Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata mamici si bebici o bem?

alic vazut dintisori frumosi

LA MULTI ANI !! si din partea noastra bebicilor mumosi

philip te cred ca ai emotii... eu ma gandeam ca parca acum eram in clasa 1 ce a trecut timpul si ce trece

lauraaa si eu m-am uitat la noua odisee si ma gandeam ... doamne cate emotii pana ne-am tinut puii in brate

ana micu ms pt carticica e tare interesanta

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele schimb capitolul

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

VA INVIT CU DRAG LA UN NOU CAPITOL

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze

CRIS,CARLA,a mea sta pe umarul drept,si am inceput s-o mai tin vertical cu spatele pe burta mea,tot asa,ca sa vada,o fi bine? CARLA,dra asta i-a prescris lui fimea fier vreo 3 saptamani,fara analize in prealabil,eu nu i-as da,stiu ca asa ziceai si tu.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Eu am zis ca nu-i dau suplimente fara ca analizele sa arate o deficienta a elementului respectiv.
Nu de mult am patit-o la Saby, cand eram in luna a 7-a si am avut-o internata, dr care mi-o vazuse acasa spunea sa-i dau neaparat calciu, ca ii tremura mainile si i se invinetesc buzele cand plange . La spital, daca tot i s-a luat sange, am rugat sa-i faca si analizele pentru calciu, si il avea la limita superioara. Daca i-as fi dat calciu fara analize ii faceam mai mult rau.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Carla..am vazut invitatia..e draguta sa stii..mi se pare care Lary seamana mai mult cu tine,asa-i?
Nicuratze..felicitari Andrei pt greutate si cm..tare faza cu mama ta..curioasa se pare!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Multumesc, mi-am dat seama ca am trimis invitatia la o rezolutie foarte mica si se vede urat. O sa-i fac poza cand e gata cu totul si va arat.
De semanat... saru' mana, toata lumea zice ca pe Lary a facut-o doar taticul , la Saby mai vad oamenii cate ceva de la mine.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Eliza a racit de la gimnastica, am luat si eu si Daniel mi-a facut 38.3 azi noapte .
Eu sunt uimita ce capacitate de refacere au astia mici - dupa 3 zile ei sunt aproape vindecati, si la mine se inrautateste pe zi ce trece - dureri de cap, dureri de gat, nas infundat, azi am inceput sa si tusesc .

Mamicile din Bucuresti - cand ati depus actele pentru alocatia copilului (la primaria de sector, nu?) ati avut nevoie si de semnatura taticului sau a fost de ajuns semnatura / declaratia mamei?

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Imi pare foarte rau pentru raceala, si cu refacerea celor mici, ai mare dreptate!

La alocatie am avut nevoie si de semnatura tatalui.

Mergi la inceput