Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PetraTudor Novus, daca se poate, noi am vrea tot 2 nopti. ![]() Leeloo, relax. Eu ti-am raspuns imediat dupa ce ai postat tu mesajul acela lung cu explicatia, dar era sfarsit de capitol si nu l-a mai citit nimeni ![]() MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! (09.03.2009) |
normal ca se poate

!!!! doar ca unele fete ziceau ca vin doar sambata si de aceea intreb, pt socoteli 

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui novus Legat de munte cred ca cel mai eficient dpdv al socotelilor si a achitarii camerelor este sa strang eu banii (sau daca doreste altcineva |
Novus, cand vei strange banutii? Noi nu am dat avans dar putem timite maine la prima ora, chiar si totalul pentru doua nopti, daca e nevoie te rog trimite-mi un PM cu nr. de cont.

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui PetraTudor
Novus, cand vei strange banutii? Noi nu am dat avans dar putem timite maine la prima ora, chiar si totalul pentru doua nopti, daca e nevoie te rog trimite-mi un PM cu nr. de cont. ![]() MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! (09.03.2009) |
Nuuu trebuie trimis nimic !!! ii strangem acolo cand vrea fiecare sa ii dea, dar pana duminica
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
citat din mesajul lui saby
Noi stam 2 nopti adica Vineri si Sambata Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
si noi la fel... doar ca ajungem vineri tarziu de tot (dar vorbesc cu nasica sa ia ea cheie si pentru mine, sa nu zapacim gazda asa raupana-n creierii noptii); vai fetelor, oare cum reusim sa facem cu programul de masa?????? trimitem taticii sa manace si noi in schimbul 2 nu????? saraca gazda, nu cred ca stie ce o asteapta... ca la programul haotic pe care-l avem noi... tot in ture o sa mancam

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
denisamada spune:
| citat din mesajul lui dyana27 vai fetelor, oare cum reusim sa facem cu programul de masa?????? trimitem taticii sa manace si noi in schimbul 2 nu????? saraca gazda, nu cred ca stie ce o asteapta... ca la programul haotic pe care-l avem noi... tot in ture o sa mancam ![]() ![]() ![]() |
Aaaaaaa... de ce? Trecem la musulmani?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Leeloo21 spune:
petra hai k m-am uitat la mesajul tau..da cu siguranta noi eram in parcul circului impreuna cu fratele meu..sper sa ne vedem organizat urmatiarea data!
te 
plec la bagaj!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
novus spune:
citat din mesajul lui denisamada
Aaaaaaa... de ce? Trecem la musulmani? ![]() ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |

da chiar asa de ce sa nu mancam impreuna ?????
si tatii de ce sa nu stea cu noi ?
las' ca o ssa fie super, noi nu am avut nici o problema pe unde am fost cu Alexandra, doar cand ii e somn trebuie culcataunde o fi patut sau carut cat despre foame
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
citat din mesajul lui denisamada
Aaaaaaa... de ce? Trecem la musulmani? ![]() ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
trecem trecem, ca eu cu barbati'miu' nu am idee cand am mancat amandoi la o masa (poate doar cand e mami meu pe la mine si-mi ia mutzunelu' in primire, adica duminica dimineatza

)diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
Nicky09 spune:
Eu am avut in plus la bagajul de maternitate, ciorapi albi lungi antitrombo...am pus raul inainte, adica probabilitatea ca nasc prin cezariana si asa a fost, deci dupa cezariana aici iti cer sa iti pui ciorapi antitrombopt circulatia buna a sangelui.Apoi am avut o fasa pt burta sau burtiera, e foarte buna in primele zile si in primele 40 de zile...am tinut-o in fiecare zi, cand o dadeam jos ca sa imi schimb pansamentul sau pur si simplu sa merg la baie...simteam ca ma preling fara ea: e un suport foarte bun pt echilibrul tau fizic ma ales in primele zile...aaaaaa ....si chilotei plasa de unica folosinta, dar parca i-ai scris in lista sau nu?
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Maia Andreea ( 07 apr 2009)