sort de pictura si un schimb de haine care sa stea acolo pt accidente. pt hainele ce stau acolo i-am dat niste chestii banale si cele mai ieftine ca e posibil sa nu le foloseasca niciodata si sa-i ramana mici stand in sacul ala.in rest, poti sa nu ai haine chiar pt fiecare zi, daca bagi o masina marti seara sau miercuri dim si joi ii poti da panatalonii si bluza de luni si tot asa. oricum, parintii din germ mie mi se pare ca nu pun asa mare pret pe haine...vezi si tu ce ti se pare vital, dar nu te arunca ca mai poti cumpara si pe parcurs..

noi cuntem tot raciti-eu cel mai rau, dar sper sa-min treaca in curand.anastasia muciseste siu ea de zor...
ca vb de activ, eu cred ca depinde si de copil...alex e innebunit sa faca GYM, LA muzica batea ieri ede zor in tobe si ma scoate cu o jum de ora inainte din csa sa mergem acolo. alexandra, vecina noastra,- e mai mare cu un an jum... face, fiindca o duce mama ei si nu de putine ori nu vrea sa intre in sala , zice ca nu are chef si in rest e vesela si vioaie, dar nu o prea atrag astea.
Silvia-la clubul de tenis de la noi sunt primiti copii de la 6ani, dar antrenorul decide(cuma fost si cu Alex la gym)

pup toti copilasii si mai apar la ceas de seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irina e o super mare aiureala cu medicamentele in Ro care nu sunt gratuite nici la copilasi macar si aici e ieftin Amoxicilina e vreo 2 euro parca, eu nu le platesc cu reteta doar Paracetamol mai cumpar fara reteta si il platesc dar si ala e mai ieftin ca e sub 2 euro. E o idee buna cu Oscilo ma tot gandeam zilele asteasa ii dau ceva si hemeopat cand termina cu antb ca nu se mai poate. Ce concentratie ii dai ? o as ii comand si eu.
Maraki e super ca va merge Angelo la gradi nu iti face pb cu limba ca prind f repede . Alain vb fr si inainte de la haltgarderie, se descurcu cu apa am tot repetat si noi sa ceara ca era incapatanat si nu vroia . Acum murim de ras ca are o "gagica" Chloe si numai de ea ne vb si o fetita de jucarie e Chloe acasa cu ea merge is la cantina... De haine ce sa iti zic la noi e regula ca zilnic merge cuun rucsacel cu schimburi complete de la sosete , chilotel si pantalon si bluza daca trebuei schimbat, are acolo papuci de casa( cumparati tot de noi ) si ii duc zilnic doudou sa doarma cu el la praz. Mai are o pelerina de ploaie lunga si un imparmeabil de fas scurt care i-l dau daca il imbrac mai subtire, astea i le duc dupa acz daca e innorat sau ploua ca ei merg pe jos la cantina vreo 200 m si nu au voie cu umbrele sanu seloveasca. Toate hainitele sunt marcate cu numele si are un cuier cu numele lui acolo. De haine ce sa zic si noi avem clar haine de gradi si cele de casa, pt gradi i-am mai luat in toamna o groaza de bluzite comode de bumbac, pantaloni are o multime dar nu sunt f multumita de multi blugi cu gaica din aia ca e greu de dezbracat sunt bunicei cu elastic sau capsa ca idee. I le schimb zilnic ca le si murdareste deci vin spalate inclusiv pantaloni ca am eu fixul asta si imi place sa il asortez cu pantaloi si papuci si geaca asortate i-l lauda educatoarea ce sic e atata placere am si eu ca eu pe mine balena cum sunt nu mia am satisfactie sa ma imbrac. Vezi ca au la C&A niste bluze tricotate de bumbac mortale si ieftine la 10 euro 15 cea mai scumpa divese modele eu i-am luat vreo 4-5 cat am gasit diferite si sunt super cu un maieu pe sub si pantalon gata tinuta. La baie aici ii duce de obicei regulat ca ore pe la 10 si ianinte de masa si apoi inainte de culcare, daca se cer ei merge si separat cu ei o ingrjitoare si ii ajuta clar. Cam asta imi amintesc de la noi ca regula...apoi vin platile de cantina, cotizatie scolara, centru de miercuri, alt centrul de activitati o multime dar sincer nu mi se par deloc mari si sunt esalonate in functie de venit cantina si centru de miercuri.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Ana sanatate voua Nu m-am gandit sa cumpar haine bune pt gradi, ziceam de vreo 5 pantaloni de trening care sa-i poata da singur jos sa nu fie pantaloni care necesita curea(erau 8 euro), 5 tricouri cu maneca lunga care sant vreo 9 euro( ar fi bine sa gasesc la 4.50 cum erau anul trecut )incaltaminte de interior care e vreo 15 euro si o gentuta pana in 10. Nu sant asa scumpe dar se adunala pret.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum am vazut mesajul Anei de France aici il ia de la 4 cica daca e ok dezvoltat sa nu isi strice articulatiile si numai daca are echipament adecvat si recomandat de ei racheta de nu stiu ce greutate si o multime . Noi i-am luat deja o racheta s-a jucat cu ea vreo luna si gata era innebunit dupa a lui JP si era prea mare pt el si o si strica. Din primavara chiar l-am da daca zice ca e ok ca mi se pare un sport super pt copii. Aici nu pot sa ii las schimburile acolo trebuie sa le car zilnic nu stiu ce au faza asta ca l-am si uitat de cateva ori.
Maraki de pret zis si eu ca poti sa iesit mai ieftin ca doar ai hainute de iesit afara nu trebuie speciale de gradi, aici nu au cerut sort de pictura le dau ei ca nu vine murdar niciodaa decat pe manute. Vezi la C& A ca au si de bumbac mortale pe la 5-7 euro la pantaloni nu am prea vazut nimic f interesant. Mai au niste hanorace faine cu masini si unele dungate nu i-am mai luat ca are o groaza si nu le poarta ca asa cum i le tot schimb ii vine randul la o haina poate de 2 ori pe luna bani aruncati sa nu iei multe.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Chiar Silvie, bine ca mi-ai spus ca trebuie sa-i pun schimb de haine complet ca rezerva M-am gandit si eu la blugi cu elastic si capsa dar nu stiu daca se mai gasesc asa nr mare Sper sa fie si aici la fel ca la voi, sa nu fie lasati in voia lor copiii cand vor la toaleta, sant tare curioasa ce ne va spune astazi despre program...eu nu vreau sa il las mai mult de ora 14.00 acolo....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput