Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (334)
Raspunsuri - Pagina 12
cosmi1975 spune:
LA NOI JALE MAREEEE
am plecat super ok de acasa dar cand a ajuns in clasa s-a pus pe urlat si scai de mine...i am zis ca mai stau un pic acolo cu el...s a potolit ,m amm asezat si am construit un vaporas cu el si ica 2 fetite care plangeau am mai stat vreo 20 mi si a tb sa plec ca se pregateau sa pape....l am pupat si i am reamintit ca l duc la mcsi nu m am mai uitat inapoi....plans????ce plans,racnete si taveleli pe jos si zicea....unde i mama mea??sa vina mama mea ca ea ma iubesteam mai rams vreo 1 ora in zona dar n am mai putut sa intru pt ca e cu interfon la ei acolo si pazadar am sunat pe d na care mi a zis ca s a potolitsa vedem dupa masa
asadar a inceput...sa vedm cat l o tine dar cat ma mai tin pe mine nervi ca azi eram vraiste,mergeam plangand pe strada
pup si vb
MIHA78 spune:
Irina, esti totala cateodata. ce-ai mai infricat copilu. Al meu asa bucuros era aseara ca nu merge la gradi. A luat o raceala de toata frumusetea, deja tuseste de rupe. Asa e colectivitatea, dar eu nu pot sa nu ma enervez cand imi zice educatoarea ca pana si ea a racit ca a fost o fetita f. bolnava...Ok, inteleg ca unii parinti n-au ce face cu copii dar chiar raciti bocna tb. sa-i duca?Cosmi deci si Stefan a facut putin scandal. Dragul de el, o vrea pe mami a lui. Eu intreb, sa nu te superi, asa-i ca el merge la grupa mijlocie? Retin ca a mai fost la gradi. Acum te rog sa-mi spui ce cale pot urma sa-mi exprim marea indignare si nemultumire legata de nr. de copii inscrisi intr-o singura grupa mica.Imi spune azi educatoarea ca sunt 51 de copii in grupa mica? Cum e posibil asa ceva, m-am apucatr sa-i spun ca nu l-am inscris numai sa-l trimit de acasa, a zis ca ea cu atatia copii nu prea poate face nimic si nu poate comenta ca e in primul an acolo. Sunt plina de nervi, abia astept sedinta de maine sa vb. si cu alti parinti sa vad ce e de facut.
cosmi1975 spune:
luat copil de la gradii care nu a mai plans
Miha asteapta mainne s a vezi ce fcai la sedinta...puneti va nemultumire pe hartie semnati toti parintii sixeroxati...lasati 1 ex la direct,1 la insp...si amenintati le ca trimiteti la ministerc or sa vezi ce vor schimba ca altfel vor zbura ele
d_melli spune:
Raportat copil care nu numai ca nu a plans dar a mai luat-o si la fuga ca sa ajunga mai repede sus in clasa.Insa nu a uitat sa imi strige:mami,maine la plaja.
Cosmi hai ca poate a trecut ziua critica.Mie de luni imi e frica tare.
Miha insanatosire grabnica si bafta la sedinta.Cred ca ideea cu amenintatul cu reclamatul merge , ai sa vezi.
Eu nu pot sta mult din pacate ca e mama aici si imi pune muraturi si tb sa o ajut.Ieri mi-a fost foarte rau.Va povestesc mai pe seara cand pleaca.
Pupici.
A am uitat sa va spun ca fost pedepsit Mario doua zile la rand ca a batut 4 copii.Diseraa poate trec si meniul spatamanal.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
MIHA78 spune:
Irina, spor la treaba. Oau ce bine ca nu mai plange Mario. Azi am vb. cu o mamica, mi-a spus ca au fost 6 mamici la directoare si raspunsul ei a fost sa stea linistite ca vor renunta unii parinti sa-si mai aduca copiii. Nu-mi vine sa cred cum se gandeste la noi. Vad azi la sedinta ce ne spun, dar eu n-am de gand sa ma las fentata.
Silvia, ce faceti, nu ne mai zici nimic, Ioana, Bumbi restul fetelor.
Giova eu astept sa-ti treaca supararea si sa ne spui ce fac frumosii tai.
andiaroro spune:
ma bucur sa aud vesti bune de la gradinari...la noi se vb despre vacanta -de pe 23 oct pana pe 5 nov si au si prima iesire la mediateca din comuna (daca gasesc si cativa parinti insotitori voluntari ca nu poate merge educat cu toti 24)....AAA...alex are sansa sa fir doar 24 ca le-au aprobat o clasa suplim anul asta ca anul trecut tot clase de vreo 40 au fost si pe aici sia stia chiar nu prea renunta in timpul anului..
deja am facut o tampenie pt botez...va prindeti, va prindeti? am luat vin ce merge la pui si nu la saramale. era ala care mi s-a spus, dar am incurcat cabernetul cu merlot-ul si nu scria pe sticla la ce merge...cineva e totusi incantat-are vin sa bea un an de zile
d_melli spune:
Buna dimineata de la mare unde ploa , e vant si urat!
Cum cupilul e in primul sau weekend liber e in capul meu!
Revin cand il pacalesc cu altceva si nu mai vre ala calculator!d
d_melli spune:
Miha spune cum a fost la sedinta.Ce ati hotarat si ce v-a spus sa aduceti?
Ana azi e botezul?Nu mai stiu dar parca asa era.Lasa vinul ca nu se strica.
Giova si la voi nu era tot azi?
Cosmi sunt curioasa cum o sa fie la voi luni.
Bumbi?
Mario s-a trezit si...ii curge nasul.A dormit un pic adica cam cat imi zice si educatarea o ora ,o ora jumate.El care dormea 4 ore legate.Azi a prins o foarfeca si si-a tuns o suvita ,bien ca era din mijlocul capului.E de o obraznicie...mama,mama,si asta de cand merge la gradinita.Face doar ce vrea si are un tupeu.
Presimt ca luni o sa avem scandal la gradinita ca tot imi repeta ca nu mai merge.Sper totusi sa nu il apuce vreo raceala pana una alta.
MIHA78 spune:
Buna dimineata,
Ana asteptam pozele de la botez, cu a fost Anastasia? Giova sa aveti o zi de botez cat mai frumoasa si te asteptam cu poze.
Eu la sedinta n-am rezolvat nimic. Au scos 7 copii si i-au trecut la grupa mijlocie, au ramas 44 de copii. Au zis ca n-are rost sa ne agitam prea tare ca n-au fost prezenti joi decat 23. Normal, restul erau raciti. Bine, erau raciti si din cei prezenti, am fost cand ii scoteau parintii la 16, cel putin vreo 5 tuseau de numa.
Asta e, pb. la primavara il mut in Cluj si gata.
Azi cred ca mergem la gradina sa facem niste gratare, de marti sunt in concediu 4 zile.
andiaroro spune:
pe scurt:
avuram o super vreme
super invitati si copil supercuminte, care nu a scos un singur scancetmai vroia in apa
preotul era indragostit de ea(daca nu era primul lui botez era max al doilea sau al treilea)
alex si amica lui, alexandra, l-au ajutat pe nasul si au tinut ei de lumanarici
poze va pun cand o sa am mai multe. deocamdata am doar cateva si nu am apucat sa le transfer si acum nu am cum. la noapte sau maine...mai apar eu