Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)
Raspunsuri - Pagina 20
clodyac spune:
buna dimineata mamici si bebici
o 
bem?
alic vazut dintisori frumosi
LA MULTI ANI !! si din partea noastra bebicilor mumosi 

philip te cred ca ai emotii... eu ma gandeam ca parca acum eram in clasa 1
ce a trecut timpul
si ce trece
lauraaa si eu m-am uitat la noua odisee si ma gandeam ... doamne cate emotii pana ne-am tinut puii in brate
ana micu ms pt carticica e tare interesanta

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
clodyac spune:
fetele schimb capitolul
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicuratze CRIS,CARLA,a mea sta pe umarul drept,si am inceput s-o mai tin vertical cu spatele pe burta mea,tot asa,ca sa vada,o fi bine? CARLA,dra asta i-a prescris lui fimea fier vreo 3 saptamani,fara analize in prealabil,eu nu i-as da,stiu ca asa ziceai si tu. Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005) |
Eu am zis ca nu-i dau suplimente fara ca analizele sa arate o deficienta a elementului respectiv.
Nu de mult am patit-o la Saby, cand eram in luna a 7-a si am avut-o internata, dr care mi-o vazuse acasa spunea sa-i dau neaparat calciu, ca ii tremura mainile si i se invinetesc buzele cand plange
. La spital, daca tot i s-a luat sange, am rugat sa-i faca si analizele pentru calciu, si il avea la limita superioara. Daca i-as fi dat calciu fara analize ii faceam mai mult rau.Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Carla..am vazut invitatia..e draguta sa stii..mi se pare care Lary seamana mai mult cu tine,asa-i? Nicuratze..felicitari Andrei pt greutate si cm..tare faza cu mama ta..curioasa se pare! mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
Multumesc, mi-am dat seama ca am trimis invitatia la o rezolutie foarte mica si se vede urat. O sa-i fac poza cand e gata cu totul si va arat.
De semanat... saru' mana, toata lumea zice ca pe Lary a facut-o doar taticul
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani Eliza a racit de la gimnastica, am luat si eu si Daniel mi-a facut 38.3 azi noapte . Eu sunt uimita ce capacitate de refacere au astia mici - dupa 3 zile ei sunt aproape vindecati, si la mine se inrautateste pe zi ce trece - dureri de cap, dureri de gat, nas infundat, azi am inceput sa si tusesc Mamicile din Bucuresti - cand ati depus actele pentru alocatia copilului (la primaria de sector, nu?) ati avut nevoie si de semnatura taticului sau a fost de ajuns semnatura / declaratia mamei? Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
Imi pare foarte rau pentru raceala, si cu refacerea celor mici, ai mare dreptate!
La alocatie am avut nevoie si de semnatura tatalui.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Darius Nicholas(20 Mai 2009)
.