Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (334)
Raspunsuri - Pagina 17
dana_ene spune:
Multumesc mult pentru urari Irina, Ana, Silvia! 

Am "sarbatorit" la birou, fiindca am fost ieri ofiter de serviciu si am stat pe baricade pana la 8 seara. Am ajuns acasa franta, am mancat, m-am dusat si m-am culcat
.
Felicitari Candei, daca ii va transmite cineva. Ma bucur din suflet pentru ea. Ce familie frumoasa!
Irina, brrr, 100 copii la masa. Valeleu...
Miha, multa sanatate lui Tudor. Cum se mai simte?
Silvia, oh, da, si eu astept vara. Dar...
d_melli spune:
Dana cred ca erau lejer peste 100 ca o grupa are maxim 25 si numai la etajul 2 la fiimiu sunt 3 grupe deci mai erau si etajul 1 si parterul.Urat cand esti de serviciu si mai ales de ziuata.Eu am avut o perioada cand cadeam numai in weekend.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
MIHA78 spune:
Dana, La multi Ani!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!
Ana, multa sanatate. E prima raceala a Anastasiei cred. Bine ca n-ai pescuit temutul virus.
Silvia, n-am mers at. la urgenta, am avut noroc ca i-a scazut febra seara si am mers luni dim. la dr. de familie. I-a dat antibiotic bineinteles, e mult mai bine acum, nu mai face febra. Sunt in mare dilema daca sa-l duc sau nu la gradi. Mi-e tare frica sa nu mai faca ceva peste ca at. chiar e nasol. Of course ca el e f. fericit ca sta acasa. Marea realizare a acestor zile e ca FACEM SI NOI LA WC. L-am convins sambata, bineinteles ca am luat cadoul promis ptr. asta, azi a repetat figura asa ca sper ca am intrat in randul copiilor mari.
Irina, m-am distrat de remarca ta legat de meseria de educatoare, cu siguranta nu le e usor.
Giova, sa va traiasca micul crestin. Am vazut poze de la botez, o familie frumoasa si fericita, tu arati grozav.
d_melli spune:
Buna dimineata si de la mare!
Miha si pana la urma ce ti-a spus ca are? Si noi luam amoxicilina parca si eurespal.Ieri am intrebqat la o famracie de un alt sirop pentru tuse productiva simi-a zis ca efectele la eurespal se vad abia dupa 5 zile asa ca il mai tin asa.Vad ca la gradinita nu imi zice nimeninimic ca tuseste cu toate ca eu am fost la doi medici si m-au asigurat ca nu e nici o problema dc il duc, problema penru restul evident.
Am vazut si eu pozele Ioanei de la botez.Foarte frumoase ce sa mai zic de Edisi de Marco , doi copii superbi.Edi e mortal cu falcutele alea si cu manutzele alea grasane.Si Ioanei ii sta bine cu parul mai inchis.
cosmi1975 spune:
neata gagici....
eu am dus copilul la gradii care tuseste si el ,ce sa zic e super incantat se duce fff bucuros dar ...nu mananca 
asa ca s cam disperata si de luni incepe operatiunea program scurt
....
fetelor la voi se fac optionale????ca la noi
de 2 engleza,1 data dans ritmic
,1 data laculator si 1 data muzica
...deci pb ca stefan va ajunge un artist specializat in pc vorbitor de limba engleza
sa mor de ras nu alta....ce naiba le o nu stiu ca s multi care abia vb daramite sa vb engleza,pe bune daca parintii astia nu exagereaza
Dmelii la mine la munca in sala de mese sunt vreo 200 numai intr o seroe pt ca avem cantina in comun cu hipoacuzici....sa vezi distractie
capiate plecam....mai ales la mine la gradii daca ma vezi
am unul micut pe care l care in brate vreo 2 etaje si vreo 100 m pana la cantina iar acolo tb sa l tin in brate....am altul care nu sta locului ,am pe chinez care
...asa ca sunt superrr obosita si ii de abia inceputul
Miha sanatate la pui si felicitari
pt facutul la wc....stefan nu vrea![]()
SILVI ce face puiul???
DANAE
la multi ani si sanatate iti doresc alaturi de cei dragi
ma duc sa mai fac cate ceva ca diseara incepe si bianca dansurile...si maine inotul
d_melli spune:
Buna dimineata!
Cosmi deci gata ati scapatd e o grijasi ati dat de alta!Pai sa stii ca nici eu nu cred ca Mario mananca foarte bine cu toate ca ingrijitoarea imi spune ca da.Pai foarte rar e murdar pe tricou, el care in general e porcusor la faze de astea.Sa stii ca si noi aveam optionale , engleza,muzica,desen,sport insa nu l-am inscris la nici una pentru ca exact cum spui si tu ei de abia vb corect deci de engleza nu se pune problema, de muzica nici atat, iar sport si desen fac toata ziua.Poate de la anul.Eu asa am gandit ca mai bine fara.Sa se obisnuiasca sa inceapa sa vb clar si apoi mai vedem.Eu as vrea sa il duc la inot un pic insa nu am gasit pe aici,dar mai caut.Mi se face rau cand ma gandesc la 200 de copii.Mie mi s-a parut enorm cand ii vedeam acolo galagiosi.Insa erau simpatici tare,dar doar sa ii privesti
.Noi il luam la pranz insa sa stii ca imi spune si dimineata can dil as insa si seara la culcare sa nu cumva sa il las la nani
.
Silvia ati scapat de raceala usoara?
Miha voi ce ati hotarat , ai mers pana la urma la gradi?
Sunt prin zona.
silvi_2005 spune:
Bonjour si de la mine, mi-am propus sa intru astazi la cafea la voi, nu am mai intrat ca si al meu pitic e bolnavior si acasa si am fost super prinsa.
Cosmina tu la gradi esti acum ? Te cred si eu ca ti-e greu ca eu una sincer nu as rezista
sa imi urle atat copii in cap ma si gandesc ca educatoarea lui Alain cred ca e tare happy ca are numai 12 in grupa deocamdata
restl de 10 o sa vina abia din ian ca sunt din 2007 nascuti.Alain e racit iar tuseste tare, a ramas si ieri acasa...ia Amoxicilina istoria copiilor ce merg la gradi. Cu optionalelle aici nu tin de scoala adica au de la scoala tot felul de actvitati, ii du la piscina vara , la patioar iarna, au gimnastica zilnic adica exercitii de motricitate
in rest apar oferte de la cluburi si se cam fac miercurea cand e inchsa scoala. Noi nu l-am dus inca la nimic Alain va face tenis cu tati la club daca va zice antrenorul ca e ok dezvoltat la 4 ani si pana la vara viitoare nimic altceva ca e prea obo si asa.
Miha voi cum sunteti ? Bine ca ati scapat de spital.Felicitari pe wc mare realizare stiu ce vb ![]()
Irina noi cu tratament si stat acasa
vad ca saptamanal avem faza asta , sanatate si voua ca ne asteapta vremuri grele.
Dana nu ti-am pus pozele ca nu gasesc de ca Craciunul trecut nimic
eu le tot salvez periodic in alta parte si apoi uit pe e le-am pus pe cheie sau cd
le gasesc eu
cum sunteti voi?
Mai fetelor sincer vb e cam trista admosfera aici
imi si amiteste de ceva film mortal romanesc nu mai stiu sa il nominalizez dar avea o replica mortal intonata "Foarte bine copii dar sunteti prea tristi...mult prea tristi ..."
adica nu stiu cum dar eu o gasesc schimbata, imi lipsesc fetele care nu scriu ( toate
scuze daca deranjez pe cineva cu asta ) vad ca nici Giova nu mai vrea sa scrie la noi, Bumbi nu a intrat sa ne zice cum a fost la aniversare...nici Ali nu mai intra ce mai o lista cat casa. In fine nu mai ma mai bag dar am zis ca imi statea pe suflet asta 
Sa va zic o faza draguta cu Alain, i-a comadat tati ceva jucarii pe net ca le-a gasit mai ieftine si i-am tot zis ca o sa ii aduca jucarii si cad a sunat postasul la interfon am zis ca vin jucariile ca i le aduce un nene
s-a pus pe un plans piticul si fugit in dormior si urla sa nu vina ca "fula sticla"
el saracaul isi amintea ca i-am zis ca a fost un nene si i-a furat sticla pe care apoi i-a adus-o inapoi
ca ne-a fost mila de el.I-a luat al meu sot de la Playmobil niste jucarii mortale
mie asa imi plac sunt niste minunatii tot ce au ei dar cam scumpe din pacate ca i-as lua toata colectia
dar de unde bani. Merita ca rezista super bine in timp acum i-am luat un politist pe moto http://www.playmobil.de/on/demandware.store/Sites-FR-Site/fr_FR/Product-Show?pid=4262&cgid= camping car http://www.playmobil.de/on/demandware.store/Sites-FR-Site/fr_FR/Product-Show?pid=3647&cgid= careare si farfuriare si canite si biciclete o multime
ceta "tanti cu bb " aleasa de el si camion de gunoi
de la duplo ca are o pasiune pt cele de gunoi si pe asta nu il avea. Eu una le recomand pe toate ca sunt minunate si luate asa pe rand mai merge si pe la 5 ani pe cand se vor juca chiar frumos o sa fie ceva jucarele adunate.
Va las ca am scris un foileton ca pentru o saptamana,mai revin eu zilele astea sanatate si
la toti spiridusii bolnaviori.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
Buna dimineata,
M-am intors
Hai sa incepeti ziua frumos
Eu nu ma mai satur sa o ascult pe Andra cu melodia asta
Nu mai are Romania alta voce atat de perfecta si frumoasa!
http://www.youtube.com/watch?v=QpFJsRRrWhI
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Si eu cautam sceneta de care vb sa o pun dar nu o gasesc nici vb
dar mi-am amintit ca e Toma Caragiu
si va pun sceneta asta care ebestiala, nu am mai vizionat Toma Caragiu de ani de zile
http://www.youtube.com/watch?v=NMDgZn3D95Y&feature=related nu stiu sa o pun desfasurat scuze 
Gata pauza ca e ora de gustare la scoal si imi cere Alain mere si banane
.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
Silvie sanatate la baiat
Ana de France, sanatate si voua
Am vazut printesa la botez, o papusica
dulcica foc iar Alex foarte aratos
Giova, reusite poze si frumosi copii
Tare bine arata ala mic,parca are 5 luni![]()
Bumbi,Ana de Spania si Dana, cu intarziere va urez si eu La multi ani
Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi
Noi astazi mergem sa incheiem contractul la gradi,aflam si cand incepe Angelo,sper sa se adapteze repede si sa nu se imbolnaveasca ca m-a luat groaza cu ce citesc despre spiridusi
sant multumita ca este gradi la vreo 3 statii de noi si la 2 min. de casa socroseniilor
va scriu dupa masa sa va mai dau amanunte despre intalnirea cu directoarea.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5